SZJA visszatérítés 2022. (beszélgetés)
1.2 millió tranzakcióról beszélünk. Így is el lett cseszve az egész, mert nem 3 napba kellene bele sűríteni, hanem el kellett volna kezdeni már hétfőn a kiutalásokat. Nyílván kellemetlen annak aki az utolsó körbe kerül, de akkor is felesleges benne nem létező összeesküvést keresni.
Igen, elmúlt.
Egyéb bölcs kérdés?
Hétvégén alapesetben csak az AFR működik, amiben az azonnali utalások teljesülnek. A NAV a GIRO2-ben utal, ezért hétfőn várhatóak jóváírások, hacsak nem beszélték rá a Giro Zrt-t, és a bankokat, hogy hétvégén is fogadjanak utalásokat,de ilyenről nem hallottam.
Én elhiszem amit írsz, elfogadom, de nem nagyon értem miért van ez, hogy van aki kapott, van aki nem..
És tudom, mindig jön a duma, hogy 15 a határidő, de mindig az puffogtatja ezt, aki már megkapta.
Lemaradtam valamiről? Elmùlt már 14- e???
Nyilván, az utalásokat kiválogatják bankok szerint.. A kutyát se érdekli milyen banknál van a számla, az meg pláne nem, hogy milyen megyében (minden bank egy központi elszámoló rendszert üzemeltet, nem megyénként). Maximum a jóváírás idejében lehet eltérés, de ennek is megvannak a szabályai. Akinek ma átutalták az meg is kapta függetlenül attól, hogy melyik banknál van számlája.
Szerintem elég sokan.én és párom 1 perc különbséggel kaptuk meg.ugyan arra a számlára.Somogy megye
Férjem ma délben megkapta, én még mindig nem. (Baranya, OTP)
A vicces az, hogy a csp-t én kapom a számlámra és a saját nyomtatványomat 2-3 nappal előbb adtam be... Akkor feldolgozási sorrend sincs ezek szerint és azt sem nézik, hogy kinek ismert a bankszámlaszáma.
Én is Raiffeisenes vagyok, de nem jött semmi.
Ilyenkor már ne várja senki. Csak hétfön lesz.. Én se kaptam! Otp.. Ez nagy kiszúrás hogy az egyiknek adok cukrot a másiknak nem. Ha adok mindenkinek adok /akinek jár/ vagy senkinek! Ez Magyarórszág!Küllönbséget tesz!.. Szép estét!
Nincs semmi..pedig vártam én is nagyon..
Férjem tegnap este megkapta én még ma sem ugyan az a számlaszám megye minden!
Ha nincs hétvégi utalás (amit valószínűnek tartok ) akkor hétfőn megkapjuk . :) Jó lett volna a héten , de nincs “elkésve” hétfőn sem !
Pedig bank függö és megye d
Függő is! Akarki állitja hogy nem az! Szép estét.
Ti esküszöm paranoiásak vagytok😂
Mi is Raiffeisenesek vagyok de nekünk semmi.
Nyilván, de mind1 is valószínűleg kamu volt.
Sz-sz-B Erste nem kaptunk semmit,max hetfo!Jo lessz akkor is.
A párom megkapta egy óra körül
Én még semmit nem kaptam én kapom a csp_t
Egyébként meg az utalási adatokban nincs semmi érzékeny adat, hiszen mint kiderült mégcsak nem is az adószámot tartalmazzák. Számlaszámom meg bármikor ki írom bárhová. Maximum utalnak rá pénzt, nagyon kiszúrnak velem😅
Parom kollégája is meg kapta ma délután, párom még nem,együtt dolgoznak.. nm bank függő
Szia. Én is onnan várom,de még nem.
Persze, akinek ma átutalta a NAV az megkapta. Nem bank függő, de ezt már ezerszer leírtuk. De konkrétan élettársam BB számlájára délben megkapta.
Tolna megye OTP sem kapott még ?
Érdekes, hogy csak te írtad és tegnap özönletek az üzenetek, így kicsit szkeptikusak vagyunk és olyan képet is lehet küldeni, ahol csak dátum van... Nincs mas adat...
Nyilván senki nen kér Számlaszámot de mint mondtuk volt pár, aki azzal szórakozott, hogy kapott azt nem..
Ezen nem kell megsértődni, hanem leírni, hogy bocsi de nem...
Ez jogos . Ki tettek a szja oldalra is majdnem 300an az adataikkal egyutt h bizonygassanak ez azert durva .
Hozzászólás előtt pár perce regisztrált... Valószínűleg szórakozik.
Az utalási adatokhoz senkinek semmi köze. Miért raknák ki képet? Netbank adatot ne küldjem el. Hihetetlenek vagytok. Aki nem hiszi el így járt. Segítô szándékkal beírok mert remegtek a pénzért és erre meghazudtoljátok az embert. Szégyeljétek magatokat!
További ajánlott fórumok: