Sziasztok!Ti vállalnátok 5.babát ha véletlen becsúszna?1sima szülés és 2 császár után?? (beszélgetés)
nagy családban felnőni nem csak szegénységet lelki gazdagságot is jelent, bármilyen hihetetlen. . a gyerekek ma beleszületnek a készbe legtöbbje csak elherdálni de nem üzemeltetni tudja majd. . . egy alulról jött gyermek egészen más értékrendel bír. .
Tisztelettel önt idéztem és mélyen egyet értek önnel.
Büféről jut eszembe... A lányomék osztályába jár olyan gazdag csemete, aki napi szintem veszi a chips-eket, cukrokat sokszor másoknak is, így "veszi meg" a barátot magának...:-((( Én nem adok neki gumicukrokra pénzt. Viszont már unja a szendvicseket, ezért próbálom változatossá tenni a tízórait és megbeszélni vele, hogy mit vinne szivesen. Inkább, mint a hazahozott szenyók.... (Bár az osztálytársak haza sem viszik: kidobják a kukába a suliban).
Cuccok...hát tudnék mesélni... Lányom is vágyik menő holmira, de szerencsére 1-1 darab már boldoggá teszi. Most épp a csilli-villi lila sportcipője, amit múlt héten vettünk a kínaiban(!)3500Ft-ért. :-)) Bele van szerelmesedve, pedig (szerintem) irtó csúnya..;-DDDD
Pénteken a fiam olyan édes volt,az SOHA nem fogom elfelejteni.
Hazajöttünk suliból,odabújik hozzám, szeretget,hízeleg... kérdezi tőlem,anya szeretsz?, hát modom jóhogy szeretlek!!! miért?(azt hittem rossz fát tett a tűzre,vagy akar valamit)Aztán mondja hogy,"anya olyan jó hogy szeretsz, de mennyie?a világ minden pénzéért,kincséért odaanál,eladnál?" Azthittem lehidalok! Mondom dehogy is,nincs az a kincs,nincs az a pénz,soha semmiért nem adnálak oda!!! Aztán kérdeztem hogy ez honnan jutott eszébe? És meséle hogy a suliban a családról tanultak,és beszéltek arról hogy egy szülőnek a gyereke a legrágább kicse, soha semmiért nem adná oda.És az egyik kisfiú,tán olyan rossz szokott lenni,hogy az anyukája bizony azt mondta hogy simán eladná a gyereket....
Innen jutott eszébe a fiamnak is,mert azért ő is szokott rosszalkodnio.De olyan édesen kérdezte,és úgy ölelet!!!!!! Édes szivem:))))
nekem van Micimackós pulcsim, bi bi:))))
viccen kívül,tényleg kész bolondokháza mire megtalálja az ember a megfelelő ruhát,megfelelő áron:(((
ja Szolnokon nem találtunk balettcipőt:O
Ebben egyet értünk.
Mennem kell mert a kicsi nem marad meg a fasírt se sül meg magától.
Később még be nézek.
Addig is Sziasztok..
Melyik ér többet a gazdag 1000 ft os szines külsejü spirálfüzete vagy az én 84 ft ért vettem?
kis gyereknél a legmárkásabb gyerekjáték sulyos tizezrekért vagy egy olyan valami az én kezemben mi hangot ad zörög stb lehet ez bármi, és az élet sok sok területén azonnal be tudja egy sokgyermekes bizonyitani, hogy egy nagy családban felnőni nem csak szegénységet lelki gazdagságot is jelent,bármilyen hihetetlen.. a gyerekek ma beleszületnek a készbe legtöbbje csak elherdálni de nem üzemeltetni tudja majd...egy alulról jött gyermek egészen más értékrendel bír...
rívalizálásról meg annyit apa mindenki mellém szeretne ülni egy matek dogánál...ezt tudjuk mi adni...nehezen forintosítható ..de érték
A lányoméknál minden nap van teadélután
Vinni kell be egy üvegpoharat,kiskanalat,teafüvet,és minden délután leülnek a szőnyegre és teáznak,ott készítik el a teát:))))
hát az egyenruha nemrég nekem is eszembe jutott...
a lányom Hanna elsős, legjobb tanuló...
ki a menő az osztályban? hiába tiszta a lányom, meg csinos,és ápolt... az a menő aki Hannah Montana ruhákba jár, Hannah Montana táskával,Hanna Montana bugyiban.... mert miért????
persze hogy rosszulesik a lányomnak, de szegénykém,ő jobban foglalkozik azzal hogy jól tanuljon,mintsem hogy milyen népszerű anyuci apuci pénze miatt:PPP
na igen...:(((
a fiam iskolájába már 2 italautómata van, van büfé is,ahol a büfés bácsi mindig átveri a fiamat, de kerüljön a kezemközé, adok neki olyat...
teszek be én is reggelit nekik,ma reggel is szendvics, túrtóstáska,egy olyan reggelis müzliszelet vagy mi,meg joghurt.... de tényleg nem értem miért tesznek iskolába autómatát,meg büfét,mert csak sokkolja gyereket.A gyerekben előjön az hogy ő neki olyan kell,és neki pénz kell,és jóesetben kap otthon, a csóró gyerek meg áll a büfé előtt, a cokik,jó illatok,és csorog a nyála.... én beszüntetném a büfét meg az autómatát.
nade a páromnak is mindig elmondom hogy ne adjon a gyereknek pénzt,mert suliba tanulni járunk,nem vásárolni!
További ajánlott fórumok:
- Ti vállalnátok 41 évesen?
- Ti havonta kb. mennyiért vállalnátok napi 4 órás munkát hétköznap?
- Mennyi munkaidőt vállalnátok havi bruttó 105.000 /nettó 75.000 Ft bérért? Napi 2x 1 óra utazási idő mellett?
- Ti vállalnátok gyereket kicsi lakásba?
- Ti vállalnátok 40 felett kisbabát?
- Sziasztok nem tudja valaki véletlenül hogy Hatvan környékén hol végeznek termékenységi vizsgálatot férfiaknál?