Szexuális vonzalom (beszélgetés)
Az a neve a vérhigitónak,hogy Kardogrel,basszus meg néztem a Googléban...jézusom...annyi mellékhatása van,hogy attól leszek rosszul,hogy ha rágondolok,hogy be kell szednem egy ilyet....tök vigyázni kell,ha mennék fogászatra,foghúzásra,mert hát higitja majd a véremet...basszus ilyet ell életem végéig szednem? tuti,hogy egy csomó bajom lesz töle...
NA JÓ ÉJT MINDENKINEK...REMÉLEM TUDOK ALUDNI?
Ma voltam a neurológusnál,3 agyi infarktusom volt,tehát nem 1,és 3 nyaki sérvem is van,kaptam vérhigitót amit életem végéig kell szednem,ha lenne még ilyenem akár végzetes is lehet,igy mondta a dokinő,kaptam még értágitót is,kellene mennem majd fizikóterápiára,és úszni kell háttal sokat..
Hát kicsit elvette a kedvemet,vagyis nem kicsit,hazafelé a kocsiban elkönnyeztem magamban de most már jobban vagyok...a férjemmel beszélgettem nagyon nyugodtan,mondtam neki,hogy tök félek,azt mondta,hogy ne féljek mert nem hagy el soha!!!!
Ha netán majd valamikor megint rosszul lennék,egyből a mentőt kell hivni és nem az ügyeletet,ezt is mondta a dokinő.
Hát ez van,majd úgy csinálom,hogy ne legyen baj...ápolom a lelkemet és a szivemet is,kicsit megnyugtatott a férjem mondata,hogy nem hagy el....
Jó reggelt kedveskéim!
Mi a pálya?
Velem minden oké! Ma már egy pár holmit átviszünk a pécoba az öcsémmel. Megmutattam az ikreknek a lakást és oda voltak tőle.:) jó lesz ez érzem! :)
Van egy új hódolom, de mivel komolyak a szándékai...,(azt mondta) ezért ez ugrott, mert én nem akarok komolykodni.:)
Legyen szép napotok! Majd jövök még ma! Meg most vissza is olvasok, hogy kivel mi történt!:)
Van az a mondás...Tudod,a hegy meg a Mohamed...
Nekem kell nyitni...Ha bővebben kifejtem,akkor megy a privát.Szükséged van rá...?:)
Rosszul közelítem meg Őket,és türelmetlenül.Ezen kell változtatnom.
Ma voltam náluk,de csak a nagyobb volt otthon.Kicsit sem volt ellenséges:)
Nem kellett elmenniük,mégis elmentek.Arra gondoltam,lehet fáj nekik eljönni ide.Itt nőttek fel...Választottak,de itt nőttek fel,és ahogy én emlékekbe ütközöm,ez náluk még fokozottabb lehet.
Önvizsgálat,és...Az én lelkem többet elbír.Oké,néha bólogatok,de akkor is:)
adtam neki egy két ötletet...
;)))
Megéri ez neked...?
Kül,reggel és este nincs meleg...És a szokásaid is változhatnak.
Mit adok én itt tanácsokat,mikor életemben egyszer voltam hűtlen,akkor is másnap megmondtam és a kapcsolatot megszakítottam...
milyen lebukás fenyegetett ???
indok? hát fogd a melódra - az nem jó?
Jó reggelt és szép napot mindenkinek!!!
Azt gondolom ma sem fogunk fázni,azzal kezdtem a napot,hogy az ágyba kértem a fejfájásra szügséges gyógyszert és feküdtem még fél órát,hogy jobb legyen,nem sokkal lett jobb...talán a tegnapi egésznapos napocska tette,de pedig volt a fejemen sapka és állandóan slagoztam,vagy,hogy jön a még melegebb...na mindegy ez csak apróság,majd elmúlik..jó munkát és egyebeket mindenkinek!!!!
Vesézem a dolgaimat,gondjaimat:Ki,mi,miért,hogyan,meddig,stb....
Olvastam is hozzá,de nem találtam olyat,amit magamtól már ne tudtam volna.
A hétvégén begubóztam és azzal töltöttem az időm nagy részét,hogy válaszokat keressek a kérdéseimre.
Eredmény:Sok,nagyon sok idő és türelem kell...Rengeteg idő és türelem.
Abban az irományokban megtaláltam a saját példámat,csak más felállásban.Ritkán dícsérem meg magam,de úgy látom,helyesen döntöttem,mikor úgymond lemondtam a gyerekekről.Ha én is kegyetlenül harcolok,akkor sokkal nagyobb lenne a zűrzavar,és nem csak nekem fájna.Fáj így is,gondolom,de ha én is a bosszúállással védeném a magam igazát,akkor mi lenne...?
Olyan példákat találtam,hogy még olvasni is rossz volt.Se eleje,se vége a harcoknak,a "sértett fél" bosszújának,ahol a gyerek sínyli meg "a másik" büntetését.Őrület,hogy mire,mikre vagyunk képesek!
Olyan,hogy mediátor,létezik itt is.Mi értelme???Erőszakkal nem lehet senkit kényszeríteni,és megint egy harc lenne,egy megtorlás a válasz.A megtorlás erős?Egy francokat!Tapasztalat...
Várni,és megint várni...Néha bólogatni(Rám időnként jellemző...),és várni...Időm van,csak épp türelmem nincs...Pedig megtanulok én türelmesnek is lenni,ha így haladok...Más választásom úgy sincs.Van,de azt a másik változatot én nem akarom.Nem fogok az ő szintjére süllyedni,még ha ennek az is az ára,hogy "vesztes" vagyok.
"Győztes" és "vesztes"...Egy válásnál csak vesztesek vannak...
az iwiw nálam sme emgy rendesen:////
én jobban, ma melóztam, délután a gyereket elvittem kutyakiállításra...
viszont a férjem elkapta tőlem ezt a sz@rt, így most ő járja a klotyót rendületlenül((( hát ebből se lesz ma már szex:DDDD