Született feleségek (spoilermentesen) (beszélgetés)
Hát akkor te nagyon ügyes vagy,hogy kibírod,ezek szerint én kiváncsibb természet vagyok:D
A Jóbarátokból sok részt láttam,sokat nem,szóval lehet nekem is kéne az összes évad.De nincs annyi időm,hogy valaha is végignézzem:D Olyan sok van belőle!
Én is kíváncsi vagyok, de nem nézem meg, mert így izgibb!:)
De szerintem ha kijön dvd-n, megveszem az összes évadot!:) Örökzöld!
(A Jóbarátokkal is így voltam! Kívülről tudom, de még mindig szinte minden nap nézek belőle pár részt:) )
Nagyon köszi, hogy leírtad, aranyos vagy! Szerintem beírom a telefonomba a jövőheti időpontot, aztán majd időben jelez.
Köszi szépen még egyszer!
Asszem minden benne volt!
De jó volt újra!:)
Én is csak az utolsó pillanatban kapcsoltam, hogy mi lesz ma(tegnap)!:)
Kíváncsi vagyok, mi lesz a Gaby-Victor-Carlos ügyből?!
És tiszta ideg vagyok, hogy nem igaz, hogy a Susanék nem tudnak végre boldogan élni, várni a gyereket...grrr...:)
Gaby elmegy hajókázni a férjével és azt hiszi,hogy Victor bántani akarja őt,mert megtudta,hogy megcsalta Carlossal.Gaby ezért egy lapáttal megüti Victort aki beleesik a vízbe.Gaby otthagyja és visszaviszi a hajót a partra.Ott találkozik Carlossal és együtt visszamennek Victorért.Aztán a hajón elkezdenek "beszélgetni" majd Victor megint a vízben landol,de most azért,mert Gaby megvédte Carlost,mert Victor neki támadt egy késsel.
Nem találják Victort,valszeg nagyobb ütést kaphatott mint először:)
Bree hozta a szokásos formáját:)Körülmetéltette a "kisfiát"ami persze Orsonnak nagyon nem tetszett.De természetesen szent a béke közöttük.
Susan rájön,hogy Mike gyógyszerfüggő,Mike fűt-fát ígért Susannak,aki próbál hinni neki.
Lynette kiakarja tenni az anyját végre,de nincs hova,mert egyik lánytesója sem hajlandó befogadni.Miközben bennt ülnek Lynette nappalijában és tanakodnak,veszekednek az anyjuk miatt,addig az öreglány taxiba vágja magát és lelép.
Nagyjából ez volt a tegnapi rész lényege.Ha vmit kihagytam,akkor a többiek majd pótolják:)
Szia!
Remélem sikerült behoznod a lemaradást. Szerintem nagyon jók ezek a részek.
Sok erőt kivánok a gyógyulásodhoz!
Hahó!
Alig várom az estét! Már 3részről lemaradtam (a hülye kórházban nem volt jó a tv), és már nagyon ki vagyok éhezve!!:)
További ajánlott fórumok:
- Született Feleségek 6. évad! :)
- Született feleségek szereplői
- Desperate Housewives (Született feleségek) Akik már előrébb járnak:)
- A Született feleségek hányadik évadja megy most?
- Miért nem volt tegnap (szerda) este a Született feleségek? Vége az évadnak? Vagy másik időpontban lesz a következő rész?
- Tud valaki ajánlani jó sorozatot? Olyasmit, mint a Született feleségek.