Szexuális vonzalom (beszélgetés)
szia
már úgy érted nem állt fel neki?
és semmi hatással nem volt rá ha kényeztetted?
nekem már volt olyan , h kívántam mint állat és jó is volt de mégsem tudtam elélvezni...
de második alkalom már nem volt... :(
de ez egy egész más történet miatt...
sziasztok
én egy kérdést tennék fel nektek....
volt már ugy h egy "kalandnál" a pasi annnnnnyira akarta h puha maradt??azaz nem sikerült....van ilyen?miért?
s a második alkalommal sikerül?
köszi nektek...
Nem vesztem el.Vagyok,sőt,nagyon jól vagyok.
Most hétvégén is maradtam itthon,és igyekeztem hasznossá tenni magam.Este lekvárt főztem,nemrég fejeztem be.Közben zenét hallgattam.Remélem,a szomszéd nem haragszik meg,hogy kissé hangosabb voltam,mint ahogy azt illik késő este...
Mentem volna 50 km-rel távolabb,de most így alakult,hogy maradtam.Nem első eset,de szerencsére jól működik a telepátia:)Meg a sms-ek...
sziasztok!
a bográcsozás jó volt, levettük a tűzről, 2 perc múlva jött egy 5 perces pici eső...fél 5-kor sötétre beborult, 2 óra alatt 36-ról 16 fok lett..
coline: mit foglalkozol vele? még mindig nem hiszi el, hogy elmégy.. mindenesetre mielőtt elhagyod a lakást, agépről tüntesd el a levelezéseidet, és az előzményekből, hol jártál, milyen oldalakon...
továbbá nézd meg msn, ilyesmi nem logolta-e a beszélgetéseidet..
rita!! ez jó hír!! nagyon is az!!!
gesztike kerűűűjéééé' má elő végre...(((
22-es, nem tetszik, hogy el vagy tűnve....
pacalpörkölt.....mi van veled?
s.o.s......nem jössz mostanság?
na, most szakad az eső...én még vagyok, mert nem vagyok álmos, regegl meg mehetek dolgozni(
Na bassszus! Ti már alszotok! Szépek vagytok mondhatom!
Na csók egyszer csak majd leszek! :)
Legyetek rosszak addig!
Puszi: Ágica
Na sziasztok!
Most jöttem a melóból...lepancsiztam és már itt is vagyok! Kivel mi történt ma?
Én ma vagyok itt ...holnaptól már nincs netem...de azért ha időm engedi akkor keresek egy gépet ahonan vissza olvashatok...
El kezdtem az írást...és Laci ki költözött a konyhába...szerintem sztrájkol, és azt várja, hogy abba hagyjam a gépelést... :/
Hát jó estét vagy jó napot mindenkinek...húúúúú milyen vihar volt nálunk,még 2-kor fürödtünk a medencében utána meg jött az égszakadás..és tök hideg lett.
Utánam jön a férjem Igalra csütörtökön,mégis elmegyünk,igy döntöttünk és örülök,hogy jön a férjem is...ma is tök jót ökörködtünk a fiamékkal eggyütt a medencében...tetszik a férjemnek is,hogy pancsolhat....
Nagyon nagy a csend...Bared..tudtatok bográcsozni?
Gesztike...mi volt a mai programod?
Mónika megint elveszve...Coline még hurculkodik biztos.
Húúúúú..de nagy csend volt...a szexuális vonzalom ma is kimaradt!!
JÓ ÉJT NEKTEK!!
na..témáról lekoccanni!! máshogy kezd veled viselkedni, és ez a lényeg! az egészségednek sem kell ez a para a másik csajtól...
minden renbe jön, meglátod!))
Mindenkinek hali,voltam a belgy.nál....megint szar volt az EKG-m....és magas volt a vérny.som....mondtam neki,hogy mert ide kellett jönnöm,és ha meglátom a kórházat egyböl felmegy...csak mosolygott..kis 30 éves..és tényleg aranyos de szerintem azért mert ismer,és a szüleit meg mi...ezt már irtam...vett megint vért,és azt mondta,hogy délután 4-kor amikor jön hazafelé akkor bejön hozzánk és megbeszéljük,hogy milyen vérny.csökkentöt kellene szednem,hogy beálljon végre.
Coline...olvasom te is olyan vagy mint én,hogy nem tudsz szemét lenni senkivel...én is hányszor irtam már Gesztinek meg itt is,.hogy elmegyek a ribanchoz és laposra verem...de csak mindig mondom és csak gondolom...meg persze az sem normális amit már én eltűrtem a férjemtől....mert ilyen idióta vagyok...
én az idén kaptam szülinapra..
van rendes asztali is szép nagy monitorral - azon is szoktam néha pötyögni..
de a laptopot azért szeretem mert mikor bejön a hűvös idő nem fog fázni a lábam ... ülve hamarabb fázik.
meg a melóhelyre is vihetem mert ott meg rengeteg időm van...
elég jó áron vettük
és ha meg net függő is vagy..mi köze hozzá?
én is az vok...de a párom nem bánt érte.
még laptopot is vett nekem...
Azért, mert én nem tudok szemét lenni senkivel.
Én nem tudok taposni senkinek a lelkébe... :S És igazad van, hogy le kellene szarni!De így is azt mondja, hogy netfüggő vagyok... :( De nem megy! De szombaton este melo után jönni fogok!
egy kicsit azt érzem mintha más lennél a férjeddel...
nem? hogy hogy foglalkozol vele, h mit gondol vagy érez?
mert ha úgy bánt veled akkor miért törődsz vele?
a fenét nem érdekelné, h mit érez..
mert ezt nem lehet az évekre fogni amit egymással töltöttetek....nem volt vmi jó ahogy mondtad...??!!
sőt én biztos a lelkébe taposnék!!!!
Igazad van! :) De úgy utálom mikor hisztizik!
Vitamentes egyenlőre ...leszámítva a hisztiket!
Az új pécoban még nincs net...de már rajta vagyok az ügyön! :)
Sziasztok,9-re megyek a belgyógyászhoz,kitalál másik vérnyomáscsökkentöt....hát ugy legyen,éjjel egyszer voltam csak fent....kontroláltam magam,de éreztem a szar érzést kicsit,megmostam az arcom .s jobb lett.
Mindenkinek szép napot!!
szia! hát, ha már úgyis elmégy, nem mindegy, hogy netezel, vagy nem? minek alkalmazkodsz már ilyen baromságokhoz?!
Remélem simán fog menni az elköltözés, és vitamentes lesz...
az új lakásban nem lesz neted?
Sziasztok!
Még vagyok! Sajnos 2 nap és vége a netezésnek!:( Szombaton reggeltől estig dolgozom, ha haza jövök, már nem lehet be kapcsolni a netet, de azért be próbálkozom.... :)
Nagyon várom már, hogy külön menjünk. Rossz néznem ahogy kezd kétségbe esni. Látom a tekintetében, hogy szenved! De azért nem sajnálom, mert mikor kérdeztem, hogy kéthetente vagy havonta hétvégén akarja a gyerekeket, hogy nála aludjanak. Azzal jött, hogy ő nem akarja a földre fektetni őket....hát kíváncsi leszek az igényére! Arra, hogy mikor vesz nekik ágyat. Ha nagyon akarná meg tudná oldani, mert van vendégágyunk és itt marad a mi ágyunk is. A mi ágyunkon simán el férnének a gyerekek ő meg alhatna a vendég ágyon....na de nem akarásnak nyögés a vége!
Nekem az új udvarlóm nagyon dolgozik a kegyeimért...túlságosan is! Mindent a kedvemért akar csinálni...meg akar szerintem fojtani a szeretetével...vagy birtokolni akar, legalábbis ezt érzem.:) Ez sem igazán tetszik! Hüle pitsa vagyok én! :)