Született feleségek (spoilermentesen) (beszélgetés)
Én is olvastam,hogy Lynette és Susan menni akar,de 2012-ig tart a szerződésük,de már tervezik a 8. évadot,szóval szerintem mindenki marad a fenekén! :D
Amíg lesz Született Feleségek,addig lesznek ők is,ez biztos! :)
Meg Lynette is. Legalábbis ezt olvastam, hogy ők ketten.
Remélem csak pletyka.
A 7. évad megy most kint.
Csajok tudjátok, hogy Susan távozni akar a sorozatból?
Most éppen hanyadik évadot forgatják?
Hát azt mondta tegnap, hogy Daniel mondta el neki berúgva a vacsorán.
Mert ugye a srácnak az a mániája, hogy miért nem nőhetett fel abban a tökéletes családban, és rohadjon meg az anyja emiatt.
Erre Daniel mondta, hogy nehogy azt higgye, hogy ez olyan tökéletes család...
Jaaaj mááá.... :D Nem azért szerencsétlen, meg nem kell, mert nincs pénze. :D
Csak olyan bénán viselkedik. Nem férfias na. Milyen már, hogy az asszonynak kell menni beszedni a pénzt... stb.
Nekem ő azért nem, mert néztem a Fiúk a klubból-t, és nekem ő mindig meleg marad. :)
Persze, hogy szerepelt! :) Carlos hívta el hozzájuk, mert gyanús volt neki Gabi. A mami meg nyomozott Gabi után. Rá is jött a hejehujára a kertésszel. :)
Aztán elütötte Andrew. Kórházba került, de túlélte volna, ha ott meg nem esik le a lépcsőn.
Szóval akkor majdnem lebukott Gabi, de megmenekült, mert meghalt a mama.
Nagyon hosszú a feje, szerintem most hogy sovány, jobban kijön ez.
A canadai kitoloncolt barátja már sose fog Suzannak feltünni? Nekem ő jött be :)
És tényleg szerepelt anno Carlos anyja? Annyira nem rémlik...hm. én is öregszem nem csak Mike.
Igazad van, ez lehet a baj.:)
Emlékszem, mikor összejött Katherinnel, tök gáz volt, mert olyan öregasszonynak tűnt mellette K. Pedig nem egy csúnya nő...
Most meg totál más lett.
Tegnap az izgalmakon kívül jókat is röhögtem.
Gabiék hozták a formájukat megint. :)
És én Orsonon is jókat nevetek. :) Amilyen fapofával tudja mondani a poénokat. :) Tegnap is a tolókocsis "verekedés"... :D
Bree jelenetei is jók voltak. A zsarus főleg. :)
Micsoda osztozkodás megy a pasikon. :D
Nekem most annyira egyik sem kell.
Mike bejött, de most valahogy nem annyira. Lehet, mert olyan szerencsétlen mostanság!? :)
Sajna a kertészfiú nincs már...vele bármikor megvizsgálnám közelebbről a füvet. :D
További ajánlott fórumok:
- Született Feleségek 6. évad! :)
- Született feleségek szereplői
- Desperate Housewives (Született feleségek) Akik már előrébb járnak:)
- A Született feleségek hányadik évadja megy most?
- Miért nem volt tegnap (szerda) este a Született feleségek? Vége az évadnak? Vagy másik időpontban lesz a következő rész?
- Tud valaki ajánlani jó sorozatot? Olyasmit, mint a Született feleségek.