Szingliség háttere és oka (beszélgetés)
Vannak pilótanők, útépítéshez nem csak melós kell, hanem mérnök is, aki megtervezi, ott is van nem egy nő.
Ezek nem a legveszélyesebb munkák, csak fizikailag megterhelőbbek, ami anatómiailag jobb, ha egy 90 kilós ember végzi és nem egy 55 kilós, mert hamarabb végez :))))
És nem is ezek a legveszélyesebb munkák. Ennél ezerszer veszélyesebb munkája van egy virológus nőnek, mint egy autószerelő munkásnak.
Ra vagyunk utalva a ferfimunkara!
Ki szereli meg a villanyt, az autot, a gazt, a villanyt? Kik vezetik a repulogepeket es iranyitjak a hajokat?
Kik epitik az utakat, a hazakat, dolgoznak a banyakban?
Bizony a legnehezebb, veszelyesebb munkakat a nok altal lenezett ferfiak vegzik el!!
Felborultak a nemi szerepek!!
Mindenkinek a sajat terfelen kellene jatszania.
Elavult társadalmi elvárás maradványa az,hogy a nő gyenge lévén rá van utalva egy férfire.
Aki halad a korral az érti,hogy már ez nem így van, de sokan nem, ezért a sok kérdés ha szingli csaj vagy, hogy miért nincs pasid?
A nő túl sokat csalódott már pasikban, a pasi a nőkben és nincs már kedve újabb és újabb gyötrelmes , szánalmas randikhoz, felesleges chat-elésre, telefonálásra pazarolni az idejét, pénzét.
Manapság egy nő már lehet annyira önálló, hogy nincs szüksége a "felsőbbrendű" férfira, vagy egy önálló pasinak egy nőre.
A mai modern kapcsolatok jóformán csak sex-ről szólnak, ami egy idő után ellaposodva megcsaláshoz vezet, ami szakításhoz, váláshoz, felesleges sok hercehurcához.
És még sorolhatnám....
Manapsag ugy tunik, nincs is szukseg a ferfira.
Elmegy tanulni, dolgozni a no, vesz fel hitelt, igy lesz otthona, aztan bejelentkezik a klinikara, igy akar gyereket is nevelhet; a boltban meg olyan vibratort vesz, amilyen csak akar...
Ez a szep uj vilag?? Vajon mit szolna ehhez Huxley??
Dög unalmas az olyan rinyálás, hogy:"nekem azért nincs pasim/nőm, mert minden férfi bunkó, minden nő qrva, pedig én annyira, de annyira normális vagyok!" Hagyjuk már, könyörgöm. Ez nem több, mint hárítás és önámítás.
Mert olyan elvárásokat állítanak a másik elé, amik nem csak hogy teljesíthetetlenek, hanem teljességgel irreálisak.
Szinglikent is van hitele... max. nem fugg bizonyos ertelemben a masiktol;
ez egy viszonylag kenyelmes eletforma minden elonyeel es hatranyaval egyutt;
A nagy akarásnak nyögés a vége.
Jó esetben :)
Aki kínlódik az nem szingli. Az magányos.
A szingli azért szingli mert az akar lenni.
Ez pont annyira igaz, mint az ellenkezője ;)
Hány olyan topic van itt, ahol arról panaszkodik a delikvens, hogy a férje, párja életében az harmadik, negyedik, mert van ex meg haverok, meg munka. Lehet, hogy azok a nők boldogabbak lennének egyedül, mint egy olyan kapcsolatban, ahol ugyan két név van az ajtón, de egyébként élnek mint két idegen.
Mennyivel rosszabb a helyzet, mint amikor úgy szállnak el az évek, hogy ketten élnek egy hitellel jócskán terhelt lakásban, látni sem bírják már egymást, és csak azért nem tudnak válni, mert egyik sem tudja a másikat kifizetni?
A rinyáló embert mindig, minden körülmények között tanácsos elkerülni.
...a disznot azert a kis kolba'szert;
de a tehenet sem azert a kis tejert,
amikor mindketto megkaphato ingyen!!
Amikor meg elszallnak az evek a fejuk felett es elmennek melloluk, no, akkor jon a rinyalas;
ekkor szabad elkerulni oket nagy ivben!
Vihetik a lakasukat, bundajukat, aranyaikat jobb oregek otthonanak remenyeben.
"csak szerencsésen megtalálták VAGY túl sok mindent elnéznek a párjuknak hogy párkapcsolatban élhessenek"
Ez helytálló szerintem.
Szerintem sem kínlódás az egyedül lét, sőt inkább azt írnám, hogy teljesen érthető. Egyre jobban ki tolódnak a határok, tehát mit várunk el egy normális kapcsolatban a nőtől és a férfitól, egyre nehezebben bízok az ember a másik félben lehet az nő avagy férfi. Egyre jobban boldogulnak a nők anyagilag is pasi nélkül és ez talán fordítva is.
Manapság egy okos nő nem vesz meg egy egész tehenet egy kis virsliért:-D Én pedig ezt semmiképpen sem kínlódásnak nevezném , inkább csak megértem!:-)
További ajánlott fórumok:
- Így színezhetitek a naplókat és tehettek be hátteret!
- A szingliség előnyei
- Gyermekvállalás anyagi háttere
- Hogyan lehet a naplónknak különféle háttereket csinálni?
- Ha elromlik a számítógép, mert lemerül, akkor javítás után az utoljára megnyitott oldalakat hozza be vagy a sima hátteret?
- Napló hátterének színezése <style> nélkül