Szexuális vonzalom (beszélgetés)
Jó reggelt Bared!! jó reggelt mindenkinek!!...
hajnal 5-kor megint szarul voltam...gyógyszer be,mosakodás hideg vizben,kint ültem a teraszon,hogy kapjak levegöt...6 után visza mentem a szobámba...és most ébredtem kb fél órája ugyanarra,hogy nem kapok levegöt..rámjött a hasmenés mert megint megijedtem......megint mosakodás hideg vizben...próbáltam nyugodtan lélegezni... most kicsit jobb lett...a férjem most meg sem kérdezte,hogy tud-e segiteni valamit...szerintem azért mert tudja,hogy majd ugyis jobban leszek....vagy nem...
Nagyon gyűlölöm ezt a helyzetet vagyis ezeket a rosszulléteket...tele a tököm magammal.....
A kettönk kapcsolata...én már nem is tudom...de ez igy hányadék...és én már tényleg elfáradtam lelkileg.......ma reggel már aig szól hozzám...ennyi év után már látom rajta,hogy megint gyagya lesz ma...este meg abba sem tudta hagyni annyit mesélt de szinte csak a motoros napjairól...ő nem kérdezte,hogy én,hogy éreztem magam és meséljek,hogy mi volt...én magamtól mondtam neki....érdekes ember...sehol a földön nincs még egy ilyen ember......
Ma kezdem a vérhigitót szedni és a másik vérnyomáscsökkentöt,utálom a gyógyszereket de tudom,hogy muszály...
Mindenkinek szép napot!!
kíváncsi leszek, hogy alakul kettőtök kapcsolata...
Jó reggelt mindenkinek!))
Sziasztok...megjöttem,fél 12-kor itthon voltunk de az autópályán hazafelé 3 másodperc választott minket el egy balesettöl,még a rádió is bemondta,hogy baleset történt,olyan szerencsénk volt,hogy nem is hiszem el,mentem a belsö sávban,2 autó volt elöttem,a külsöben ment kicsit még elöttem egy nagy autó ami húzott egy nagy utánfutót,az utánfutó mögött volt egy autó ami beakart jönni a belsö sávba elém ezzel megelözve az utánfútós autót,irányjelzett de én olyan gyorsan mentem,hogy nem tudtam magam elé beengedni,ezért megvárta amig elmegyek,ahogy elmentem az az autó amelyik húzta az utánfutót hirtelen elrántotta a kormányt hogy hátha még befér a hátam mögé,és az utánfutója úgy megrándult,hogyb ide-oda himbálozott az úton és a szerencsétlen autóst akit én nem engedtem magam elé az utnfutó oldaba csapta mert már nem tudott lefékezni és vagy 6-ot megpördült az úton...ez pár másodperc alatt törént és én a visszapillantó tükörből ezt mind láttam...kezem,gyomrom remegett..és tök sajnálom azt az autóst akit nem engedtem magam elé,de ha meg magam elé engedem akkor lehet,hogy nekünk csapodik az utánfutó...én még ilyet nem láttam csak a tévében...barátnőmék kérdezték is,hogy nem akarok-e félre állni a parkolóba...de mondtam nekik,hogy jól vagyok,de alig tértem észhez,jó darabig nem is szóltunk a kocsiban semmit egymáshoz. Őrző anygyalunk velünk vol!!!!
Na de ennek ellenére tök jó volt az egész...jó volt kikapcsolódni,nagyon jó idönk volt,1-szer volt kedden hajnalban egy kis szivdobogásom de semmi több...sajnos 1 kilót hiztam de majd megint diétázok...volt a társaságban egy aneszteziológus csajszi,nagyon sokat beszélgettem vele a gyógyszerekröl,vérhigitóról,azt mondta,nem kell félnem,szedjem ha a doki felirta...
Sokat úsztam,aludtam....csütörtökön éjjel 2-ig táncoltunk a családos barátainkkal,grilleztünk..nagyon jó buli volt,mezitláb táncoltunk.. másnap reggel 10-kor meg alig tudtunk lábra állni..sokat sétáltunk,volt egy 1000 ft-os ruházati bolt...el is költöttem 11 ezer ft-ot ruhára...vettem egy bikinit is....elsö nap hétfőn este 10-től éjjel 1-ig bejártuk a környéket,csak mi voltunk 3-an az utcán..tök jó volt..egy 8 személyes házban laktunk 3-an,a berátnőmmel egy szobában aludtam,külön ágyon,a másikban meg az ő 60 éves barátnője...nagyon horkoltak,de egy dö után megszoktam..egy fakanalat nem fogtunk a kezünkbe...minden nap a strandon ettünk meleget..hát igy kibirnám még egy jó pár hetet....de azért igy az 1 hét elég volt...az ismerös barátaink 18-an voltak egy nagy apartmann házban...10 percre laktunk tölük...
Gesztivel beszéltem ma,jól van tegnap délelött 11-kor műtötték...vagy ma este vagy holnap mehet haza...azt mondta,hogy ma este lehet,hogy már ir.
Hát puszi mindenkinek...majd késöbb leszek mert megyek a barátnőmhöz mert ma van Ancsa névnap...
Ja és a férjem nem jött utánam..csütörtökön inkább elment Kecskemétre a motoros találkozóra és szombaton jött haza...és ma reggel meg elment Szlovákiába motorversenyt nézni...talán este 10-re itthon lesz....amit hagytam neki múlt héten vasárnap sült tarját,oldalast...ugyanugy itt van a hűtöben...a kutyának adtam a tarját...a gulyáslevest megette...hát nem volt érdemes sütnöm neki...ez van...na majd este jövök!!!!
mi van itt?
mindenki elveszett? gesztike kórházban, rita nyaral, de...
coline???
22-es???
s.o.s.???
Hu banyek,Geszti!:( Remélem mi hamarabb tájékoztatsz a hogyléted felöl! Ritának nagyon jót fog tenni ez a kis kiruccanás! :)
Néha...nagy ritkán majd én is jövök! A netet már intézem. A pasi azt mondta 2-40 napon belül meg lesz a netem! :: Remélem gyorsan dolgoznak a netes fiúk. :);)
Sziasztok!
Elköltöztem! Szokatlan a szitu...de jó! :)
az exemmel beszéltem ma véletlenül, de neki csak pina hiánya a gond! Ezt ő mondta ezzel a szavakkal. Tehát jól döntöttem! :)
Még nem olvastam vissza, hogy mizt írtatok, de most ezt meg teszem! :)
sziasztok, vok egy kicsit...
nem tom rita mesélte e... vasárnap a melóból elvitetett az ügyeletes orvos a kórházba éjszaka.
ott megnéztek UH-val és eltömődött az epe vezetékem.
kipucolták a az epevezetéket és pénteken megyek vissza és szombaton meg is műtenek.
sokat szenvedtem eleget már...nagyon várom a műtétet!!
de baromi gyenge vok mert vasárnap óta nem ehetek.
na pussz nektek majd jelentkezem..jövőhéten
hívott Rita egy órája...
nagyon jól érzi magát, jó a kedve, sokat sétál, kirándul, vásárolgat, azt mondja minden nagyon jó...
Gesztike viszont kórházban van, rosszul lett(( remélem hamarosan jön((
Még mindíg jól:)Kopp-kopp...Na,van itt még tenni ezt-azt más téren is...De ez megint privátba való:)
Most megyek gyógyszert íratni,de a "privát" utol fog érni Téged...Ez már nem olyan vészes,csak kissé komplikált.
sziasztok!
Rita nagyon jól érzi magát, jó az idő is, borozgat, és pihen!Mindenkit puszil!))