Született feleségek (spoilermentesen) (beszélgetés)
Én is vmi fagyasztóról és szörnyű titokról olvastam.Talán besokallt a férjétől???:D Vagy annyira szerette a férjét,hogy a halála után sem akart megválni tőle?? Izgi:D
Nekem nagyon bejön Gabi új pasija,ez a politikus manus.Ma lesz egy film a RTL-en este(Rossz társaság)abban is fog játszani.Kivi leszek itt mit alakít?:)
Jaaa, tééényleg!
Hát én el tudom képzelni az öregasszonyról, hogy hulla van nála!
Ha számít az az 5 perc,akkor 21:45-kor kezdődik ma:D
Én is jobban örülnék a folytatásnak,de nem baj,megnézem a mai összefoglalót is.
Majdnem 10kor! 21:50kor!
Akkor ma pont képbe is kerülsz, mi hol járunk, mert emlékeztető rész lesz! Mi történt eddig, izgiségek, rejtélyek...:)
Frankfurtban voltunk karácsony elött és ott vettem meg.
Van 4 évad is,ugye?
Egyébként sztem nagyon elfajultak a dolgok.Eleinte kicsi kevesebb volt a gyilkolászás..:)de ettöl függetlenül jó.Fogalamam sincs most hol tart..de ma ha mindne jól megy,megnézem.9kor kezdödik,ugye?
Szia!
Akkor te már mindent tudsz!?:)
Hát, nekem gőzöm nincs, honnan tudod letölteni!
De holnap ilyen "emlékeztető" rész lesz! :S
Ami jó is, meg nem is! Mert én pl. láttam az összes részt, és inkább a folytatás izgatna!:)
Viszont akinek kimaradt 1-2rész, az most felvilágosítódik!:D
Szerintem azért van olyan hamar reklám, mert az előző műsor után rögtön(reklám, bemutató nélkül) kezdődni szokott a feleségek!
Amúgy engem is baromira idegesít!
sziasztok!:)
nekem megvan a teljes 3. évad.:)Nem birtam ki ..és egy nap alatt megnéztem:)
Tudja vki hol lehet letöltemni a 2. évadot?
Amúgy nététek tegnap??
Jaaaj, én úgy szurkolok Mike-nak és Susan-nek!:)
Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy hol lehet letölteni az 1. évadot magyarul dvd formátumban. Ha tudjátok vagy megvan nektek akkor égyszi írjatok a tysha@freemail.hu címre. Nagyon fontos lenne, mert nekem megvan a 2. évad csak az elsőt még nem néztem és így nem igazán értem.
Köszi szépen
Hö, tényleg...:)
És végülis miatta lett vége Mike és Susan kapcsolatának! Pedig milyen aranyosak voltak!
Jaj nem akarlak én idegesíteni!:)Csak érdeklődtem.Hátha ti többet tudtok mint én:))
Orson ártatlan?Hát...Az én szememben akkor is rosszfiú!Elütte szegény jóképű Mikeot:)Ezt mivel fogja kimagyarázni?Nálam sehogysem!:))
További ajánlott fórumok:
- Született Feleségek 6. évad! :)
- Született feleségek szereplői
- Desperate Housewives (Született feleségek) Akik már előrébb járnak:)
- A Született feleségek hányadik évadja megy most?
- Miért nem volt tegnap (szerda) este a Született feleségek? Vége az évadnak? Vagy másik időpontban lesz a következő rész?
- Tud valaki ajánlani jó sorozatot? Olyasmit, mint a Született feleségek.