Szívesen lennél Magyarország leggazdagabb nője? (beszélgetés)
Ehhez nem kell a leggazdagabbnak lenned.
Lássuk csak: a lagzit határonként 10 millióból kihozzuk :)
Hatalmas és gyönyörű ház - legyen kétszázmillió.
Utazás: legyen világkörüli, nyolcszázmillió.
Bölcsi: háromszázmillióból már a reklám is megvan.
Még másfél milliárdot sem kötöttünk el.
De mit csinálnál, ha a leggazdagabb lennél?
én akkor is közös kasszán lennék, ami az enyém az az övé is :)))
És lenne itthon egy hatalmas gyönyörű házunk!
És mindig a legluxusabb hotelbe mennénk nyaralni, mindig máshová :))) Olyan helyre ahol hangszigetelt a luxuslakosztály :)))
Akkor nem lennetek kozos kasszan:D
Minek a nagy haz ha allandoan utaztok? Inkabb ot kisebb lakas ot foldreszen, nem? Igy mindenhol otthon lennel...:D
Köszi,a fogaimat el is felejtettem:)))
Még a fürtjeim is abból lesznek:)))
Na jó legyen arany!
Még a fogaidat is kicseréltetheted belőle,akár gyémántra is!:DDDD
én is lennék a leggazdagabb nő :))))
Saját bölcsiket nyitnék, segítenék az egyedülálló anyáknak apáknak, rokonoknak, szegényeknek :))
Gyönyörű hatalmas házat vennék, és utazgatnánk a párommal rengeteget, előtte csinálnánk egy héthatárra szóló lakodalmat :))))
És annyi minden lenne amit megvalósítanék :)))
De ha én lennék az ország leggazdagabb nője, akkor inkbb így fogalmaznék: MI LENNÉNK AZ ORSZÁG LEGGAZDAGABB PÁRJA!
Mert ugye közös kasszán vagyunk :)))
Márvány?:)
Arany tömbre szerintem,arra gondoltál:)))
Márványtömb?:DDDDDDDD
Veszek neked egyet!:)
Ebbe a hiába mi is beleestünk mindkét gyerekünknél:(
Fájdalmas a leszoktatás róla,nekik és nekem is-pláne hogy mindent megvettünk és meg tudnánk venni nekik:(
Ahogyan mondod,legyen csak minnél nehezebb...és minnél drágább:)))
Máris boldogabb leszek:)))))))))))
gyors felülvizsgálatát javaslom a megírt élet/csóró programodnak..
:))
én nem szeretnék úgy gazdag lenni, hogy félnem is kéne - hiszen ma, ha benne vagy a 100 leggazdagabb között, már közzé is teszik neved, képed, és szerintem akkor akár már félnivalód is lehet.
tehát én mondjuk lehetnék a százegyedik leggazdagabb nő. :-)
nyilván..de hol kell jelentkezni???
:)))
mint írtam én is lennék, de erről a bejegyzésedről jutott eszembe, hogy erre meg kell érni agyilag, például esélyes hogy a gyerekem komoly "veszélybe" kerülne... csak hogy érthető legyek, szerencsére eddig is meg tudtunk venni mindig mindent a gyereknek, de észrevettük, hogy egy idő után hozzászokott, hogy megkaphat bármit és már nem örült semminek, így le kellett állnunk a "csak úgy" ajándékozással.
De azért valahogy elviselnénk a kőgazdagságot is :)
Pedig tényleg nem.
A pénz elégedetté és nyugodttá tesz, de nem boldoggá.
Ez szerintem két okból sem lehetséges. Egyrészt honnan a csudából tudod, hogy éreznéd magad a leggazdagabbként? Amíg nem vagy az, csak agyalhatsz rajta.
Másrészt, honnan tudnád, hogy te vagy a leggazdagabb, tehát már nem lehetsz felszabadult? :)) Honnan tudnád, hogy nincs nálad gazdagabb?
:)
Lennék bizony!
Lefizetném fél utca lakáshitelét,nyaraltatnám anyumat télen-nyáron-többet nem dolgozna,ahogy a tesóm se:)
Én lennék a legjobb rokon,keresztmama,szomszéd a világon:)))-így is szeretnek azért:)
Nem kell túlbonyolítani az egészet.
A kérdés az, hogy szzívesen lennél Magyarország leggazdagabb nője, nem az, hogy ~, de nagyon beteg vagy balszerencsés.
Rólam nem is tudnák, milyen gazdag vagyok. Csak a házikóm, egy klassz Q7-es, semmi más. Segítenék a családomnak (járulék formájában), nyaralnék a családommal egyet Bora-Borán, a többi pénzt meg hosszú távra lekötném, meg csurranna-cseppenne minden hónapban egy kevéske.
Persze, ha a munkám miatt lennék olyan gazdag, akkor úgysem nagyon lenne időm költekezni... :D
Szívesen lennék a leggazdagabb, ha azt rajtam kívül senki sem tudná :) Ha nem kerülnék fel névvel mindenféle listákra, meg a média sem figyelné és publikálná, miket csinálok.
Csendben, békében, nyugiban lennék csak kőgazdag, a többi felhajtás nem kéne.
További ajánlott fórumok:
- SPAR Magyarország matrica - Ingyenes csere-bere fórum
- Szerinted ki képviselje Magyarországot a 2012-es Eurovíziós Dalversenyen?
- Leggyakoribb utónevek a mai Magyarországon
- Túra- és kirándulóhelyek Magyarországon és környékén
- Szívesen lennél amerikai? Indokold is, pls!
- Melyik magyar ismert ember vagy celeb gyereke lennél szívesen?