Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Szexuális vonzalom fórum

Szexuális vonzalom (beszélgetés)

❮❮ ... 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 ... ❯❯
9498. bared (válaszként erre: 9497. - D972032f0a)
2009. júl. 16. 21:14
örülök, hogy kész a medence!! képeket kérünk!!!
2009. júl. 16. 21:03

Sziasztok!!!! jól vagyok....vagyis attól függetlenül amit irtam,hogy milyen volt az éjszakám...délután 2-kor kimentem a medencémhez,sapkában és mindig vizeztem...rendezgettem körülötte a füvet és a terepet..4-kor jött a fiam és az apjával befejezték még az apróságokat.....ugyhogy KÉSZ A MEDENCÉM...már tele van vizzel és fürödtünk is benne,de csak akkor amikor még csak térdig él mert még hideg...leraktam köré a műfüvet...levittük a napozóágyat és a camping székeket...holnap leviszem még a 3 méter átméröjü napernyőt és a műanyag asztalt........JÖHETTEK FÜRDENI HÉTVÉGÉN!!!

Geszti....tök jó szitu lehetett a dokival...eltudom képzelni ahogy elöadta magát a doki és hát te is.

Bared....hát...én kiváncsi leszek meddig tart a férjem aggódása...mert azt tudta ő is,hogy volt már egy agyi szarom...akkor is csak napokig volt a változás...na de bizakodó leszek!!!

2009. júl. 16. 20:49

igen jót tenne a nyaralás de ha belül fél?

akkor mi van?

meg a másik két házaspárra is ráhozza szegény a frászt és így akkor az ő nyaralásuk sem lenne felhőtlen...

én sem örülnék ha egy beteg emberrel nyaralnék.

ha hozzátartozóm az persze más.

de én már a többiek miatt sem mennék.

menjenek együtt a férjével!! sztem...

9495. 1fb0dcbfc6 (válaszként erre: 9491. - D972032f0a)
2009. júl. 16. 20:44

Sziasztok!Bocs,hogy csak így!

Nehéz a döntés,amit neked kell meghoznod!

Nem lehet így felfogni,hogy bármikor rosszul lehetsz!

Tudom,én könnyen beszélek:(

A nyaralás,kikapcsolódás,szerintem jót tenne és egyedül sem lennél.

Ha azt mondta,hogy utánad megy,így is lesz!!

Ugye nem baj,hogy írtam?

Sziasztok!

9494. bared (válaszként erre: 9493. - Ebcfbfbb78)
2009. júl. 16. 18:47
naaa...részleteket!))
2009. júl. 16. 18:25

sziasztok.

végeztem a műtét előtti kivizsgálással..

az anesztes doki flörtölt velem...

azt hitte zavarba jövök...de rápacsált! :)

9492. bared (válaszként erre: 9491. - D972032f0a)
2009. júl. 16. 18:21
na látod! tipli nyaralni, és menjen csak utánad!)) hát, szomorú, hogy ez kellett hozzá, de reméljük jó úton mentek egymás felé))
9491. d972032f0a (válaszként erre: 9489. - Bared)
2009. júl. 16. 14:31
Szia....,én mondtam neki,hogy zárjunk be és jöjjön ö is...azt mondta nem,mert már vett fel múlt héten munkát,de szerintem biztos utánam jön,egész másképp viselkedik,ma hoztak megint homokot még a medence köré,mondtam neki,hogy a gyermek leszáll itt nálunk a buszról,hogy segit,de már vitte is le talicskával,azt mondta nehog fel merjem én emelni a talicskát...és ahogy beszél is..teljesen más...
9490. bared (válaszként erre: 9489. - Bared)
2009. júl. 16. 13:21
végre sok év után együtt nyaralnátok, és könnyen lehet, hogy minden megváltozna...
9489. bared (válaszként erre: 9488. - D972032f0a)
2009. júl. 16. 13:20
ha azt mondja utánad megy, ne játszd el ezt a sanszot!!!!
2009. júl. 16. 09:42
Sziasztok,hát volt már jobb éjszakám is..2 felé sikerült már kínomban elaludni mert nem mertem, hajnal 5-ig,akkor fél 7-ig fent voltam,és most ébredtem,férjem nem is szólt,hogy keljek mert meló van,hagyott aludni....ő azt mondja,hogy menjek el nyaralni és utánunk jön már lehet csütörtökön..vagy csak pénteken...mondtam neki,hogy félek igy elmenni,azt mondta,hogy ha ezt mondogatom magamba,hogy ettöl félek attól félek akkor mindig fosni fogok bárhová elindulni...a belgyógyász is azt mondta,hogy tessék el menni pihenni mert a fürdö és a maszirozás jót fog tenni....hát már tényleg nem tudom,hogy menjek-e vagy sem...a barátnőm akivel mennék azt mondta,hogy neki is vannak még szar éjszakái és dilibogyót is szed ő is mert neki 2 éve halt meg a férje...ezt már irtam,és mégis megy mindenhová,hogy ne járjon az agya állandóan...na mindegy...majd meglátom,de teljesen komolyan inkább nem mennék...én is igy érzem vagyis gondolom!!!!!
9487. d972032f0a (válaszként erre: 9486. - Bared)
2009. júl. 15. 23:29

Ezt már én is vagyis mi is modtuk már a fiataloknak,hogy igazán belehúzhatnának már,de hát hiába...még nem akarnak...

Szép álmokat mindenkinek...puszi...Rita.

9486. bared (válaszként erre: 9485. - D972032f0a)
2009. júl. 15. 22:50

ne gondolkodj rajta

ott van és kész

változtatni nem tudsz rajta....ha rágódsz, meg még betegebb leszel.. egy unoka kéne már neked, aki leköt))

9485. d972032f0a (válaszként erre: 9483. - 88f8f5dc4a)
2009. júl. 15. 22:43
Elolvastam a hamurapi irását,tényleg van benne igazság.....összefogom szedni magam...nekem már volt ilyen 95-ben...akkor is szenvedtem töle rendesen...utána 10 év szünet volt...és most megint,vigasztalom magam,hogy akkor is túléltem és most is igy lesz...csak kis különbség most ez az agyi szar...
9484. 88f8f5dc4a (válaszként erre: 9483. - 88f8f5dc4a)
2009. júl. 15. 22:15

16083. hozzászólás,ha sikerült megjegyeznem,hogy a többit ne kelljen elolvasni.

Amíg próbálgattam megcsinálni,amit hamurapi leírt,elfelejtettem minden gondomat:)Egy próbát megér,nem...?:)

9483. 88f8f5dc4a (válaszként erre: 9479. - D972032f0a)
2009. júl. 15. 22:10

Rita...Ha valaki érti,hogy miről mesélsz,milyenek azok a kurva,kibaszott rohamok,akkor én értelek...

Hogy tavaly április óta nincsenek rohamaim,azért még nem felejtettem el,hogy milyen,mikor naponta képes minimum öt roham is jönni...

Beállítják a nyomásos meg egyéb bogyókat és okés leszel.Gondolj a megbeszélt +40 évre,basszus!

És ajánlom figyelmedbe hamurapi "elterelő hadműveletének" leírását a Pánikosban.

9482. s.o.s
2009. júl. 15. 21:20

Szia Rita annyira sajnallak....tudom hogy nagyon nehez neked mert meg parosul a panikkal is!

A te dontesed hogy mesz e nyaralni vagy sem...de en se mennek,mert allandoan csak a roszra gondolnak es csak jonnenek a panikrohamok...de ez en lennek,nem tudom a te szervezeted mien!

Hogy tudnak neked segiteni?millio puszit kuldok!

9481. bared (válaszként erre: 9479. - D972032f0a)
2009. júl. 15. 21:00

figyelj.... ha meg tudjátok engedni magatoknak, azonnal kérj időpontot..nincs az a pénz, ami az egészségért sok lenne!/kivétel, ha lehúzni akarnak csak((/

és csókolom4 a mobilja minek van?!!! szólni nem tud?!

9480. ebcfbfbb78 (válaszként erre: 9479. - D972032f0a)
2009. júl. 15. 20:58

és ezt az együtt alvást is forszírozzad neki.

most épp kapóra jön...

9479. d972032f0a (válaszként erre: 9478. - Bared)
2009. júl. 15. 20:32

Nagyon szeretném összeszedni magam,de Bared amikor jön az az érzés!!!! basszus úgy érzed,hogy kész....vége...ennyi volt....mostmár nem volt csak kisebb hetek óta...tök örültem neki,szinte tudtam kezelni...és hát a lelkem is örült,hogy az iwiwen , vagyok ,...és tessék,mert még ha azt mondja a doki,hogy 1 infarktus,egye fene...de hogy 3......de tuti,hogy életmó váltás lesz...

és megyek olyan terápiára,az a neve,hogy SONOTHERÁPIA..ezt már mondta a háziorvosom,az eljárás lényege az artériákban kialakult szűkület vagy elzáródás kezelése pulzáló alacsony frekvenciájú és energiájú hanghullámokkal. Megszünnek a szédülések,a fülzúgások.

Végtagi,nyaki,agyi érszűkületben,szívkoszorú érelmeszesedésben,cukorbetegek érszövődményeiben szenvedökön segitenek,itt van a városban..10 perc 1 kezelés...és legalább 30 kell,nem olcsó de azt mondta a férjem,hogy kérjek minnél hamarabb idöpontot.

9478. bared
2009. júl. 15. 19:57

na lányok...most tudtam jönni...

Rita!

Olvasom amit írsz...ne pánikolj! apám 2 agyinfarktus után napi 70 beteget lát el kiválóan!

Ha idegeld magad, tényleg egyre betegebb leszel...

Tessék megmondani a férjednek, nem alszol tovább egyedül! Ideje összeköltöznötök végre, és nincs apelláta! A gyógyszereid beállítják, amit kaptál nagyon jó, idővel szerintem lecserélik egy másikra, de ha ez megnyugtat, az exanyósom 20 éve él rajta, 2 szívbillentyű csere után...

Utazni semmiképp ne utazz, és lehetőleg rakassatok a lakásba légkondit, a meleg nem tesz jót, ha ennyire nyomja, hogy majd 40 fok van....

tessék tartalmas életet élni, sok mozgással, kirándulással, sok halat enni, stb...

Nem elengedni magad már, a jó büdös fenébe!!!!

9477. 88f8f5dc4a (válaszként erre: 9476. - 88f8f5dc4a)
2009. júl. 15. 15:17

Kül,ha jól számolok,hét évvel ezelőtt(tavasszal)170/140-es,160/120-as vérnyomással voltam,a pulzusom többnyire 120 volt.A belgyógyász azt mondta,ha így folytatom,kitágul a szívem,pár év és nekem annyi.Ez így ijesztő,de tévedett.Még itt vagyok:)És stabil vérnyomással,mert azt a fránya bogyót becsületesen szedem,és ami biztos,hogy azt tényleg életem végéig szednem kell.

Nem árt tudni arról a belgyógyászról,hogy a gyári orvossal nagy egyetértésben máról holnapra eltiltottak a dilibogyóktól.Lett is következménye,és a vérnyomásos bogyót a pszichiáter által javasolt adagban szedtem...Azóta másik általános orvosom van,aki nem hagyja figyelmen kivül,hogy szedek más bogyókat is,és nem csinál olyan maflaságot,hogy hirtelen megvonja,amit csak fokozatosan szabad.Ha jól értem,Te jó kezekben vagy.Ez nagy előny!

A 160/120 van akinek meg se kottyan,én alig lézengek vele,ami a másik értéket illeti,a falat tapogattam,úgy bírtam csak menni.

Időbe telt,mire sikerült jól beállítani az adagot.

Bármennyire is ijesztőnek tűnik az irományom eleje,nem annak szántam,de csak így érthető a következmény,vagyis az,hogy mégse purcantam ki!:)Tehát:Nyugi!:)Beállítják a bogyeszokat,és szuperul fogod magad érezni.A volt áternőm azt mondta,az Ő nagyija nyolcvan és pár éves koráig élt,pedig az is szedte a nyomásos vackokat.

Évek óta általában 120/80-at mérek,és a pulzus is ritkán megy 80 fölé.

Okés lesz,meglátod:)

9476. 88f8f5dc4a (válaszként erre: 9472. - D972032f0a)
2009. júl. 15. 14:50

Nem mennék el.Nem csak a pánikrohamok miatt,hanem a nyomásos bogyókat is be kell állítsák.Nem biztos,hogy rögtön sikerül szinten tartani a vérnyomásod.Tapasztalat...Függ attól is,hogy milyen mennyiségű dilibogyót szedsz.Ha nagyobb az adag,az visz le valamennyit a vérnyomásból.

Ott a tévé,amiben annyi minden van,csak a híreket tessék kikerülni,mert az felér egy krimivel...

És megígérem,amíg lábadozol,addig én sem jajgatok itt:)

9475. ebcfbfbb78 (válaszként erre: 9474. - D972032f0a)
2009. júl. 15. 13:09

az meg a másik!

a többi ismerős is megijed és nem tudnak rendesen kikapcsolódni...sztem.

betegen, rossz érzésekkel, félelmekkel nem szabad elmenni.

én sem merek pedig egész más a gondom.

de otthon is félek hát még ha elmennék vhová messzire...

tényleg tönkretenné a többiek nyaralását is az állapotod. bármikor rád jöhet a pánik és ott a baj..

9474. d972032f0a (válaszként erre: 9473. - Ebcfbfbb78)
2009. júl. 15. 12:58

Most hivott vissza a belgyógyász doki,azt mondta,hogy pénteken menjek reggel 9-re hozzá,da addig mérjem egy nap többször a vérnyomásomat és az értékek eredményeiből kigondolja,hogy ,hogy megint milyen mást gyógyszert szedjek a vérnyomásomra,mert nem csak a perem volt magas hanam a pulzusom is,amikor mérte a házi doki akkor 160/100 volt,és a pulzusom is 100 volt...mondom neki,persze mert beszartam,bocs vagyis megijedtem,mert reggelre eljutott az agyamig,hogy mit mondott tegnap a dokinő,és amikor kinyitottam a szemem,jött ez a hülye pánik érzésem,hogy úristen!! most akkor meghalhatok bármikor?

Igy nekem sincs kedvem elmenni,vagyis kedvem lenne,de ha igy beszarok amikor jön ez az érzés? mert biztos,hogy jönni fog...az hogy ott vagyok piripocsón,a házamtól több mint 2 órára,mással,a férjem itthon

...a fiam is azt mondta,hogy anyu...maradj itthon,mert igy csak mi is idegeskedhetünk,hogy mikor futhatunk oda hozzád vagy az ottani kórházba...majd elmész máskor...most ez nem létszügséglet...a fodrászbarátnőm meg azt mondta,hogy tiszta hülye vagyok ha nem megyek el...az az érzés itthon is jöhet..akkor már nem mindegy...mondom neki nem mindegy...egy az,hogy igy nem érzem majd jól magam mert attól rettegek,hogy mikor leszek rosszul,a másik,hogy elrontom a többi két nő nyaralását és a család házaspároknak is mert ők is megijednek és nem lesznek nyugodtak....erre nem szólt semmit.....anyukám is azt mondta,hogy menjek el...legalább kicsit kikapcsolódok...mondom neki...ez az mama...gondolod,hogy igy kikapcsol az agyam? azt mondta jót tenne a fürdés a pihenés....de azt nem mondta,hogy a férjemmel....

9473. ebcfbfbb78 (válaszként erre: 9472. - D972032f0a)
2009. júl. 15. 12:24

a válasz priviben de röviden itt is.

mivel most tudtad meg a dolgokat és így be pánikoltál én elhalasztanám a barátokkal a nyaralást.

nem biztos, h biztonságban éreznéd magad - hiába ott a gyógyszer - az sem hat azonnal.

és félelemtől, szorongástól hamarabb rosszul is leszel.

én csak az epe görcseim miatt is lemondok egy két kiruccanásról, programról mert ki tudja mikor leszek én is rosszul - hiába a gyógyszer...

a férjed is féltene ha elmennél hidd el.

nem tudnál ellazulni stb hisz most tudtad meg és mindjárt mennél nyaralni...

de hát a te döntésed.

otthon is lehetne most kicsit pihizni - úgy is uborka szezon van...

ha megnyugodnál akkor utána elmehetnétek vhová.

9472. d972032f0a (válaszként erre: 9471. - Ebcfbfbb78)
2009. júl. 15. 11:40

Hogy b@szodjon meg az egész szarság ami bennem van,most jöttünk a házidokitól,könyörögtem neki,hogy ne küldjön kórházba,mert nagyon magas volt a vérnomásom és majd megőrültem,olyan feszült voltam,reggel teljesen bepánikoltam,mert megint nem kaptam levegőt,megint a szivem kiugrott majdnem,tudom,hogy ez ideg,be is vettem a szokásos gyógyszereimet és semmi nem történt,a férjem nyugtatott,hogy nem lesz semmi baj,mondogatta,hogy velem marad,nem hagy el,simogatott átölelt belölem meg kitört a sirás úgy hogy nem tudtam abba hagyni...de csak nem múlt el a rosszullét és levitt a házidokihoz és adott injekciót,és a doki csak beszélt,csak beszélt hozzám és csak mondta egyfolytában,hogy ezzel sok ember él még,ilyen már több ezer embernek volt már,neki is...ne féljek,ha szedem a gyógyszereket akkor minden rendben lesz....komolyan mondom,hogy beszartam,reggel kinyitottam a szemem és akkor jutott el az agyamig,hogy úristen,akár holnap is meghalhatok...remegve pakoltam össze a cuccot amit a kórházba kellene majd vinnem,minden lejátszodott elöttem minden......mondtam magamban,hogy én méh nem halhatok meg......,hogy most mit tegyek?minden este úgy feküdjek le,hogy felébredek-e vgy mi van?

A férjem lemondta a hétvégi németorszégi motorgp verseny megnézését,ezért nem megy mert nem akar egyedül hagyni,mert a fiamék meg szlovákiába mennek...mondtam neki menjen nyugodtan mert én átmegyek a szomszéd barátnőmékhez és ott alszok,erre azt mondta,hogy szó sem lehet róla.

Hát tudom,hogy ez a téma megint nem a szexuális vonzalomhoz tartózik de elkellett mondanom nektek,azt mondta a férjem,hogy nyugodtan menjek el a barátnőmmel nyaralni...mondom neki de igy? hogy akármikor rosszul lehetek? azt mondta ne gondoljak mindig erre,gondoljam azt,hogy ha szedem a gyógyszert akkor minden oké lesz,mondom neki,ezt igy te könnyen momdod de én érzem,hogy milyen szar amikor rámjön.....na mindegy...nem tudom mit csináljak..jó lenne pihenni,egy kicsit napozni,ellazulni..de igy!!! ti mit tennétek!!!! SEGITSETEK!!!

9471. ebcfbfbb78 (válaszként erre: 9470. - D972032f0a)
2009. júl. 15. 09:09

szia, rita

hát ezek nem túl jó hírek...

de reméljük ezután minden rendben lesz.

és otthon mi lesz? változik majd vmi? mert már a tudod az eredményeket stb...?

miért leszel ma rosszul? a meleg miatt?

9470. d972032f0a (válaszként erre: 9469. - Coline)
2009. júl. 15. 08:41
Köszönöm a bátoritást! ma nagyon rosszul vagyok.
9469. coline
2009. júl. 15. 06:42

Sziasztok! Szép jó reggelt!:)

Szia Rita! Ne aggódj, semmi baj nem lesz! Szedjed azt a gyógyszert, és figyeld a reakciókat! Minden gyógyszernek van mellékhatása. Próbálj meg nem rájuk gondolni! Szörnyen sajnálom, hogy ennyi minden összejött neked!:( De próbáld ki használni az időt és alakíts úgy az életed ahogy te szeretnéd! :)

❮❮ ... 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 ... ❯❯

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook