SZJA visszatérítés 2022. (beszélgetés)
Saját linkeddel cáfolod magad:
"A családi adóvisszatérítés alapja a 2021-ben ténylegesen befizetett szja (vagyis a családi adókedvezménnyel csökkentett szja). A visszatérítés felső határa pedig 2020. decemberi adatok alapján számolt éves átlagbér és a 15%-os adókulcs szorzata ezer forintra kerekítve, azaz 809 000 forint.[4]"
Hivatalosan február 14-ig mindenki megkapja ezt mondta a pénzügyminiszter a tegnapi közleményben.🙂
De simán lehet így már 15 is..
Ezt direkt csinálják mert nagyon jól tudták hogy Dupla nyugdij meg fizetés meg adovisszaterites mégsem utalták hamarabb.
Bezzeg postai úton hamarabb kezdték.
Érdekes
Az előbb még veled értettem egyet, de mostanra elbizonytalanodtam. Pont ez alapján is, amit ide linkeltél, a többieknek van igaza.
Aminek mondjuk örülnék, mert akkor nem kell visszafizetnem semennyit.
Sziasztok. Én most kaptam. (Otp).
Viszont párom nem kap úgy néz ki. Se levelet nem kapott sem pénzt. Közös gyerekünket 2020 végétől együtt neveljük. Ő kapja a családi adókedvezményt. Viszont gondolom ami miatt nem kapja, hogy én egyedüli csp.-ot kapok. Emiatt lehet lemaradt róla.
További ajánlott fórumok:
- Kislányomnak IV-es fokú VUR-ja van, állandóan visszatérő húgyúti fertőzései.Van, aki hasonló "cipőben jár"?Beszélgessünk!
- Szja visszatérítést mikorra várhatom, mennyi ideje van az Apehnek visszautalni a pénzt?
- Valaki kapott már levelet a NAV-tól, SZJA visszatérítés ügyben?
- Kell-e adóbevallást készíteni SZJA visszatérítés esetén?
- 1000 Ft SZJA visszatérítést utaltak, van aki szintén így járt?
- Adóbevallás - SZJA visszatérítés