Szexuális vonzalom (beszélgetés)
hát ha akarod akkor bátorítsad, h mikor taliztok megint, h csiszolgassatok a dolgon stb..
engem is kiszoktak kérdezni a csajok... ;)
és meg is szoktam írni ;)
annnnnyiura örülök, h idetaláltam-))))))))
köszi!!!!!!!!!
hát most nem uigy néz ki h továbblépünk, de tuti megírom nektek a fejleményeket-minden részletet?-)))))))))
majd kiderül, csak még sose voltam ilyen szituban, ezért vagyok tök tanácstalan-állandóan arra gondolok, h lehet h miattam..?de nem...ezt megbeszéltük, na mindegy remélem nem fog visszavonulót fújni-)))
hát e hó legvégén műtenek..
de már a végsőket rúgom...már levegőt sem vehetek...
egy kedves barátom mondta anno...
" szeretői kapcsolat max fél év utána váltani kell mert jönnek az érzelmek és a komolyabb kapcsolat.."
és igaza van!!
én már lassan 5 évnél tartok és ez már rég nem csak egy futó kapcsolat..
de figyi..ez a fórum szókimondó és meglehet mindent beszélni...
igaz csajok!!??
egyáltalán nem baj h nem tali sűrűbben....jobb igy-)))most van az a bizonyos pont amikor nemtom hogyan tovább....de azt se, h én akarom e
hacsak nem a kihívás+kaland miatt....
msn?
hát elég közel lakunk egymáshoz, nagy a lebuki veszélye....-)"ok" nélkül nem nagyon futunk össze...hát ez igy bonyolult egy nyilvános fórumon-)))))))
a lényeg h kicsit bánt ez az egész.....jó lenne "jól lezárni"-)))))v nem lezárni ez mindegy....csak egy kellemes laza kapcsolat..-)))
megjöttem...munkából-(((
anaesthes vagyok.-(((
utánna még eygütt töltöttük a napot-és ugy csináltam...hát majd meglátjuk..
nem aza félmunkát végző típusú ember...de ez csak másfél hét múlva derül ki...-((
rita most akkor mész mégis nyaralni?
egyébként megint kint volt az ügyelet - de msot melóban vok...
annyira begörcsöltem megint. még iylen nem volt, h este is meg reggel is..
msot kezdek alakulni...kis figyelemelterelésnek jöttem fel ide
hát, komolyan mondom, le a kalappal előtted!
Kicsit félek attól, hogy ettől a nagy "fent-től" nagy lesz a "lent" nemsoká, de őszintén bízom abban, hogy nem így lesz!
Látod, megtanulod helyén kezelni a dolgokat, és sokkal jobb lesz mindenkinek)) legfőképpen neked)))
hát, komolyan mondom, le a kalappal előtted!
Kicsit félek attól, hogy ettől a nagy "fent-től" nagy lesz a "lent" nemsoká, de őszintén bízom abban, hogy nem így lesz!
Látod, megtanulod helyén kezelni a dolgokat, és sokkal jobb lesz mindenkinek)) legfőképpen neked)))
nem kell hozzá megkérdezni, mondom máris...
a tablettás kisebb dózisú, a szurisat kimondottan trombózis ellen adják, kedd óta ismét szúrom magam én is...
a tabletta a folyamatos szinten tartáshoz kell, a másik pedig helyi kezelésre, néhány órás fenntartásra..
Szia..hát ha senkinek nem lesz a társaságban gépe,amit kétlek,akkor nem leszek,de akinek tudom a mobilját annak irok..tiédet,Geszriét és Colinét ,és megigérem,hogy egyszer csörgök is..nagyon bizom benne,hogy jó lesz,jövöhétre már megint jó idöt mond,csütörtökre már megint 38 fok is lehet...azt ott kifogom birn mégha csak az árnyékban is
Bared..megszeretném kérdezni töled,hogy apukádat megtudnád kérdezni,hogy mi a különbség az között a vérhigitó között amit akkor adnak ha valakinek műtét utáni fekvés kell és injekcióba kapja,és a tabletta formájában beszedett között,tudom,hogy szuri formájában hamarabb jut a szervezetbe,a férjemnek 40 napig kellett magát megszúrnia,és én is kaptak két hétig amikor a nőgyógy műtétem volt...elöre is köszi.
Most megyek még kicsit főzök és lehet sütök is,de benézegetek.
Teljes erővel azon dolgozom,hogy a következő 40 évben már ne nyavalyogjak:)
Tegnap abban a kicsi konyhában főztem a lekvárt,ami nemrég még...Óne fájó emlék!:)Eljutottam odáig,hogy lehet soha nem fognak itt élni a lányaim,lehet eladják majd egyszer ezt a házat,lehet hétvégenként fogják használni,ki tudja,de meg kell őríznem a számukra.
Leültem az este kávézni,miközben néha kavartam a fazékban.Zene,kávé,és mosolyogtam:Csak szép emlékek jutottak eszembe,és csak a gyerekekről:)Ők valahol jól érezték magukat,a barátom nyilvánvalóan már aludt,én meg Boszit játszottam:)Basszus,azt hittem,hogy sosem jutok erre a szintre...Szép az élet!:)
csinálj úgy, mintha mi sem történt volna, és úgy tervezzétek a következő alkalmat, hogy legyen időtök egymásra...
a legfontosabb, hogy adj apró jelzéseket, hogy semmi gond nincs, éreztesd vele, hogy folytatni szeretnéd.... akkor belőle is elmegy a görcsösség...
nya.. jó reggelt mindenkinek! én már a melóban, de igyekszem sokat itt lenni)))
gesztike: ügyelet?????
22-es: örülök, hogy ilyen jól vagy!)))
rita: készülgetni ám a nyaralásra!! akkor most nem leszel egy hétig?((
hát igen...kb 3 hónapja megy a kerülgetés, de ugye a félrelépés miatt ezt nem olyan egyszerű megszervezni...
de hát tisztára beindulás volt...aztán pápá-)))
remélem van olyan pasi, h nem adja fel....-(((
sőt, most ugy gondolom, elég férfiatlan dolog lenne....nem?
Jókat egész napra mindenkinek!
Olvasom,hogy végre a támánál vagyunk mert a napokban kicsit elmaradt!
Gesztike óvatosan szegénykém,hogy a tegnapi ügyeletre a műtétig ne kerüljön sor,bár mondani könnyü,én is úgy ébredtem,hogy egy kissé nehéz volt levegöt venni,de bevettem a bogyókat amiket ilyenkor szoktam és jobb lett.
Bared,örülök,hogy a bográcsozás sikerült,itt nálunk a szomszéd amire meggyújtotta volna alatta a fát már kapkodhatták is össze.
Mónika..jó hallani,hogy azért néha te is jól vagy,maradhatna igy még 40 évig.
Akasa,szia neked is...igen a stressz okoz merevedési zavart,vagy annyira kivánt már veled szeretkezni,hogy nem tudott rád koncentrálni...vagy nem csináltátok kellöen egy jó kis érzelmes elöjátékot!!!!
sztem érdemes megpróbálni...
előtte sokáig kényeztetni egymást, játszani egymással.
és utána hátha össze fog jönni..
és sem adnám fel ha érdekel a pasi...
hát ez egy olyan félrelépős dolog(neki is meg nekem is)szóval van benne rizikó-)))
de sajna érdekel, vagy inkább az h a sikertelenségből siker legyen.....igen jófej és olyan PASI...nem én vagyok az első félrelépős kapcsolata...
persze nemtom, h ő vagy ugy ált a pasik egy ilyen eset után mernek e még bármit is próbálkozni....
én nem az a feladós típus vagyok....totál tanácstalan vcagyok...mégis...biztos vagyok benmne h egyébként jól k...él-)))
hát ha érdekel a pasi akkor mindenképp..
bár nekem ha vkivel elsőre jó volt az már sokat jelent..
vhogy ugy...ezt igy olyan nehéz leírni-))))
a lényeg h a jó ........nem jött össze-(nem tudta betenni-(((tiszta stressz volt-(
még sose taliztam ilyen helyzettel....
érdemes e még1x megpróbálni???-)))
de felállt, jó is volt neki(hála nekem-)))de vhogy a többi része a dolognak nem működött....azt se tom legyen e második alkalom...
az első alkalom ált bénázás...vajon jobb a második?????