Született feleségek (spoilermentesen) (beszélgetés)
A tegnapi rész igen eseménydús volt, a párom szokta rendszeresen nézni, de mivel tegnap lemaradt egy negyedórás beszámolót kelett tartanom neki...Volt miről mesélni...
Tök rendi volt a vízszerelő csávótól, hogy lefizette a magánhekust, aztán szegény Suzy mégis ráfázott:(
Hát engem nagyon kiborított. Utoljára az volt ilyen szomorú, mikor Gabrielle elvesztette a babát. Most meg elvesztette ezt is :(
Igaz a téma alapból érzékenyen érint....
:)
Na, lányok, fiúk: hamarosan kezdődik a feleségek!
Kíváncsi vagyok már, mi lesz a Bree és a hülye fia közt!?
Meg hogy mi lesz Susannal és Carlal?
egyértelműen hogy Mike-al:D
ő az igazi neki szerintem:)
arik együtt.
de az a MIke....olyan helyes...love...:Dizmos...XDD
Ti minek szurkoltok:
Susan Carl-al, vagy Mike-al jöjjön össze? Vagy egy harmadikkal?
Ok,ha ennyire kíváncsi vagy akkor elmondom az enyhébb veziót.:)Legszívesebben belelépnék a szájába,hogy fogja már be.
Nekem is nagyon tetszett a tegnapi rész:)
jah, tom....az a kisfiu?:APA, KEZDŐDIK...KEZDŐDIK,KEZDÖDIK....:D...az a legjobb mikor vergődik az ágyon:D...meg mikor nem kap levegőt:Dáhh...cukkancs az a gyerek;)
jovolt a tegnapi rész.Olyan szemét volt Carl...szegény Susan:D...Lynett kisfia se semmi:D7 évesen:D....no comment...:Dnagy egyszerűen CSÚCSSZUPI ez a sorozat!:D
Jujj,én mikor melátom a tv-ben...inkább nem is mondom ,hogy mit tudnék csinálni vele:)
Most is elkapcsoltam mikor volt:)
ugye pitz???????? :)
én is mindig ezt mondom, de az idegesítő reklámos topikban folyton letorkollnak...:)
pedig egyszerűen zabálnivaló az a gyerek!!
nekem ez a kedvenc reklámom :)
annyira helyes a kiskölyök :)
Nem sokára Kezdődik,kezdődik,kezdődik.(Most ment ez az idegesítő reklám)
Nagyon szeretem a született feleségeket!
HOLNAP MILESZ??NA MI?:D
HÁT SZÜLIFELI!!!áá:)
További ajánlott fórumok:
- Született Feleségek 6. évad! :)
- Született feleségek szereplői
- Desperate Housewives (Született feleségek) Akik már előrébb járnak:)
- A Született feleségek hányadik évadja megy most?
- Miért nem volt tegnap (szerda) este a Született feleségek? Vége az évadnak? Vagy másik időpontban lesz a következő rész?
- Tud valaki ajánlani jó sorozatot? Olyasmit, mint a Született feleségek.