Szex(i) vagy nem szex(i)? Téma: Bármi csak merészen és érzéssel :) (beszélgetés)
Errol egy vicc jutitt eszembe:
-edesapam mi lesz ebbol a rengeteg batackbol?
- hat ha anyad meggyogyul akkor lekvar...ha nem akkor palinka!!! 😂
Más kultúra, más neveltetés, azért rizikós.
Amit elvárt a pasi, az neki a világ legtermészetesebb dolga volt.
Nagyon érződik, hogy te jól választottál :)
😂😂😂
Az en lanykam papirhalacsint dugott...azt a felnott gegesz szedte ki...egy hettel a vernyomascsokkento bekapasa utan...
Kiakaszt! 😂 mondjuk a gyogyszer az nagyon gaz volt!!!! Akkor nem nevettem es azota sem! De ez a galacsin...
Mar neztuk h egy hettel kesobb mit talal ki!
Hat annak az embernek osszekocoltam volna a fogait es neki sem lenne oszinte a mosolya tobbet!
Mindig azt mondom hogy minden ember mas es mas...de az araboknal nagyon sok az ilyen!
Sajnalatos hogy sokan bedolnek nekik europai orszagokban...amig nem vagy a felesege addig kirlynokent kezel aztan nem a mezeshetek jonnek hanem a feketeleves! Szanalmasak sokszor az ilyen ferfiak....orjito a himsovinizmusuk! Hanyinger!
Es sajnos az europai lanyok ezt nem tudjak es nem elorelatok. En megkerdeztem az uram hogy megis mit var tolem el ha a felesege leszek amire oszinte valaszt kaptam. Voltak elvarasai de semmi olyan amit en nem tettem volna meg amugy!
Ilyen ez a "popszakma"
Mindig csinalnak valamit nehogy minden nyugis legyen!
Es meg hany ilyen lesz jaaaj istenem! :)
Kitartas.
Jaaaj ezek a kisebb nagyobb balesetek...
Szegenyke...de szerencse hogy nem lett nagyobb baj! Lelkileg teged jobban megviselt azt elhiszem. Fiam volt 10 honapos mikor a kezet allandoan a szamba dugta...en meg bolondoztam h megharapom persze csak jatekbol. Aztan azon nevetett hogy a levegobe "harapok". Egy pillanatban bedugta az ujjat a szamba es meg pont akkor haraptam es szegenynek elkaptam az ujjacskajat telibe. Nem lett ugyan semmi baja de az az erzes h fajdalmat okoztam neki meg ma is konnyeket csal a szemembe!
😂😂😂😂
Latod latod...rossz az aki rosszra gondol! 😂😂
En mar megvettem mindent meg novemberben...es most megkonyebbult mosollyal nyugtazom hogy "csak" az unnepi sutes fozes hizzavaloit kell megvenni.
Meg az uram ajandeka a gravirosnal van...az holnap lesz kesz...es csomagolni kell majd!
Azaz...en is tudnek programot nekik...😂😂
Fozni mosni takaritani bevasarolni ugyeket intezni vasalni es a hetedik meg majdcsak talal valami tennivalot! 😂
Latom filmes temak voltak. Lemaradtam de azert hozzafuzhetek en is!
Na igen a Jegvarazs az nalunk is meno...120x neztek mar es a hideg raz mikor megint kerik...XD "veletlenul sem lehet valami tropusi varazslat" 😂😂
Na meg a Gru elolrol hatulrol (nem felreerteni 😂)
Es a minyonok termeszetesen.
Meg imadjak a Verdakat es az Igy neveld a sarkanyod reszeit is. Nagy kedvenc meg a Capamese...azt en is imadom 😀
Mas nem rajzfilmes temahoz hozzaszolva:
Eletemben legalabb 100x probaltam a star wars filmeket megnezni...sikertelenul!
Most is leadtak oket sorban es ugy rakaptam hogy teljesen be vagyok indulva es moziba akarok menni megnezni az uj reszet. Sztem mar csak a ket unnep kozt lesz aktualis...addig sok dolgom van meg.
Amit viszont soha de soha nem birtam vegignezni az a Matrix, Gyuruk Ura! Ha fizetnenek sem...nem is tudom miert!
Nekem viszont kedvenc ha mar konyv es filmesitett valtozatokrol is szolt a tema, a Harry Potter. De a konyv a legjobb. Alkonyat(ok) szinten a konyv a favorit. Viszont az 100x is olvasom barmikor! (Most tuti kettyos gyereknek neztek 😂) Jo mert mar kivulrol fujom a sztorit igy ha olvasni tamad kedvem akkor csak fogom az egyiket es felcspom valahol...felveszem a fonalat es kikapcsolok kicsit. Uj konyveket most elkezdeni sem tudok a gyerekek miatt nem is tudok odafigyelni rendesen.
Na errol a temarol mas emlitesre melto nem jut eszembe...
Sziasztok lanyok.
Vissza kell olvassalak benneteket...kicsit le vagyok maradva! De legalabb a kedvem jo ma...itt sut a napocska es teljesen mas a hangulatom is igy! :)
De gáz.
És még le is tegezett? 😰
Ügyes vagy,hozzánk is jöhetsz:))
Minden sütit szeretünk:)
Vigyázz magadra meg a kis pocak lakó ra!
Képzeljétek hogy jártam.
Említettem sztem, hogy van itt a faluban egy srác, nem itt lakott, volt felesége, 2 gyereke, majd lett egy helybéli szeretője, aki miatt otthagyta a családját. Ezt a csajt is elvette, szintén lett 2 gyerek.. majd tavaly ilyenkor kirobbant a botrány: az új szeretője pasija rajtakapta őket. A szeretőjét az akkori pasija este 9kor rakta ki az utcára..
Mindenki azt várta, h.majd a felesége kidobja. De nem..
Szóval ez a srác a kollégám ügyfele. Átadta nekem az ügyletet, mert ő már idén nem fog dolgozni. Kell még pótolnia igazolást, volt javítandó.. tegnap egész nap vártam h.bejöjjön. Mikor bejött, körülnézett, nem látta a kollégám, majdnem kiment.. úgy hívtam oda magamhoz, hogy én kaptam meg.. ne menjen sehova.
Erre beszólt: még nem kaptál meg, de megkaphatsz..
Hát, köpni nyelni nem tudtam, nemhogy válaszolni rá.
Hogy milyen pasik vannak, úristen..
Jó reggelt! Pár napja alig néztem fel, mondhatni, csak bejelentkeztem. Jelentem az ajándékok megvannak, minden gyönyörűen becsomagolva! A múlt héten csinált mezecskalacsok megpuhultak! Tegnapelott 1 kiló kekszet ledaraltam és abból készítettem 3 féle kókuszgolyót!! :O a felét át is vittük anyóséknak. Nem csoda hogy annyit híztam már így karácsony előtt :D :(
Andi, biztos nagyon szívmelengető volt látni a kicsikéd a bölcsis karácsonyon :)
Akiknek meg még előttük van a karácsonyi szereplés, majd számoljanak be róla :)
Kéne csinálni még egy adag mézeskalácsot...:D