Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Szexuális vonzalom fórum

Szexuális vonzalom (beszélgetés)

❮❮ ... 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 ... ❯❯
9348. coline (válaszként erre: 9347. - Ebcfbfbb78)
2009. júl. 8. 15:29
Ejnyebejnye! :) Mondtam, hogy csak egy napig és csak itt csak most!:)
9347. ebcfbfbb78 (válaszként erre: 9346. - Coline)
2009. júl. 8. 15:05

de viszont ha nem akarnak, h rád ismerjenek akkor vedd le.

hisz több néven futsz itt is..

fontold meg. de a te döntésed.

9346. coline (válaszként erre: 9345. - D972032f0a)
2009. júl. 8. 14:02
:DDDDDDDDDDDDDD
9345. d972032f0a (válaszként erre: 9340. - Bared)
2009. júl. 8. 13:50
Attól függ hányadikon laksz...még az elsöre talán feltudnék mászni...talán...de szerintem tovább nem is jutnék mert jönne a rendörség...azt hinnék,hogy betörönő vagyok,vagy pókembernő!!!!
9344. d972032f0a (válaszként erre: 9343. - Coline)
2009. júl. 8. 13:47
Szerintem is hagyhatod nyugodtan...te tényleg csini vagy...3 gyerek után is azt lehet mondani,hogy qurva jól tartod magad...
9343. coline
2009. júl. 8. 13:40
Hát ezt meg kell fontolnom! :)
9342. 88f8f5dc4a (válaszként erre: 9337. - Coline)
2009. júl. 8. 13:24
Szerintem nyugodtan hagyhatod a képeket nem csak mára:)
9341. bared (válaszként erre: 9336. - 88f8f5dc4a)
2009. júl. 8. 13:07
én ugyanezt a román és a bulgár rendőrökkel játszottam:///
9340. bared (válaszként erre: 9335. - D972032f0a)
2009. júl. 8. 13:05
az ablakot nyitva hagytam:P
9339. ebcfbfbb78 (válaszként erre: 9338. - Coline)
2009. júl. 8. 12:46

sztem nincs is már moderátor.

mert mkor egy pasi sértegetett és írni akartam és nincs már kiírva a a fórumok előtt, h " hogyha gondja van akkor forduljon a moderátorhoz.."

vmi ilyesmi szöveg volt kiírva..

9338. coline
2009. júl. 8. 12:38
Remélem engem nem moderál a moderátor!:)
9337. coline
2009. júl. 8. 12:36
Hali csajok! Teszek fel egy képet! Jó? De csak mára!:)
9336. 88f8f5dc4a (válaszként erre: 9334. - Bared)
2009. júl. 8. 11:41

Óne gond,Te itt vagy a szomszédban:)Anno,még nem kellett vízum,meg amikor "csak úgy" átugrottunk,kb. egy óra kellett motorral.

És lettek a csencselők...Meg az óne benzin itt.

Egyik alkalommal Apuka átment,vett benzint.Gyorsan visszaért,nem volt sor.Azt mondja,menjek én is,nem kell sorba állni.Megjegyzem:Nem eladásra vettünk benzint,hanem saját szükségletre.Itt nálunk szüntették be először a buszjáratot,valamivel el kellett járni melóra.

Átmentem,vettem az egyik üzletben egy olcsó mosóport,meg Kinder tojást a nagyobbik lányomnak(akkor még csak Ő volt),majd megtankoltam.Nem figyeltem,hogy egyirányú a bejárat a benzinkútra,visszakanyar,és ott teremtek a zsaruk.Nem láttam a táblát?Nem.Útlevél el,2000 forint.Volt ám rimánkodás,ne tegye,nekem egy forintom se maradt.És nem is szoktam átjárni sűrűn,tessék megnézni a passzusomat,alig van benne pecsét.Menjek a rendőrségre,fizetek,visszakapom az útlevelem.Aha!Tudom én ám,hogy hol a rendőrség!Amikor kirabolták a kocsimat,akkor voltam ott.Megígérték,egy hónap múlva értesítenek,azóta is azt teszik.Alkudoztam,már majdnem sírtam.Meddig tartott ez,nem tudom,de fogta magát a rend őre,és visszaadta a passzusom egy "Menjen az Isten f....ra!" szöveg kíséretében.Oda ugyan nem mentem,de húztam a büdöst haza.Erre Apám megkérdezte,hol voltam ilyen sokáig...

9335. d972032f0a (válaszként erre: 9334. - Bared)
2009. júl. 8. 11:29

Nálunk éjjel 1-kor szakadt le az ég,dörgött,villámlot,nem is tudtam aludni,férjem nem is hallotta,ezt mondta,hogy nem lehetett ezt hallani?

Bared...futok főzök neked vagy viszek,igaz,hogy csak lecsót csináltam,de a férjem szereti,én még maradok a párolt zöldség mellett....ki is teregetek neked...de aludni nem tudok,sajnos helyetted.

Kicsi Geszti nagyon csendben van,remélem jól van? irok neki privit,hátha reagál majd.

A dokinővel beszéltem..most bécsben van,vasárnap jön haza,kedden 5-re megyek hozzá és viszam az MRI leletemet,

Holnap visszakell hivnom a belgyógyászt,ma beszéltem vele és holnap 1-kor mond idöpontot a szivultrahangra.....

Bared 1 baj van...a lakáskulcsot nem raktad a lábtörlö alá...igy,hogy megyek be teregetni...és netán főzni?

9334. bared
2009. júl. 8. 10:18

itt is iszonyatos vihar volt, 8kor ránk szakadt az ég, most kezd tisztulni ((( eszméletlen vihar volt((

én dolgozom /óóó mekkora meglepetés/, délután jön haza a lánykám, már nagyon hiányzik.... az elmúlt pár órám mozgalmas volt, a barátnőim tarolnak)) az egyik végre hazajött hajnalban Belgiumból 2 hónapra, rég nem járt itthon)) a másik sikeresen landolt Bostonban)) a harmadiknak pedig sikerült egy légitársasághoz stewardes-nek a felvételije)))

szóval eddig csupa jó hír...

ennek ellenében jó lenen, ha valaki megfőzne helyettem mire hazamegyek, kiteregetne, és aludna is helyettem(

9333. 88f8f5dc4a (válaszként erre: 9332. - 88f8f5dc4a)
2009. júl. 8. 10:14
Egy z-vel kevesebb...Nyilván jobban oda kell figyelnem,vagy jobban odaverni a két-három ujjammal...
9332. 88f8f5dc4a (válaszként erre: 9331. - D972032f0a)
2009. júl. 8. 10:11

Ne könnyez,Rita.Már én sem teszem...Nincs értelme.

Ahogy annak sincs,hogy kibukjon belőlem megint a Múlt,még ha az közelmúlt is,az helyett,hogy haladnék szépen azon az úton,amin elindultam.És ahogy paraszték mondják errefele:"Oszt' majcsak lesz valahogy..."

Közben teszem dolgom,főzök(Már megfőztem!),leszűkítem a fürdőruhám,vakolom a nedvesség miatt levert falat a kiskonyhában...Mit is terveztem még mára...?Nemtom.És várom, szóljon már a majdani gazdasszonyom,mehetek melózni.Talán idő kérdése,ha minden igaz.Ez lehet egy nap,de lehet egy hónap is...

Itt esett meg dörgött.Olyan álmos vagyok,majd' felbukok.Hja,minek lóg itt valaki még éjfél előtt is,hogy aztán reggel az óra csörgése előtt felébredjen...

2009. júl. 8. 08:16

Sziasztok...jó reggelt mindenkinek!!!!

Mónika.....nem is tudom mit irjak mert megint csak könnyezek...nagyon eggyütt érzek veled...hát nem csodálom,hogy szenvedsz de hidd el biztos,hogy szeret a kislányod és a nagylányod is...majd hidd el rájönnek...biztosan....olyan nincs,hogy nem...nem tudom,hogy hogy irjam le azt,hogy legyél erős...vagyis próbálj meg az lenni....tudom,hogy qurva nehéz...de biztos,hogy sikerülhet.....puszi...Rita.

9330. bared
2009. júl. 8. 07:51
sziasztok, jó reggelt!
9329. 88f8f5dc4a (válaszként erre: 9268. - Bared)
2009. júl. 7. 22:45

A barátnők és a tó miatt.Elsejétől lehet csónakázni is.Ez valami hülyeség,mert arra hivatkoznak az illetékesek,hogy a csónak zavarja a madarakat...Eddig nem zavarta???Eddig is tojtak,keltettek!

Kül,nagyon elhanyagolták a tavunkat.Lassan pocsolya lesz.Európában az első vagy a második helyen van ami a gazdag madárvilágát illeti.

Na,ami meg a lányomat illeti,teljesen megértem,hogy nem az anyuci szoknyája(nadrágja)mellett ül,hanem megy a kislányokkal csevegni,vagy épp pecázni.Nincs ezzel semmi gond.

A gond az,hogy úgy viselkedik itt,mintha vendég lenne.Én meg nem tudom elfogadni és nem is akarom,hogy nem ez az otthona!

Szerintem menekül innen,mert még aludni sem akar itt.Vagy...Itt nincs minden megengedve.Káromkodom én is,jó példát kellene mutatnom,de amióta elment...Szörnyű,amilyen csúnyául beszél.Határozottan és óne vita:Előttem nem beszél úgy.Bánná a fene,hogy úgy beszél,de rászokik,és vannak helyek,ahol illik viselkedni.

A másik dolog,amivel nem igazán tudok mit kezdeni:Folyton az apjáról mesél,engem meg baromira zavar.Nem szólok neki,meséljen.És minek lépten-nyomon telefonálnia neki?Hogy féltékeny vagyok?Nem,csak én attól az embertől elváltam,és nem sikerült kultúrált módon.Ebben nem engedek!Lehet a viselkedésemmel baj van,de a válást igyekeztem úgy lebonyolítani,ha már fáj,akkor minél kevésbé fájjon,és a lányok ne sérüljönek tovább.A másik fél harcolt és nem kímélt senkit.Én nem harcoltam,mert esélyem sem volt,de nem is akartam.Csakazértis megmutatom...Annak mi értelme?És ki szenvedi meg...?Az ügyvéd szerint,akit kérdeztem,símán megkaptam volna a kisebbet.Azt bebizonyítani,hogy alkalmatlan vagyok az anya szerepére,tetemes összeg,és nem is sikerült volna.A pánikbetegség és a depresszió nem ok,pláne,hogy lényeges javulás állt be mindkét nyavalyát illetően.Erre épített az ex,és arra,hogy én vagyok a bűnös.A mi törvényeink szerint nincs bűnös váláskor.Arra tutira nem számított,hogy a gyerekek védelmében inkább lemondok róluk.Lemondtam...Nem mondtam le,csak átengedtem a "főmuftiságot".Ja,csak mit tudnak ezek a gyerekek erről...

Egyik alkalommal elhozta a Kicsit az ügyvédhez.Nem együtt mentünk.Azt hittem eszem megáll,mikor megláttam,hogy a gyerek is jött.Ők ketten összebújva egyik ülőkén,én egyedül egy másik ülőkén.Szép csendélet lehettünk...Válunk,és elhozza az ügyvédhez!Az ügyvéd azt tanácsolta,a gyerek inkább maradjon a váróban...Én meg szabadkoztam,hogy nem volt más megoldás,el kellett hozni.Hülye Móni!

És hallgassam a dicshimnuszokat Róla...Hallgatom.

Csak jönnének,de nem jönnek,esetleg a Kicsi.Ezért lett az önző(bb) váltás.Nem akarok én meghülyülni...Jönnek akkor jönnek,ha nem,akkor nem.

És nincs tovább ÉN,és megint ÉN...Majd rájönnek egyszer...Ha van ÉN,akkor az most már önvédelemből,mert súroltam az őrület határát.Nagyon ijesztő volt,és intő jelként fogtam fel.

Móni néni elfogadja bared tanácsait is az intő jel mellé:) Csak épp úgy látom,hogy nem fogom tudni mindíg és minden körülmény között alkalmazni azokat(egy részét),mert alkalmam sincs rá.

9328. bared (válaszként erre: 9327. - D972032f0a)
2009. júl. 7. 22:21
szép álmokat)) még van 11 email amit meg kell válaszolnom, és mos a gép is.... mosogatnom kell és előkészíteni a holnapi kaját, még olvad...
2009. júl. 7. 22:19

Na drága Bared...te is menjél aludni mert elfáradtál mára megint...én is megyek fürdeni...puszi...majd válaszóljál ...holnap is jó lesz.

JÓ ÉJT MINDENKINEK!!!!!!

9326. d972032f0a (válaszként erre: 9324. - Bared)
2009. júl. 7. 22:17
Van egy hely ahová már holnap mehetnék...de hát még igy nem...mondtam nekik,hogy lehet csdak augusztusban vagy ősszel...azt mondták,hogy oké...csak szóljak elötte pár héttel....nem irom meg ,hogy mi az mert akkor nem jön össze...bevallom,hogy a leszázalékolás eszembe sem jutott...
9325. d972032f0a (válaszként erre: 9324. - Bared)
2009. júl. 7. 22:14
Gondolod ezzel a népbetegséggel leszázalékolnának?
9324. bared (válaszként erre: 9323. - D972032f0a)
2009. júl. 7. 22:11
mi lett a melóval, ahova mentél volna? egyébként jobb lenen ha maradnál otthon..nem vagy egészségileg a topon...százalékoltasd le magad, épp eléggé beteg vagy((
9323. d972032f0a (válaszként erre: 9318. - Bared)
2009. júl. 7. 22:03
A proféta szóljon belöled...de tudom,hogy ezt jelenti mert még megnéztem most a google-ban,hogy mi mit jelent...az agyi érszűkület sem tetszik annyira de remélem megváltozott életmóddal lehet gyógyitani...és hát gondolom gyógyszerekkel...ez a qurva hőhullám is az agyamra megy...de tök nevettünk a barátnőmmel mert neki is van...ugyhogy erős fogyókúra...valami mozgást még ki kellene találni és megyek mukát keresni...hát ez van...még fiatal vagyok ahoz,hogy mindennap azon rettegjek,hogy beszűkült az agyam...más is van igy .....nem csak én.
9322. bared
2009. júl. 7. 21:46
na itt..ez a rohadt házimunka az agyamra megy://
9321. bared
2009. júl. 7. 21:38

pill

kiteregetek

9320. bared
2009. júl. 7. 21:37

na..cska ideszakadtam egy picit... most értem haza...

coline: ez szuper!

gesztike: ez gáz(( szó szerint;-))

vadmacska: pfff...hát mit lehet erre mondani????((((

sos: örülök, hogy előkerültél))

9319. bared (válaszként erre: 9314. - Ebcfbfbb78)
2009. júl. 7. 21:36
teljesen..ugyanúgy töltik mint agyárban....
❮❮ ... 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 ... ❯❯

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook