Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Szíj Melinda? fórum

Szíj Melinda? (beszélgetés)

❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
1085. Anka71 (válaszként erre: 1083. - Bildus)
2010. dec. 14. 18:56

Nem kell, hogy érdekeljen, mit hoztam létre. Nem kérkedésből írtam, és nincs szükségem önigazolásra.

Arra neked van szükséged gondolom, amikor a munkanélküli központban sorban állsz.

Primitív ember vagy, az egész megnyilvánulásod a butaságodról tanúskodik.

A fajtáddal nem szoktam szóba állni sem (csak ha jól megfizet.)

1084. mamma2 (válaszként erre: 1082. - Anka71)
2010. dec. 14. 18:05
Erre csak azt tudom Neked mondani, hogy Melinda mikor jelentkezett ebbe a műsorba tudnia kellett, hogy a médiában "bármi" megtörténhet!/41-éves..nem "nyeretlen kétéves"/...és aki korpa közé keveredik, megeszik a disznók""...
1083. bildus (válaszként erre: 1081. - Anka71)
2010. dec. 14. 18:01

És az kit érdekel, hogy te hány év alatt mit építettél? :) Hmm, önigazolás :) Saját magadnak bizonygatod? Mert engem ugyan nem érdekel...

De azért én szívesen csinálnék egy közvélemény kutatást, hogy kik és milyen körülmények között élők istenítik ezt a balfék nőt :) És nem az összes negyvenesre értettem (valszeg nem jól értelmezel szöveget) hanem azokra akik szintén hasonló kaliberrel rendelkeznek, mint Melinda :)

És, hogy visszatérjünk az eredeti témához: melyik kereskedelmi csatorna nem veszi hülyére a nézőket? És kiket vesznek hülyére? Akik hagyják magukat, akik küldözgetik az sms-eket.

Melindát megalázni? Hát nem hiszem, hogy annál jobban, ahogyan ő saját magát megalázza a puszta létezésével, még jobban meg lehetne alázni :)

1082. Anka71 (válaszként erre: 1078. - Mamma2)
2010. dec. 14. 17:51

Nem az elvakult, botfülű rajongók miatt, hanem az extraprofit miatt, amit termelt a csatornának.

Komolyan ennyire nem látjátok át?

1081. Anka71 (válaszként erre: 1075. - Bildus)
2010. dec. 14. 17:50

Meg fogsz lepődni, mert nem vagyok Melinda rajongó. Sőt, megmondom a frankót: igen, ejtették volna ki előbb. Akár 4-5 résszel előbb is megtehették volna (ugyanúgy csalással, ahogy most is csalással ejtették ki). De nem tették, mert termelte az extraprofitot a csatornának.

Én mindössze azt mondom, hogy egy embert ilyen módon megalázni nagyon nagy pofátlanság. Valamint a nézőket hülyére venni egy tévécsatornától, szintén az.

A másik, hogy ugyan negyvenes vagyok (hogy Te hány éves vagy, nem tudom, mert nem látható az adatlapodon), de igazából semmi azonosulási vágy nincs bennem Melindával, mert nincs rá szükségem.

20 év alatt felépítettem a saját vállalkozásomat, a szakmámban megszereztem a legmagasabb végzettséget, magam ura vagyok. Úgyhogy ez a szabvány szöveg sem illik mindenkire, hogy "szegény Melinda megvalósítja a negyvenes nyomoronc nők álmait."

Úgy látom, neked valami vagy fekete, vagy fehér, ítélkezni pedig nagyon jól tudsz.

1080. mamma2 (válaszként erre: 1067. - Sensitiv)
2010. dec. 14. 17:50
Ne vedd tudomásul...:DDD nem kell tudomásul venned, Te azt gondolsz amit akarsz...a TÉNYEK akkor is tények maradnak!
1079. acd9b54ef0 (válaszként erre: 1077. - Bildus)
2010. dec. 14. 17:45
Úgy ahogy mondod, még a végén megsajnálom.....
1078. mamma2 (válaszként erre: 1064. - Cippora)
2010. dec. 14. 17:45
Mert ezek a TÉNYEK! Nem abbahagyta, hanem végre nem kapott annyi szavazatot, hogy csont nélkül első legyen, ezért a zsűri elé került...és a zsűri "hazaküldte" /amit már rég meg kellett volna tennie, de nem tehette a sok elvakult "botfülü"rajongó miatt/ -megjegyzem még! de már írtam egyszer, hogy ezt a helyzetet a zsűri magának köszönheti, mert már a 13-ba sem kellett volna beszavaznia!
1077. bildus (válaszként erre: 1076. - Acd9b54ef0)
2010. dec. 14. 17:11

Na, hát mégsem olyan elveszett kis barika, mint amilyennek eddig mutatta magát? :) Ugye, ugye...kinyílt a csipája :)

Hát, nekem mindig Máté Péter Elmegyek című száma van a fejemben, hogy azt hogy énekelte...te jó isten! Rendesen üvöltött, meg vonyított. Szegény Máté Peti foroghatott a sírjában elég rendesen :(

1076. acd9b54ef0 (válaszként erre: 1074. - Bildus)
2010. dec. 14. 17:04

Szia Bildus !

Teljesen azonos véleményen vagyok én is mint te, ennél igénytelenebb nőt már rég nem láttam, mint Pingvinünk, és reggel osztotta az észt a Rádió1-ben.

1075. bildus (válaszként erre: 1073. - Anka71)
2010. dec. 14. 17:03

Ilyen ez a popszakma :) Már előbb ki kellett volna ejtetni. Azért közte és az X-faktoros Veca között ég és föld a különbség, Vecát is kiejtették. Na bumm!

És ez meg, hogy jaj szegény szerencsétlen önbecsülését elvették...hát volt neki olyan valaha? Meg önbizalma? Meg önkritikája? NEM! Akkor meg miről beszélünk? A zsűri, aki valamennyire jobban ért a popszakmához, eddig sem volt eldurranva Melindától!

1074. bildus (válaszként erre: 1066. - Sensitiv)
2010. dec. 14. 16:58

Szerintem ez azért nem teljesen személyeskedés, hanem burkolt célzás arra, ami tény: a Melindát istenítők egyszerűen elfogultak. Számukra ő a megtestesült csoda, a kiégett, elhagyott, senkinek nem kellő 40-esek "Istennője", akik beleélik magukat Melinda helyébe, és arról álmodoznak, hogy ha vele megtörténhetett ez, akkor egyszer az ő nyomorúságos életük is jobbá válhat.

Nem értjük mi, Melindát nem kedvelők és az éneklését leginkább vonyításnak hallók, hogy Ti mit láttok ebben a nőben, és a hangjában!?

1073. Anka71 (válaszként erre: 1071. - 36a26f5226)
2010. dec. 14. 15:58
Nem azért, mert kiejtették, hanem AHOGY kiejtették.
1072. Anka71 (válaszként erre: 1070. - Csilla80)
2010. dec. 14. 15:57

Bocs, tudom, hogy nem osztottál nekem lapot, de:

Miért elfogult az, aki:

1. Felháborítónak tartja, hogy egy kereskedelmi tévécsatorna komplett hülyének nézi (nem csak őt, a többi nézőt is).

2. Nem veszi be a gyomra, hogy valakik egy embert porig aláztak, elvették a maradék önbecsülését is, csak mert az érdekeik úgy diktálták.

Nem vagyok Melinda fan, de emellett nagyon nehéz elmenni annak, akinek helyén van az esze, és a szíve.

2010. dec. 14. 15:54

Azért Melinda annyira nem tudja, hogy mit akar, ebből is látszik, hogy instabil lelkileg, mert először folyamatosan ki akar esni, majd örül, hogy kiesett, most meg fikázza a zsúrit, hogy kiejtették, és méltatlannak tartja a döntéseket...

Egyik szavával ezt mondja, a másikkal meg az ellenkezőjét... Ő maga sem tudja, hogy mit akar...

1070. csilla80 (válaszként erre: 1066. - Sensitiv)
2010. dec. 14. 15:15

Ismetlem,nem szemelyeskedni akartam,nem bantani akartalak,csak leirtam a velemenyem arrol,hogy te,szerintem hogyan velekedsz Melindarol... A tobbit meg hagyjuk... ne okass ki kerlek... nem kell nekem elmagyarazni semmit,nem azert vagyok itt,hogy kotozkodjek es kioktassanak... azt,ahogyan erre reagalsz teged minosit,nem engem... sut a gyulolet a szavaidbol...

Ismetelten sajnalom,hogy igy elbeszelunk egymas mellett... gondjaim vannak,borzalmas vagyok,frocsogok,nekiesek mas embereknek,kapjak mar magamhoz... ??? Na itt ki a szemelyeskedo??? En csak annyit irtam,minden rosszindulat nelkul,hogy elfogult vagy Melindaval kapcsolatban,de nem vagy egyedul...

1069. Sensitiv (válaszként erre: 1049. - Virgilius)
2010. dec. 14. 15:01
nagyon egyetértek :)
1068. Anka71 (válaszként erre: 1049. - Virgilius)
2010. dec. 14. 15:00
Szerintem is ez volt:(
1067. Sensitiv (válaszként erre: 1063. - Mamma2)
2010. dec. 14. 15:00
tisztázzunk valamit? ilyet tényként ne jelents ki. mondd azt, hogy neked az a véleményed. elolvasom, de nehogy már tudomásul kelljen ezt venni. :)
1066. Sensitiv (válaszként erre: 1062. - Csilla80)
2010. dec. 14. 14:57

de igen, személyeskedtél! de valószínű nem értheted miről is beszélek. ezt írtad: Te nagyon elfogult vagy. . . a fuleddel es a szemeddel sem reagalsz a kulvilagra mikor Melindarol van szo

tehát mit is jelent ez a mondat? elmagyarázom, mert gondjaid vannak. nem melindáról írtál hanem rólam. melindáról azt írsz amit akarsz, és úgy fröcsöghetsz ahogy akarsz, engem nem érdekel. nem hiszem, hogy neked ilyesmiket kellene rólam irogatnod, vagy véleményezned. a témához kell hozzászólnod. és nehogy már te mondd meg hogy én hova írok és hova nem. kapjál már magadhoz. én is visszakérdezhetnék: ha nem az általam leírt dolog érdekel hanem az, hogy engem véleményezel, akkor minek olvasgatsz engem? ne tegyél megjegyzéseket emberekre azért mert más a véleménye. a témáról szóljon a topik, és ne arról, hogy te bírálsz valakit, és jelzőket raksz rá. nem vagyok elfogult, hanem tárgyilagos. csak másképp látok dolgokat! borzalmas vagy, hogy képes vagy nekiesni más embereknek mert nem azt kántálják amit te akarsz hallani. megtéríteni senkit sem fogsz.

1065. mamma2
2010. dec. 14. 13:52
Ja, és még egy!- a zsűri is nagyban "hunyó" a történtekben: azért, mert először beengedték a 13-ba, gondolták, majd néhány alkalom után úgy is kiesik!--DE a közönség szavazatai miatt aki mindíg "beszavazta" NEM TUDOTT vele mit kezdeni!!!-hát próbálták bátorítani....még szerencse, hogy a szavazók végre rájöttek, hogy nem megasztárnak való...és még az utolsó pillanatban "átszavaztak"....nincs ebbe semmi "csalás" Láttunk már ilyet az első megasztárban! Tóth Vera és Oláh Ibolya esete...
1064. Cippora (válaszként erre: 1063. - Mamma2)
2010. dec. 14. 13:51
És honnan tudod te ennyire biztosra????
1063. mamma2 (válaszként erre: 1039. - Sensitiv)
2010. dec. 14. 13:43
Tisztázzunk valamit: nem abba hagyta, hanem nem kapott már olyan sok szavazatot, mert a szavazói mikor meglátták, hogy ismét magasan vezet, hátradőltek a foteljukba, nem szavaztak tovább, mert gondolták, hogy úgyis ő győz!...de rosszul számítottak....mert az emberek csak ekkor kezdtek el "igazán" szavazni! még azok is adtak le szavazatot, akik eddig sosem....de NEM MELINDÁRA!!!-és sokan akik eddig Kállayra, meg Yvettre szavaztak azok is Kökényre adták a voksukat...hát így történt, hogy Melinda alul maradt....
1062. csilla80 (válaszként erre: 1038. - Sensitiv)
2010. dec. 14. 13:06

Nem szemelyeskedtem,nem fikaztalak,csak leirtam a velemenyem... ha nem lehet velemenyezni amit leirsz,akkor miert irsz ide... tudomasom szerint jogom van kommentalni a hozzaszolasaidat,mert serto szo nelkul tettem es nem tamadtalak...

Sa jalom,ha igy erezted! Es meg vmi,nem utalkozom senkivel,es foleg nem azert,mert mas a velemenyunk...

1061. mazsola&tádé (válaszként erre: 1048. - 7de432c2c4)
2010. dec. 14. 11:47
:)
1060. mazsola&tádé (válaszként erre: 1047. - Zebracsikó)
2010. dec. 14. 11:47

a hideg rázza őket...

mindegyik versenyzőtől

a Tom-tom stúdiót biztos, meg a magyar rádiót is.

1059. viliflora (válaszként erre: 1057. - Bildus)
2010. dec. 14. 11:22
Tina Turner előtt:-)))
1058. virgilius (válaszként erre: 1057. - Bildus)
2010. dec. 14. 11:20
Na az már reálisabb. De azon is inkább Reni lépjen fel, ne Attila klimpírozzon ott a bárénekes stílusában több tízezer ember előtt.
1057. bildus (válaszként erre: 1055. - Elszabadult hold)
2010. dec. 14. 11:18
Vagy fellépjen egy Kapcsolat koncerten :)
1056. virgilius
2010. dec. 14. 11:17
Mindenki ezzel az Eurovíziós Dalfesztivállal jön, ami pedig egy nagy nulla, egy giccsparádé, huszadrangú énekesek huszadrangú vetélkedője. A hetvenes évekből ittmaradt csökevény. Ugyan ki emlékszik, hogy ki nyerte meg tavaly, vagy előtte vagy akármikor?
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook