Szexuális vonzalom (beszélgetés)
hát lehet pihizek mert most elég csend van bent...
hnap- már otthon leszek ...
közkívánata itt vok!!!
miről beszéljünk?
igen én nem iszom olyat..
nekem vágy csökkentő kellene néhaaaa
Most olvastam,hogy ez a gingseng teát nem szabad folyamatosan inni mert magas vérnyomást okoz...nem fogom hetekig...de nagyon sok jó hatása van...
Geszti...nőveli a szexuális vágyat!!
Húúúú...akkor neked már nem kellene...
majd itatom a férjemmel!!
Holnap már jó lenne tényleg egy kis ilyesmi...amúgy a krumpli tényleg jól esett,megsóztam egy kicsit.....és a pászkát ropogtatom még mert a kekszet már nem kivánom...
Találtam gingszeng teát is a szekrényben....azt most főztem ki...
igen, ritka sz@r napom volt(( és holnap is van még előttem 10 óra meló...(((
próbálj meg enni egy kis köménymagos levest pirított zsemlekockával, lesz is a gyomrodban még valami, meg a kiszáradás ellen is jó! és a legfontosabb a mentes ásványvíz lenne...
Szia Bared...egyenlöre örülök,hogy luk van a popomon...ma vagyok a legszarabbul...gyenge vagyok mint a fos....de főtt krumplit már ettem ma és tök jól esett...nagyklótyon még nem voltam.....
Te...gondolom jó fáradtan......
sziasztok! na, haza estem.... geszti látom, van remény, hogy megmaradsz:DDDD
rita: férjfronton, összebújás stb mi van?
hajnika: szex?
vadmacs: látom nem javul semmi((
22-es: hogy vagy? lelked?
Dehogy ment érte a férjem..tele vagyunk melóval és nem tud elmenni mert autóval majdnem egy óra oda és vissza is...én meg kivontam magam a munkából mert még mindig rehabos vagyok...feküdtem szinte egész nap mert tök gyenge vagyok...3 napja kekszet eszek és teát iszok...de ma főztem krumplit is magamnak...3-at..de megettem mindet....
Tök bosszankodok mert múlt héten megbeszéltük a fiamékkal,hogy holnap mennénk az élményfürdöbe...itt van tölünk kocsival 5 percre...és még most mentem volna elöször...basszus...de majd még megyek....
Szia...a mostmar ertem irt vadmacska hogy torolte a moderator!
Igen jol vagyok....mukodik ez is az is....!!!!
Te jol vagy van mar eredmegy a fejrogenrol?
Szia Hajnika...a lényeg,hogy vadmacska biztos,hogy tudta,hogy ez miért van...vannak néha ilyen kicsit érthetettlen dolgok vagyis irások...de visszatér még biztosan...
Te jól vagy? müködik a vibri vagyis az igazi mellett a vibri?
Jaj kész vagyok lelkileg! Gyerekek! :(
Olvastam, hogy ti meg testileg vagytok cudar állapotban...a f@sz ki van.
És még ez a zene is...ami szól......kellene most egy pali nagyon!:) Szerető után kell néznem....ilyet!:/
jó majd mondom neki....
helyes doki kissé barna bőrű, lehet, h nyaralt már nem tom de jól néz ki .
meg olyan közvetlenül lehet vele beszélgetni...azt csípem!!!
Nem gondolkodik ő ezen! Nyeregben érzi magát!:( Azt hiszi, hogy nem boldogulok nélküle...
ha szembesül az igazsággal akkor is csak én leszek a szar, aki a hibát hibára halmoz...engem fog beállítani mindenki előtt bűnbaknak.