Szívesen lennél Magyarország leggazdagabb nője? (beszélgetés)
Nem ártana emlékezni:)
Van aki elszáll ilyenkor:)))
...És mindenki ragadna, mint a kosz...:-)
..azt sem tudnád a végén, hogy ki a valóban őszinte, és ki az érdekember!...:-)
És ha már olyan súlyos az eset?
Végül is a koporsóra is kell a pénz, meg legalább a család/rokonok kiélvezhetik. tudom morbid de kb. ezt sugalljátok.
De ha beteg vagy 100% ki tudod használni ÉLVEZNI a pénz adta lehetőségeket?
Pont a gyermekvállalásra gondoltam mint egyik sarkalatos pont.
Több esetben látott példa leszögezem NEM ÁLTALÁNOS és nem szeretnék ezzel SENKI MEGBÁNTANI.
Pár több 10 év ismeretség, esküvő, utazások, Gyermekvállalás kérdése. Eltelik egy év. Semmi. Akár kettő semmi. Első ilyen olyan beavatkozás, második beavatkozás,és a többi, majd pénzért de semmi. Szerintem ez hiába erős a kapcsolat repedést eredményezhet. Elfordulást. Amikor kerülnöd kell a gyerekes témákat mert láthatóan fáj. Amikor nem mered elmondani, hogy babát vársz, majd amikor kiderül nem látod őszintének a mosolyt.
Valóban lehet gyermeket örökbe fogadni, de a szülés csodáját a babavárás örömeit semmi pénzért nem cserélném el semmire.
A fenn leírt párral történ amikor 6év után végre sikerült és örömtáncot jártunk, hogy hurrá. 20 hetesen gömbölyödő pocival ott volt a lány az esküvőnkön. kisfiút vártak. Kiderült, hogy súlyos genetikai és egyéb rendellenességei vannak. És igen sajnos pénzzel nem lehet egészséget venni, mert ha megszületik akkor is sajnos ugyan az a baja lett volna. Megszülteik, de csak idő kérdése mikor lett volna angyalka :(((
Újra megkérdezem: Lehet egészséget venni???
Nem lehet kategorikus kijelenteni, hogy nem lehet egészséget venni, de azt sem, hogy pénzért mindent megkaphatsz.
Az esküvőnk óta eltelt 2év. A babájukat elvesztették. És még mindig az ő kis csodájukat várják :((( És csak remélni tudom, hogy sikerül.
Dehogynem tudnád! Gondolj csak bele, hogy minden orvoshoz mennyi pénz kell, a gyógyszerekről, műtétekről nem is beszélve!
Én szívesen lennék M.o. leggazdagabb nője!
Igen.
Most már megérettem rá:)))
Micsoda kérdés!
Az jobb kérdés, hogy meg kell-e dolgozni érte vagy az öledbe hull:D na ez már nem mind1!
További ajánlott fórumok:
- SPAR Magyarország matrica - Ingyenes csere-bere fórum
- Szerinted ki képviselje Magyarországot a 2012-es Eurovíziós Dalversenyen?
- Leggyakoribb utónevek a mai Magyarországon
- Túra- és kirándulóhelyek Magyarországon és környékén
- Szívesen lennél amerikai? Indokold is, pls!
- Melyik magyar ismert ember vagy celeb gyereke lennél szívesen?