SZJA visszatérítés 2022. (beszélgetés)
Takarékosok valaki kapott már???
Én fel is adtam mára, így is be kell mennem dolgozni szabadság alatt, szóval majd este benézek mi történik.
Hát igen..
Mas banknál sokan megkapták es a sberbanknal ha jol latom nrm sokan
Na megyek, felhívom a NAVot. 😄
Szerintem nem csak a Sberbank. Bár tény, hogy azt tapasztalom minden hónapban, hogy viszonylag "későn" írja jóvá az utalásokat.
Index is hivatalos forrás.
Vagy nem?
Jól van, akkor mindjárt felmondok a munkahelyemen mert elvileg 10 éve olyat csinálok amiről semmit se tudok... De értelmezni tudni kell: egy szóval se mondtam, hogy a jóváírás DÁTUMÁT a bank határozza meg, az tegnap is mindenkinek megtörtént. Ha szerinted pedig nincs rendkívüli ciklus, akkor várom a magyarázatot arra, hogy tegnap este 19 órakor milyen jóváírások kezdődtek a GIRO2-ben, aminek normális esetben az utolsó elszámolási ciklusa 17 órakor kezdődik.
Szerintem az OTP-nél is valami túlterheltség lehet. A netbank nem nagyon akar működni.Hol jó , hol nem.
Én csak azt írtam amit a hölgy a csoportba,Baranya megyében az egyik takarék az ajtóra is azt írta ki hogy késő délután lesznek jóvá írva a számlán az összegek,túlterheltség miatt! 🤷♀️
Van a Stuart Little kisegér filmben a jelenet, amikor a 'tesó' várja a telefonhívást, a régi, tárcsázós telefonnal az ölében, és csörgés nélkül felkapkodja...
Kb így várjuk ezt a pénzt 🤣🤣🤣🤣
Tisztázzunk alapvető dolgokat: a netbank felületet kiszolgáló rendszerek nincsenek közvetlen kapcsolatban a jóváírásokat végző könyvelő rendszerrel, sőt a teljes banki háttér rendszert se befolyásolja akár a netbank összeomlása se. Nagyon durva biztonsági kockázat lenne ha pusztán a netbank túlterhelésével le lehetne lassítani egy bank működését. Egyébiránt egyetértek azzal, hogy felesleges nézegetni percenként.
Az komoly összeg 😅😅😅 De én többet várnék de se sms se semmi furcsa szar egy bank ez...
Ma jön a nyugdij is nem csoda hogy fennakadasok vannak a bankoknál
El küldtük a visszados nyilatkozatot, akkor igy ne várjuk most ezek szerint. Köszönöm szépen a válaszod
Ha te tavaly nem dolgoztál akkor majd a kicsi apja tudja visszaigényelni az adóbevallásban, a magzati időre járó kedvezményt.
Takarékos vagyok tegnap este jött a kemény háromezer😆
Igen? Akkor nem szedi, hanem kapja :)
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy a férjem az első hazassagombol valo gyermekem utan szedi a cs. Adókedvezményt, akire én egyedülálló ként szedem a cspt. Kozben ev végén született egy gyermekünk, akire még nem inteztunk se gyest sem cspt. Szerintetek nekunk jar valami? A munkáltatói papír szerint igen... Mert oké h egyedülállósag miatt nem jar, de a magzatra, aki azóta megszületett járnia kellene... Szerintem. Köszönöm a választ, szép napot mindenkinek
Ugyan ezt akartam most irni
Most olvastam facebookon hogy elvileg egy bankban dolgozó hölgy kér mindenkit arra hogy ne nézegessék percenként a netbankot mert össze omlik a rendszer és nem tudnak haladni,elvileg a mai nap folyamán déltől este 8ig jóváíródnak a számlán az összegek!
Hát ezek szerint csak a Takarékbank ilyen nyomorék!! 🤣🤣🤣
K&h valóban nem tud se kifizetni se semmit..leállt a rendszerük most voltam bent
Ne vezess félre senkit.
A jóváírások dátuma nem a bankok kedvétől függ, hanem attól, hogy mikor kapják meg azt a fájlt, amit beolvasnak.
Nincs este rendkívüli ciklus sem.
Ne mesélj olyanról, amiről semmit nem tudsz!
Elnézést!
Évente szokta igénybe venni.
FRISSÍTÉS: Mindeközben egyre több olyan hír érkezik hozzánk, hogy néhány banki felület nem működik a megszokott módon, olvasóink a K&H és az OTP mobilfelületén is zavarokat tapasztaltak. Az időzítés több mint gyanús, vélhetően a fennakadásoknak köze lehet az szja-visszatérítések miatt megnövekedett forgalomhoz.
Varga Mihály ma reggel már beszélt arról, hogy ma megkezdődik a családi szja-visszatérítések folyósítása, és a február 15-ei törvényi határidő előtt, hétfőig befejeződik.
Index irta pár órával ezelőtt
További ajánlott fórumok: