Született feleségek (spoilermentesen) (beszélgetés)
Sziasztok!
Sajnos pénteken nem tudtam megnézni az évadzáró epizódot,valaki nem írná le nekem hogy mi volt benne?Pedig annyira vártam...:(((Nagyon megköszönném!!!
Szerintem is!!!Ez az egyetlen sorozat,amit rendszeresen nézek.:))))))))))))
Nem tudja valaki véletlenül,hogy az elsô évadot honnan lehetne letölteni?Az nekem sajnos kimaradt,akkor még nem volt fogható nálunk a TV2.:(
Jó hir!:)
04.25-én lesz Született feleségek 4. évad!!!!
Csak az a kérdés meddig. Mert kinnt is a 4. évad megy. Ott a 11. rész lesz vasárnap.
Ha most végig leadják a 4. évadot itthon, annak nyáron lesz vége. Akkor nemhiszem hogy szeptemberben tudnánk új évadot nézni.
Ha meg a közepén beteszik a nyári szünetet...hát az meg nem jó!!!Félbeszakitani??
Na de lényeg, hogy lesz Született feleségek még pár hétig!:)
21:10, Péntek (április 18.)
Titkok és hazugságok
"Az nem lehet, hogy még mindig létezik olyan ember, aki ne ismerné a Lila Akác közben lakó emberek történetét!? Ám, ha mégis, akkor ez az epizód kifejezetten az ő számukra készült! A néhai Mary-Alice Young ugyanis beavat mindenkit a Széplakon élők minden kis rejtett titkába, és a felszín alatt meghúzódó hazugságokba. De persze mindezt rengeteg humorral, valamint kedves történetekkel fűszerezve tálalja?Kóstoljanak hát bele, vagy élvezzék a jól ismert ízeket! Jó étvágyat hozzá!"
??
Ezt hol láttad?
De jó lenne!:)
MA ESTE 9 ÓRA!
Sajna én ma nem látom, de felvetetem!
szia!
3 rész van még ebből az évadból!
Az hamarosan kiderül, hogy mi lesz Susan-nal!:)
Szerintem Lynett visszatalál majd Tomhoz, mert történik vele egy szörnyü dolog!
Nem szeretném "lelőni" a fordulatokat....
Az nem jelent semmit, hogy hozzámegy Viktorhoz....
Nézem a PRO7-en is, jóval előrébb járnak, mint mi.
Hello!
Én tudok Susan-ról!:) De nem írom be ide, mert nem mindenki szereti tudni, mi lesz előre.
Gabiékat én is sajnálom, mert nagyon jó páros (voltak). Tök egyértelmű, hogy odavannak egymásért, nemtudom, mit izélnek!?:)
Sziasztok!
Szegény Suzanne, tegnap két szék közt a pad alá esett. Most vajon mi lesz vele? Tudtok valamit a folytatásról?
Gabit nagyob bírom, sajnálom, hogy leváltak Carlos-sal, de úgy tűnik azért még mindig szeretik egymást. Legalábbis Carlos részéről még tart a szerelem. De Gabi is furcsa, amiért féltékeny volt Ede-re. Mondjuk tudom, hogy köztük már nem lesz semmi, mert hozzámegy Victorhoz. Sajnálom, mert olyan jó párt alkottak Carlos-sal.:( Szórakoztatóak voltak a kis "csatáik".:)
Sziasztok!
Csak most vettem észre ezt a topikot (pirulok), de nagyon örülök neki, mert imádom a Született feleségeket!:D Mi családostól nézzük! A lányom, aki 12,5 éves, a Férjem és én! Ki nem hagynánk egy részt sem, bár én most kicsit lemaradtam, mert csak tegnap néztem meg a múlt heti részt!:(
Azt én sem szeretném, ha Lynette összejönne a szakáccsal, mert szerintem is remekül passzolnak Tommal és nekem azt sem nagyon tetszik, hogy túlontúl kezd beledumálni a Pizzéria dolgaiba!:( Ez a Pizzázó Tom álma volt, az Ő nevét viseli, úgyhogy legyen olyan, amilyennek Ő szeretné! Nekem legalábbis ez a véleményem!
A csajok közül Gabrielle a kedvencem, de mindegyik feleséget bírom végülis!:D
Ja, és annak is nagyon drukkolok, hogy Suzanne újra összejöjjön Mike-kal!
Na, végigolvasom az egész topicot, hogy képben legyek! Bár egy szusszra nem igen fog menni, mert hosszúúúúúúú.....:D
Tegnap meg egész nap koncentráltam, hogy este SzF, aztán rájöttem, hogy csütörtök van(volt) :) :S
De majd ma...:)
Amúgy én nem akarom, hogy Lynette összekavarjon a szakáccsal! Olyan jók együtt Tommal! Nem?
További ajánlott fórumok:
- Született Feleségek 6. évad! :)
- Született feleségek szereplői
- Desperate Housewives (Született feleségek) Akik már előrébb járnak:)
- A Született feleségek hányadik évadja megy most?
- Miért nem volt tegnap (szerda) este a Született feleségek? Vége az évadnak? Vagy másik időpontban lesz a következő rész?
- Tud valaki ajánlani jó sorozatot? Olyasmit, mint a Született feleségek.