Szívesen lennél Magyarország leggazdagabb nője? (beszélgetés)
Lennék bizony! :)
Van édes-aranyos párom, édes-aranyos babám, már csak a pénz hiányzik, hogy egy házba költözhessünk végre, hogy élvezzük a kertet meg a tágas teret.
Ha pénzed van az miért jelent egyszerre érzelmi szegénységet?
Miért ne lehetne boldog akinek van?Miért lenne magányos?
Mert hitegeti magát akinek nincs?
A pénz nem boldogítana?-ugyan,dehogy nem
Nem lehet egészséget venni?-sajnos lehet
Családot?-még azt is(örökbefogadás)
Lehet hogy illúziók, vagy nevezzük irrealitásnak/álom világnak :) ez az én világom és jól érzem magam benne :D
De rögtön tudnék egy olyan - női fórum lévén - témát mondani amivel megkérdőjelezem azt, hogy valóban illúzió amit és ahogyan gondolok.
Sziaszok,
Az én válaszom a kérdésre:
Nem lennék még a világ leggazdagabb nője sem!!!Mert a pénzből egészséget, boldogságot, családot nem lehet venni!!!
Vagy megfordítva: mit ér ha van pénzem, de beteg vagyok, mit ér ha van pénzem de nem vagyok boldog és magányosan élek???
Lehet, hogy nem tudunk mindent megvenni. De vannak álmaink amiket meg szeretnénk valósítani és ezért teszünk. Megdolgozunk érte!!! És hogy harcolunk érte sokkal értékesebb!!!
Van egy gyönyörű szép kisfiam akit imádok, van egy intelligens, humoros és nem utolsó sorban helyes férjem aki szeret, egészségesnek érzem magam. jó persze vannak pesszimistább rosszab napok, de kell ennél több???
Ugasson is?:)
Nyakörvet ne adjak te perverz?!:DDDDDDDDD
simán:))))
pénz beszél kutya ugat:)))
Még szép:)))
Mindent megkapnék:)))
További ajánlott fórumok:
- SPAR Magyarország matrica - Ingyenes csere-bere fórum
- Szerinted ki képviselje Magyarországot a 2012-es Eurovíziós Dalversenyen?
- Leggyakoribb utónevek a mai Magyarországon
- Túra- és kirándulóhelyek Magyarországon és környékén
- Szívesen lennél amerikai? Indokold is, pls!
- Melyik magyar ismert ember vagy celeb gyereke lennél szívesen?