SZJA visszatérítés 2022. (beszélgetés)
Nem szeretnélek állandóan kijavítani, de az inkasszó a beérkezést követő naptól pontosan 35 napig áll sorban a számlán.
Illetve, ha egyszer meg volt a mentes összeg, aminek bár van köze a 28500 Ft-hoz, de nem úgy, ahogy te írod, akkor onnantól mindent visz, ami a számlára érkezik. Tehát az inkasszó sorbanállása során egyszer marad meg a mentes összeg, utána mindent visz, amíg el nem fogy a követelés vagy nem jár le a 35 nap.
Majd nézz utána légy szíves a kapcsolódó jogszabályban és a mentes összeg számítását is nézd át, hogy az ügyfeleket korrekt módon tudd tájékoztatni.
Köszi!
Nekünk is szükségünk van rá, tüzelőt veszünk, a kerítést csináljuk, hogy ne szökjenek majd el a kutyáink..de ha nem ma jön, majd jövő héten.. De ez, hogy mindenki beteg módon a netbankot nézegeti, le ne maradjon róla, ez már szánalmas...
Mindegy mi van, kicsit pihenni kell nem nézegetni,mindenki dolgozzon aztán majd jó idő múlva megint rá lehet nézni a számlára
Rendben,én csak azt írtam amit olvastam,de nem írok már semmit!
Nemtudom! Ez az SZJA visszatérítés is csak erre jór, hogy mindenki mindenhol osszekapjon a másikkal! :/
Én elhiszem csak én meg ezt olvastam. De lehet mindkettőben van igazság. Nem értek hozzá
Nekünk bármikor meghalhat a fűtés rendszerünk igen nekünk is nagy szükségünk van rá kisgyerek mellett fűtés nélkül még hideg van 😞
Feltöltöttem az oldalamra a képet ahol az én állításomat írják! Meglehet nézni!
Én hívtam takarékott anyit mondtak még a számlamra nem jött uttalás na ennyit erröl!!!
Holnap? Ne viccelj! 😂 Azonnal el kell költeni. 😂 Mindent is meg kell venni! 😂😂😂
Most olvastam hogy az szja utalások miatt omlik össze a rendszer nem pedig mert az emberek nézegetik. Ennyit erről
Amúgy Takarék hibátlanul fut,csak manetta nem jött még sajnos
Inkább az a kérdés, hogy a NAV ténylegesen mikor küldi be a csomagot/csomagokat és ezt mikor dolgozza fel a bank.
Sok sikert nekik hozzá! Én elhiszem hogy mindenkinek szüksége van a pénzre, fizetések voltak, mindenki kifizetett mindent! De ne mondja nekem senki,hogy a mai napra nincs elegendő étel otthon,hogy ennyire reszkedve kell várni a pénzt!
Vigyázz, nehogy téged is keresztre feszítsenek eme kijelentés után..
De a CIB a K&H az OTP, ERSTE nem bírja!
Erstések, UniCreditesek mostanában jött utalás? Előre is köszönöm!
Határidős tételek feldolgozása a napváltás közben.
Takarék rendben van, nincs terhelve.
Lepjetek ki srácoook hátha gyorsabb lesz ❤️
Legalabb ha mindenki 1ora hosszara kibirna hogy nem lép be talán gyorsabb lenne a rendszer...
Rengeteg cikk van arról,hogy nem bírják a netbankok a folyamatos leterheltség miatt! Csak 1óra hossza! Könyörgöm! Holnap is el lehet költeni azt a pénzt!
Nekem már megjött a pénzt 12:04 kor pest megye otp kuldjek maaaar nektek iiis ❤️❤️❤️
Szintén OTP,Heves megye,semmi 🤷♀️
Itt csak annyi a kérdés, hogy a hétfő csak a pénteki "átcsúszás" vagy egy komplett csomag majd késő estére. :-)
OTP Tatabánya nekem eddig semmi netbankon se látom
Ez az. Mindenki tele lesz pénzzel nem tudom megvenni amit akarok mert elviszik előlem...
További ajánlott fórumok: