Szexuális vonzalom (beszélgetés)
Sziasztok! Csak be lógtam közölni, hogy jól vagyok!:)
Tegnap balhéztam az emberrel és kapott egy pofont és utána pampogott még,'oszt kapott még egyet ...nem mondom, hogy nem bánom, mert talán nem kellett volna, de jól esett az anyámúristenit!:) Meg sikerült emésztgetnie...és egész normális volt ma, bár közöltem vele,hogy vége.Talán ezért...volt rendes. holnap megyünk albit nézni a barátnémmal!:) Neki is kell, meg nekem is!:)
Na majd holnap jövök!:)
rita, ne feszkózzatok!! nemhogy mentetek volna együtt, és ettetek volna ott valamit...
én most dőzsölök..regegl 6kor ébredtem, visszaaludtam fél 10ig, keltem, ettem, fél egytől aludtam 4ig, az előbb pedig elsétáltam a cukrászdába fagyiért, és sütiért....tojok a mai napra....mosogatnom, főznöm kéne, vasalni, de nincs erőm((
hát akkor azt gondolom ne foglalkozz vele.
döntsél vhogy kettőtökről mert ez nem vezet sehováááá
Húúúú..basszus...miyen hőség van...tök aranyosak voltak a fiamék...11-kor már itt voltak és panirozták a húsokat...sütötték a krumplit és azt mondták,hogy én csak üljek le...mert valóban jobban vagyok csak kicsit gyenge még.
Férjem egész reggel 10-ig alig szólt hozzám...ült a gép elött és irt.....utána felöltözött.....kérdem töle,hogy...hová mész? ...erre ő...unom magam és elmegyek a plázába nézelödni...erre én tök nyugodtan...én nem unom magam de segithetnél mert még gyenge vagyok...erre azt mondta....majd jönnek a Lackóék és segitenek ők....és elment és még nem jött haza.....
Na most akkor mi van...nem is szóltam utána semmit...persze azt nem várhatom el töle,hogy itt üljön mindig a nyakamon de ez durva volt most nekem megint....nem fogok szólni hozzá ha hazajön és megkérdezni sem fogom töle,hogy hol volt mert sejtem,hogy hol van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sziasztok!
Szép napot mindenkinek!:)
Húúú....ezt a gyors változást még követni sem tudom....
Azért a kis halaknak adjál enni...majd.....meritek belöled egy kis erőt ha engeded...
Miinden jót neked és gyere ha tusz máskor is!!!!!!
Jó reggelt mindenkinek!!!!!!!
Üdv az újabbaknak....
Szia Bared!...vigyázz magadra a melóba mert nagyon meleg lesz!!!
Én úgy jártam, hogy megszűnt az előző munkahelyemen a munkám, s újat kellett keresnem.
S most úgy döntöttem, elég "öreg" vagyok már ahhoz, hogy őszinte legyek, ha kell. Eddig nem bántam meg.
Még senki nem utasította vissza, ha a pozitív gondolataimat elmondtam róla.
Már nem emlékszem milyen is a szexuális vonzalom, de talán még egyszer majd megcsap a szele.
Ugyanezt a mókuskereket taposom, csak engem a férjem és a csajok néznek házimindenesnek... Most vannak leszoktatás alatt.
Így aztán ne hagyd ki, ha csak megcsap az "illata".:))
Szerintem, a következő autókázáskor így őszintén mondd el neki amit érzel, gondolsz.
Szerintem tiszteletben tart téged, nem akart neked rosszat. A jó pasik ilyenek. Körültekintőek. Nem?
Persze lehet, hogy tévedek. Akkor bocsi.
Csak nyelek nagyokat...imádom a pizzát....és hát a fagyit is...
JÓ ÉJT NEKED IS ÉS MINDENKINEK!!!!!!!
bocsi, de...
a férjem közölte, elvisz vacsizni)) elmentünk egy pizzériába)) utána ettem egy finom jégkrémet, és haza sétáltunk...úgyhogy most az est további programja miatt távozom is;-)) szép estét nektek, holnap jövök!
puszi))