Született feleségek (spoilermentesen) (beszélgetés)
Mindenkinek Boldog Új Esztendőt kívánok, Csajok!
Mondhatnám:
Jövőre, Veletek Ugyanitt! :))
Csatlakozom én is!:)
Boldog Karácsonyt, és Még Boldogabb Új Évet Kívánok Nektek Csajok!:)
(csak mert én már az új évben jövök majd)
Offolok csajok egy kicsit!
Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!
Maradjatok otthon ebben a csúnya időben és nézzetek TV-t vagy DVD-n Szülifelit a nagy készülődés kipihenésére!
:)))
Sziasztok DHW rajongók!!
Én is nézem, láttam minden egyes részt, sőt, dvd-n megvan mindegyik!
Én nem a szinkronizáltat nézem a tv-ben, hanem mindig letöltöm a legújabbat. Ahogy Amerikában leadnak egy részt, már fel is teszik. Heti egyet ott is. Most a 7. évad 10. részénél járnak. Nagyon izgalmas, bár nekem a fő vonal nem tetszik annyira, mint az előzőekben. Mondjuk, nyilván annyi újat akartak, hogy ne megint egy új család költözzön a Lila akác közbe, mert a legutóbbi ávadokban mindig az volt a fő szál.
Persze, új szereplő most is van, aki összekavar mindent, de a fő szál nem egy új család.
Azért írtam ilyen általánosan, mert nem tudom, ki hol tart, és nem akartam lelőni a poént.
Helló csajok :)
Én nézem a Story tévén az ismétléseket :)kibeszélhetjük :)
Kb így gondoltam én is!
Én sem vagyok tisztában az évadokkal. Innen tudom, hogy most a 6. volt és a 7.et vetítik külföldön.
Pár hónapja nincs csak a 3 adónk, mert fölöslegesnek tartottam fizetni azért amit nem nézek. Most bezzeg én is, hogy elfeleségeznék rajta. :D
Van egy jó ötletem, találgassunk, hogy mit írtak a forgatókönyvbe a 7. évadba. :P
Na Csajok.
Kakukk. Ez most jó éjt kakukk. :D
Álmodjátok tovább a Feleségeket. :D
Amúgy meg mi lenne, ha kibeszélnénk régebbi részeket?
Mondjuk ha valamelyikőtök nézi a Story Tv-n, vagy nem tudom, melyiken ismétlik (sajna nekünk nincs), elmondhatná, hogy kb. mi volt, és kidumáljuk. :)
Vagy ha eszünkbe jut valami, ami már nem teljesen tiszta, megpróbáljuk feleleveníteni.
Na?
:)
Nem baj, csak megtaláltam, és meglepődtem. :D
Leginkább azon, hogy így bepipult egy sorozattal kapcsolatos véleménytől. :D
Hát, nem is tudom...
Ha nem mondok többet, akkor a rejtély is meglesz! :D
További ajánlott fórumok:
- Született Feleségek 6. évad! :)
- Született feleségek szereplői
- Desperate Housewives (Született feleségek) Akik már előrébb járnak:)
- A Született feleségek hányadik évadja megy most?
- Miért nem volt tegnap (szerda) este a Született feleségek? Vége az évadnak? Vagy másik időpontban lesz a következő rész?
- Tud valaki ajánlani jó sorozatot? Olyasmit, mint a Született feleségek.