Született feleségek (spoilermentesen) (beszélgetés)
Igazat adtam Orson-nak,mert tőle Bree elég keményen megkövetelte a börtönbüntetést,és ráadásul nem is látogatta meg soha...
De viszont Breet is megértem,az ember csak nem akarja börtönbe küldeni a gyerekét.... nem tudom!
Sziasztok!
Eddit én is megsirattam. Annyira jóravaló, normális fiú volt (vagyis lehetett volna). Alapvetően jó ember, úgy értem.
Szerintetek Catherine-t ezzel végleg kivették (mármint hogy a szőke csajjal elutaztak?)
Eddit én konkrétan sajnáltam (még mindig). Meg is sirattam.
Hű, Angie jól kitalálta a bombás dolgot. Nagyon jó volt.
És is sajnálom, hogy elmentek. Pont most kezdett volna alakulni, beállni a Csajok közé. :)
Hát Gabi...:D Imádom azt a nőt. A kómás dolgon is jót röhögtem, meg ahogy tényleg mászik felfelé a tűsarkúban. :D
Remélem, Susanék visszajönnek. Bár gondolom nem mostanában lesz, ha Paul költözött be...
Kíváncsi leszek, minek jött vissza.
Na és a Bree vonalról mi a véleményetek?
Nem gondoltam volna, hogy csak úgy odaadja a gyereknek a céget. :O
Az Orson ügyben sajnálom is, meg nem is. Mert igaza volt Orsonnak is, de Breet is megértem.
Remélem, kibékülnek.
Sziasztok!
Valaki meg tudja mondani,h az utolsó részt (2010.12.08),honnan tudnám letölteni?
Priviben is jó ha itt nem szabad...
Köszönöm!!!
Én is bírtam nagyon,de azért jó,hogy ilyen befejezést csináltak,sajnáltam volna,ha elkapják őket a zsaruk.
Az fasza volt,meg amikor felhívta a korházat a kómáról érdeklődve! :)
"Honnan tudjam,hogy verejtékezik-e,a kocsiban hagytam" - vagy valami ilyesmi. :D
Nagyon nagy arc az a nő! :D
Azért én sajnálom, hogy Angie-ék kiléptek a sorozatból, bírtam azt a nőt.
Gabi falmászásához a tűsarkúban mit szóltok? :)
Basszus, azt hittem, ma van szerda, és lemaradtam!!!!!
Valaki légyszi foglalja össze!!!
Aztaaa, ez aztán a kielégítő válasz! Köszönöm szépen!!!
Így, hogy felfrissítetted a memóriámat, már emlékszem.
A Lynette szülése, hát, elbőgtem magam rajta, hogy így kell előbújnia annak a kis ártatlan lénynek, nagyon jól játszotta a színésznő el.
Én sem haragszom az Eddire, valahogy olyan...
Van egy nő itt a községben, pár éve a fia, megölte az apját..agyonverte. Na ezt a fiút látom most Eddiben. Őt is kis korától terrorizálta az anyja otthon, verte és bántotta folyton. Csak azt nem értem, hogy miért az áldott jó apjával bánt így el. Szóval, valahol mélyen a szívemben én sajnálom az Eddit.
Paul Young És Mary Alice Young anno megölte Dirdrár,Zach anyját,feldaraboldák,egy kis ládába rakták és rábetonozták a medencét.
Amikor Paul megtudta,hogy a szomszéd nő,Martha Huber írta Mary Alicenek a levelet,ami miatt öngyilkos lett,Poul megölte Marthat és elásta.
Martha Huber nővére Felicia (Felisa) Tillmann eljött a lila akác közbe a hugához,mert nem érkezett meg hozzá a megbeszélt időpontban.
Felicia rájött,hogy a huga halott és azt is tudta,hogy Paul ölte meg,de nem tudta bebízonyítani,ezért levágta a saját két ujátt,a vérével bekenyte paul házát és a kocsijába tette a levágott ujjait,hogy úgy tünjön megölte. Csak ugye Felicia felment a hegyekbe,Pault pedig lecsukták gyilkosságért...
Érdekes sztori volt,beteg egy nőszemély volt ez a Felicia.
És most Paul újra megjelent a Lila Akác közben,ahol mindenki utálta , egy utolsó hidegvérű gyilkosnak tartották...
Jujj nagyot alakított Gaby megint :) jól utánozta Angi-t :D
De meg sem gondoltam, hogy Paul Young fog majd Susan házában lakni.
Mi rosszat csinált annak idején Paul Young?
Én már nem emlékszem rá.
Nekem nem félelmetes, lehet azért mert nem emlékszem mi rosszat csinált.
Ez volt a magyarhangja úgy rémlik! :) Elég félelmetes pasas, kíváncsi vagyok mit okoz majd!
Gaby megint alakított :D Ő a kedvencem :)
Ez a Paul Young nekem mindig olyan hátborzongató személy volt.. ez volt a magyarhangja mindig? Angolul még félelmetesebb a hapsi. :)
Emígy,mit szóltok,hogy visszajött? És pont Susan házában fog lakni,hát elég durva...
Jót röhögtem,amikor Gaby utánozta Angiet a kórházban.. :D :D
Csajok... romlik a névmemóriám!
Tudom, hogy ezt a tagot itt a végén láttam már... valakinek a férje volt... de kié is? (Az "új" szomszéd)
Neked is!:)
Többieknek is! ÉBRESZTŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ!!!!!!!!! :D
További ajánlott fórumok:
- Született Feleségek 6. évad! :)
- Született feleségek szereplői
- Desperate Housewives (Született feleségek) Akik már előrébb járnak:)
- A Született feleségek hányadik évadja megy most?
- Miért nem volt tegnap (szerda) este a Született feleségek? Vége az évadnak? Vagy másik időpontban lesz a következő rész?
- Tud valaki ajánlani jó sorozatot? Olyasmit, mint a Született feleségek.