Szexuális vonzalom (beszélgetés)
sziasztok...a jeldús góc jelzi az agyi érszűkületet.... a meszesedés pedig egyrészt a kor miatt, nagyobb részben pedig a klimax miatt van...ha engem kérdezel, jó az MRI...
Na nem látogatott meg a barátod a szomszédból?
most mondta a férjem, h hnap a szerelő cserére jelenti be...
no frot os hűtő - tudod ami nem jegesedik.
nekem eddig LG no frost os volt az tuti nagyon azért vettünk ilyet.
de ha cserélik akkor jobban nyugodt leszek.
Geszti...ehez nem értek...a fiamék a kerámialapos sütövel jártak úgy,hogy a légkeverés nem működött benne...több mint 100 ezer ft volt és már javitani kellett...basszus tök bosszantó,hogy ilyen hamar besz@rnak.
egy újra töltött hűtő mennyire megbízható?
vok olyan ideges....
vettünk május végén 150ért egy bazi n agy ariston hűtőt és egyáltalán nem hűt.
most van kint a szerelő és lehet eldugult vagy a
gáz ment el belőle...
megpróbálják talán megtölteni csütürtökön vagy cserére jelenti
csak vettünk hozzá extra garanciát a fene enné meg...
Ma reggelim is 2 szelet piritós volt és az ebédem is....amikor hazajöttem ettem 2 szelet pászkát...most meg ezt a 2-szer sültet....ez már csak nass...a férjem meg begyűrt egy tábla milka csokit...kérdezte,hogy kérek-e......mondtam neki,hogy nekem finomabb nasim van...csak mosolygott a bajsza alatt.
érdekes.
nekem a kétszersülttől meg a pirítóstól úgy ég a gyomrom.
pedig az utóbbira nem is teszek foghagymást...
Jól van naa...nem lehet mindig ihlet....nagy zabálást rendezek....kétszersültet eszek...azt gondolom,hogy pizza...natur pizza...mert semmi ize ennek a sültnek!!!!
Amikor az a barátnőm aki megcsalt a férjemmel elbútorozott a két lányával eggyütt és a volt férje itt maradt a 3 szobás,nappalis emeletes házban....3 napig sirta a pasi....kib@szta az emeletről a még megmaradt bútorokat a bolondja az udvarra...utána szedegette össze...
háát most nekem is néhéz...
mert ihletem sincs.
melóban vok...
bár az egyik barátom most itt dolgozik a közelben és ő belém van kicsit habarodva..nagy köztünk a szexuális vonzalom...
hátha meglátogat....
Geszti!!!!!!! Légysziiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Adjál elö valami szexuális vonzalmasat,hogy jobb legyen a hangulatom!!!!!!!!!!!!
Persze! Viszek magammal dolgokat...de nem akarok vissza élni a Laci jó indulatával! Szerintem ő mindent adna! :) Annyit mondott, hogy ő nem segít a bútorozásban! De nem is gond! Nehéz ez mind kettőnknek! Azt hiszem kezdi fel fogni.
Megfájdult a fejem...ugye attól,hogy jön a hidegfront? hát persze...mi mástól? tök hülye vagyok....most is a góc jár az agyamba.
De azt szeretném,hogy megnézze minnél hamarabb...remélem nincs szabadságon?
Jaj Rita! Bár érteném! Igazából....csak remélni tudom (a hülye kórházi sorozatokból), hogy nincs semmi gond!
És nagyon boldoggá tesz,hogy jó volt a napod!
Nekem is új kihívások adódtak! Igyekszem ezekkel foglalkozni! Nagyon boldog vagyok, hogy ez sikerült. Holnap ígérem, hogy valamennyivel több tájékoztatást adok oksa? És a másik énemet is próbálom kezelni...de az is egy nehéz falat!
Puszi mindenkinek! És köszönöm, hogy vagytok nekem!
Jó éjt és mindenkinek szép álmokat!
Üdv: Ágica
UI.:Olyan helyes pasi jelölt vissza iwiwen, hogy majd el dobtam az agyam!:) De már kicsit gyanakvó lettem!:D:D:D:D Remélem értitek!:)
NEM...Tatabánya a körzetünk...
Ágica....örülök,hogy találtál albérletet....de azért viszel magaddal pár bútort vagy valamit?
amúgy meg hozzá is tartoznál körzetileg?
így van, mert kitudja mikor tud időt adni...
Hajnika...örülök,hogy itt vagy.....még azért nem nyugodtam meg teljesen...de remélem nem olyan nagy dolog az a góc..de basszus idegesit!!
Itt van a városban magánrendelője...és Tatán dolgozik a kórházban...de most,hogy irod megmondom neki holnap,hogy tök idegesit...nem-e mehetnék el hozzá csak,hogy nézze meg,hogy megnyugodjak..Tata 20 km-re van tölünk...kocsival nem távolság.
1x rendel a dokinő? magánorvosként nem?
a kórházban ahol van oda nem lehet menni hozzá?
30.000 ezer+rezsi+kaució(30 rugó) Nem rossz! :)
És holnap meg írjuk a szerződést! :)
Nem rossz a péco...tök üres, de majd apránként össze szedem a dolgokat!:) Hepi vagyok!...viszonylag...nem klappolhat minden!
Nekem sem tetszik igazán az,hogy góc...a jelentése érthetö...remélem Bared majd tud rá mondani valamit...
én sem tudom mit jelent.
de vmi biztos mert ezt írta leletben..van ott vmi góc
Miert az mit jelent? Bocs a butasagomert de meg soha sem hallottam ilyesmirol!
Hala Istenek csak ha rendbe van minden!!!!!
Latod mi mondtuk hogy minden ok lessz!!!Nagyon orulok!
azok a jeldús gócok...hát az nem nyugtat meg...
hát azért majd a dokinő elmondja.
de talán ezeket lehet orvosolni...