Sziasztok!Ti vállalnátok 5.babát ha véletlen becsúszna?1sima szülés és 2 császár után?? (beszélgetés)
Én a mostani anyagi helyzetembe a másodikat sem. Mondjuk nálunk nincs az, hogy becsúszhat (természeetes úton nem lehet gyerekünk :-().
Amennyiben az anyagi helyzetetek, a távolabbi kilátások megengedik, akkor hajrá... Türelmed meg tuti van, négy gyerek mellett, így az nem akadály :-DD.
Egyébként én is egy ilyen becsúszott "baba" vagyok, Anyu 40 évesen szült, 34 éve. Akkor mindenki lehülyézte, ma meg természetes a 40 évesen szülő nő. Én vagyok a vakarék, a 3. gyerek :-DD.
Szerintem ahol több a gyerek ott könnyebb az élet. (Nem anyagiakra gondolok...!) Mindig megkérdezik tőlem, hogy bírok 3 csemetével? Hát, néha nem könnyű, bevallom vannak nehézségek. DE sokkal jobban eljátszanak 4-en, 5-en, ha van itt más gyerek, mint amikor csak 2-en vannak. Ahol van 4, ott még elfér az 5. is...:-)))
Nem tervezünk több babát, de sterilizáltatni mégsem szeretném magam. Ki tudja, mit hoz még az élet....?!
Ez a baj nekem is.A pártok csak úgy jönnek-mennek a rendeletek is, egyik nap még kapnak támogatást a rászorulók, másik nap már nincs rá pénz, ez egyik héten még 310 ft egy liter benzin mára lassan 350 lesz, és így tovább...
Csak mert aranyosak a picibabák,ezért megszülöm, és ha közbejön valami?Elvesztem a házat a fejem fölül?
Nem kockáztathat a ember..És ez szomorú
37 évesen császárral lett a 4.elköttettem a petevezetékem.
a mai világba én meggondolnám,de neked kell dönteni.a férjednek mi a véleménye?egyébként nagyon szépek,aranyosak.jó egészséget és sok türelmet kivánok neked.
Ha csak szülni kéne szülnék 20-at is.
De nem szülni kell egy gyereket hanem eltartani, felnevelni ami a mai bizonytalan társadalomban még egy gyereknél sem könnyű.Így mivel a szülés a legkönnyebb akkor igen, de ha úgy tennéd fel a kérdést, hogy el is tudom tartani, úgy már nem.
Nem tudom hogy csináljátok, de nekem van kettő és kitesz vagy hatot:))
De komolyan nem kéne még 3. sem nemhogy öt.És itt az anyagi oldaláról is megközelítem.
nekem három császár szülésem volt.
az elsőt valahogy túl éltem. a másodikat nagyon megéreztem a harmadikat könnyen vettem, de már nem bikini vonalban vágtak:(
hűűűűűű,ne ijesztgess!én még a másodikat sem vállalnám:)))))
de csak gratulálni tudok azoknak akiknek ilyen sok csemetéje van!le a kalappal előttetek!!!!!
További ajánlott fórumok:
- Ti vállalnátok 41 évesen?
- Ti havonta kb. mennyiért vállalnátok napi 4 órás munkát hétköznap?
- Mennyi munkaidőt vállalnátok havi bruttó 105.000 /nettó 75.000 Ft bérért? Napi 2x 1 óra utazási idő mellett?
- Ti vállalnátok gyereket kicsi lakásba?
- Ti vállalnátok 40 felett kisbabát?
- Sziasztok nem tudja valaki véletlenül hogy Hatvan környékén hol végeznek termékenységi vizsgálatot férfiaknál?