Született feleségek (spoilermentesen) (beszélgetés)
Na ne idegesíts! Miből gondolod? Szerintem még nem!
Amúgy csak kiderült, hogy Orson ártatlan!:)
Remélem mostmár megmarad a Breevel! Olyan szerencsétlen pasi téren...
Daroki írta lejjebb!:)
Nekem abban is genyó feje van!:)
A Zak meg kicsit félelmetes, nem? Mondjuk mindig is az volt szerencsétlen!:S
Miért, azt hitted? :))))
Az a vicc, hogy a sorozatban egy gusztustalan genyó, és midig röhögnöm kell, amikor pont a Született feleségek szünetében leadnak egy filmajánlót, amiben ő a csúcspozitív szereplő. Heh.
Egyre izgibb....:)
Mégse bárányka Orsonka!:))
Igen, eddig mindeki azt hitte, hogy kinyiffant a nő!
Orson és Mike közt Monique miatt lehetett a feszkó! Egyelőre tényleg zavaros, de majd kiderül!:)
De remélem nem Mike nyírbálta ki!
Ejnye-bejnye!:)
Nemtudom, nekem ez így jó! Idegeskedek a reklámokon, meg a késői időn, de ez is beletartozik!:)
Hűha, megpróbálom!:)
Mike börtönbe került Monique meggyilkolásának gyanújával! Emiatt Bree visszafogadta Orsont, mert akkor tuti Mike a gyilkos!
Susan besértődött rá, és vad nyomozásba kezdett, hogy bebizonyítsa Mike ártatlanságát! Beosont Orson rendelőjébe, ahol rá is talált néhány iratra, amiből kiderül: Orson pszichiátriai kezelés alatt állt!
Az új szomszédot mindenki elkezdte utálni(Lynette elmondta a pincében látottakat)! Tüntettek, hogy húzzon el onnan, ,megdobálták, stb. (Már sajnáltam)
Erre a beteg tesója meghalt az izgalmaktól szívrohamban! Lynette-nek hatalmas lelkifurdalása volt, elment a pasihoz bocsánatot kérni, aki kijelentette, hogy köszöni, hogy megszabadította a húgától, mostantól szabadon perverzkedhet!
Gabinak új pasija van(az egyik tanítványa apukája)!
Jaj, mi is volt még?!
Ja, a legnagyobb döbbenet a végén: Orson anyja telefonált valakivel, hogy gáz van, mert Bree visszafogadta a fiát, és találkozzanak a sarkon ezzel a valakivel!
És ki volt az?
Alma(Orson asszonykája)!:O
Köszi! Jó sok mindent átaludtam. Brühühü!
Nagyon köszi. :)))
A Bree anyósa becsiccsentett, és elmondta, hogy az a Monik a fia szeretője volt! Bree röptette Osront!
Mike kiment az erdőbe, hogy elássa a szerszámosládát, amiben a véres szerszám volt! Ahogy ásott rávilágított a rendőr, aki napok óta figyelte, és mondta, hogy köszi, onnan átveszi a dolgot!
Húúúha, de nehéz így visszaemlékezni, hogy mi mikor volt!:)
Valaki!?
További ajánlott fórumok:
- Született Feleségek 6. évad! :)
- Született feleségek szereplői
- Desperate Housewives (Született feleségek) Akik már előrébb járnak:)
- A Született feleségek hányadik évadja megy most?
- Miért nem volt tegnap (szerda) este a Született feleségek? Vége az évadnak? Vagy másik időpontban lesz a következő rész?
- Tud valaki ajánlani jó sorozatot? Olyasmit, mint a Született feleségek.