Szexuális vonzalom (beszélgetés)
A vérhiányos agyinfarktus le van irva a papiron.......kaptam cd-t is majd a dokinőnek oda kell adni.....közben megnéztem a google-ban a latin orvosi szavakat...agyi érszűkület...agyi keréngési zavarok...az agy mindkét fehérállományában 3-7 mm nagyságú jeldús gócok mutatkoznak....úgye értitek? mert én nem.
csigolyák meszesek...peremei megnyúltak mint minden 3-dik embernek ebben a korban....előboltosultak...valahol szűkebbek....
Tehát tudományosan...ezért szédülhetek,ezért is lehetek rosszul....
Holnap hivom telefonon a neurológus dokinőt,hogy jövöhéten kedden hány órára mehetek..mert ő csak 1 héten egyszer rendel...
Ugyhogy semmi agydaganat,semmi agyvérzés nem volt...az biztos...szerintem....remélem el élek még vagy 25 évig.
JA és bementünk a barátnőmmel a Tescóba..nem a Metróba...vettünk megint két felsöt magunknak,én 1 bikinit is...VÉGRE....de azért még le fogok fogyni legalább 10 kilót...múlthét kedd óta 4 kilót fogytam....
és
amúgy mennyi az albérlet? mikor költözöl?
Most épp ez az egyik kedvenc idézetem!:):)
E szerint tengetem tovább az életem...
"Kezelj úgy minden helyzetet, mint egy kutya!
Amit nem tudsz megenni, megdugni, vagy elásni azt hugyozd le,
és menj tovább! Az élet sem áll meg!"
Sziasztok!
MEG VAN AZ ALBÉRLET!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D
Akármikor költözhetek!:)
Jaj végre! Nagyon szorítok...bár szerintem nincs semmi gond! :)
Mikor értek haza?
Sziasztok!
Szupi volt a két albérlet! Remélem sikerül! Mindkét főbérlő nagyon pozitív volt és nem faggattak az anyagiakkal! Nem aggódtak a gyerekek miatt! :)
Most várom, hogy vissza hívjanak! És elsejétől költözünk remélem! A kettő albi közül csak valamelyik bejön!:)
A barátnőm tényleg melózik, szégyellem magam, hogy ilyet feltételeztem róla!:/ De olyan furán jött ki az egész!:)
Veletek mi újság? Ne haragudjatok, hogy így el hanyagoltalak benneteket, de egy kicsit össze jöttek a dolgaim! Lacival egyébként mióta tudja, hogy költözünk nagyon jókat lehet beszélni. Érdekes! :/ Furcsa, hogy most ölelget és puszilgat, simogat. Már mondtam neki, hogy ennek nincs értelme...nem értem! Nem tudom mit akar ezzel elérni. Igazából nem is érdekel, mert már abszolút nem szeretem. :/
Szia!
Furcsa mi? Én sem akartam el hinni! Nagyon nehéz a szívem és forog a gyomrom, ha bele gondolok, hogy meg zizzent. Nem tudok miatta enni sem...Azt kérdezte, hogy az különb lett volna-e ha egy nővel jön össze....és a válaszom az volt, hogy lényeges különbség lett volna és ez a pöcs nem érzi a különbséget! Azt mondta, hogy oda meg vissza van értem meg a 'pussy-mért, hogy szépen fogalmazzak! :) Erre egy lottyadt tökű vén ....áááááááááááááááá. Nagyon fáj. És azt mondja ez csak azért fáj nekem mert szerelmes kezdtem lenni...de ez nem igaz! Nem vagyok szerelmes, csak jó lett volna, ha hozzám jön haza! És jó lett volna ....mindegy mi lett volna... Ez már nem aktuális! Legalább tiszta lappal indulok. És az első kérdésem minden faszitól Buzi vagy? Elegem van belőlük! (aki közeledni fog hozzám )
Kicsit hülyének fognak nézni?:)
szia!
mi van?
a pasikat is szereti????!!!
hát én nem tudom mit mondanék...vagy mit tennék...
eddig nem mondta vagy nem láttál semmi furit rajta?
sziasztok!)))
22-es..ha nem miattad, akkor mi miatt ment volna a lányod? vagy ki miatt?
Szia...én szurkolok neked..biztos sikerül...
Attól még ha igazi barátnőd még elmehetett volna veled ha megigérte!!!
Nyugodj meg mert az idegesség árt a szépségednek és az egészségednek!!!! és 1 három gyermekes csinos anyukának megkell próbálnia nyugodtnak maradnia...könnyen mondom mi?
Sziasztok!
A kedves barátom tegnap közölte, hogy meg szeretett egy 64 éves fickót! De azt is mondta, ha haza jön. Akkor engem is szeretne... . Persze mondtam neki, hogy ez nem fog menni!:( Azt mondta ez semmin nem fog változtatni, ő akkor is az aki eddig volt! És mondtam neki, hogy ezzel nagyon össze tört! Hogy nehéz a szívem.
Lányok a f@sz ki van! Miért vonzom ezeket! Nagyon kedvelem őt és ő is azt mondja, hogy imád...de nem tudom fel fogni, hogy 34 évesen rájön, hogy szereti a pasikat is! Sajnos megint kaptam egy pofont az élettől! :( Biztos lesz még!
Sziasztok!
Most megyek albit nézni...szurkoljatok!
Sajnos a barátnőm nem jön velem...elég furcsa, mert azt mondta, hogy be hívták melózni....de nem hiszek neki! Szerintem Gábor a fickójanem engedte, hogy el jöjjön velem, mert Gábor és az én párom haverok! És tuti össze kaptak ezen! :( Sebaj...megyek megnézem remélem sikerül és össze jön!
Tegnap depis voltam ma már egy kicsit jobban vagyok!
Milyen 25???A felmenőim-női ágon- átlépték a 80 évet,mire megtértek végső nyugvóhelyükre...Anyámat majd meglátom,hogy mennyire tudja utolérni Őket,de az eredményei jók,van esélye.
Neked is jó éjt!:)
Igen....azt szokták mondani akinak sok baja van és nyavajog vagyis nyivákol az sokáig él...ugyhogy Mónika remélem élünk még vagy 30-at...na jól van...25 év is jó lesz....
Hááát erotikus szép álmokat neked és mindenkinek!!!!!!!
Lehet,hogy miattam is...Hozta az elismerést,amit a minap kapott egy bulin szervezett pecaversenyen.Első lett:)
Asszem,hogy maradi vagyok...Anyuka fémesztergályos(Ha most nem is gyakorolja a szakmáját...),és az okés,de hogy ez a lány ennyire szeret horgászni...Ma is a tavon volt Apámmal.
A fene tudja...Egyik része csillagos,a másik meg riasztóan sötét.
Míg kint jártam,az jutott eszembe,hogy egyszer teljesen egyedül fogok tengeni-lengeni itt.Lesz majd olyan négylábú botom.Az ilyen nyivákolósok sokáig szoktak élni...
Amúgy jól vagyok,de ha hangosan beszélgetnék,a szüleim lehet jól meglepődnének.Inkább írok...