Szex(i) vagy nem szex(i)? Téma: Bármi csak merészen és érzéssel :) (beszélgetés)
Nálunk pénteken lesz a karácsonyi ünneplés. Az egyik csoportban 12-kor, a másikban 12:40-kor.
Nekem 12-től 12:30-ig van ebédszúnetem. Szóltam, hogy késni fogok kb. 30 percet.
A kicsit még én se láttam sose szerepelni.
A nagy meg már titkolózik: csak szólok, hogy lesz előadás is, de nem mondom el, hogy mi, majd meglátod.
:)
Nagyon várom.
Sziasztok!
Szép estét nektek!
Ma volt a bölcsiben a karácsonyi buli. Jaj nagyon aranyosak voltak. Körbe ültek a kis székeken énekeltek: esik a hó,mennek a havon,fáznak és valaki mindig bement a körbe és a kis teás kannát körbe vitte,aztán egy másiknak oda kellett adni.
Az óvó nő oda ültette maga mellé a kicsikémet. Na mondom nem fog ott maradni:) ,néha próbálkozott felállni,de ült végig ,aztán mikor ő következett be ment a kör közepébe. Nagyon édes volt. A múlt héten kettő napot volt bent,biztos akkor tanulta. Aztán a következő számnál mikulás sapkát vettek fel..könny szökött a szemembe..egy évvel ezelőtt még milyen pici volt:)
Nem tudom mit sütök.
Lesz keksztekercs meg kókuszgolyó.
Gm, tejmentes felhőszelet..
És talán sima intelligens krémes.
Sziasztok!
Na, nekem mosolyom se lett volna.. se őszínte, se mű..
Akár kint is maradhatott volna egész éjjel vagy örökké holdat bámulni.
Eszembe jutott egy film, a pasi szenteste napján végig látogatta a volt felesegeket, mindenhol töltött káposztát kapott, és az illem kedvéért mindenhol jó sokat evett, a végén már dülledtek a szemei, és közben az aktuális feleség hívogatta telefonon, hogy igyekezzen már haza, mert százszor rámelegitett a töltött kaposztára 😂😂😂
Talán a Koltai volt, nem tudom... De annyit nevettem, jó volt 😂
Idenre megfogadtam, hogy nem sütök bejglit, veszek majd 1-1 rúddal, zserbot biztos sütök, talán mást nem is. A múlt heti Fanta szelet végét tegnap este dobtam ki.
Te mit sütsz?
Volt egy szomszedasszonyom, arab férje volt. Szülés előtt egy héttel odavitt asszonykanak egy egész bárányt. Dolgozza föl, rakja el fagyasztóba, punktum.. ő meg ment ki a térre haverozni, meg várta, hogy felkeljen a Hold....
Hát... Nekem nem lett volna őszinte a mosolyom
Férjecském mától itthon vagy így a nokedli meg a nyújtás az ő feladata lesz 😉 Biztosra megyek már.
Úgy legyen! 😊
Milyen sütiket tervezel az ünnepekre?
Ne is kapkodj!
Bár már megígérted, hogy nem konyhazol többet 😂
De, legyen szerencséd!
Csikós tokány lesz nokedlivel és jöhet a köv.mézeskalács adag 😀 Ez a terv. De szerencsére egész napi terv ez. Csak ráérősen.
Nem ringatom magam hiú ábrándokba..tuti nem lesz szerencsém. Sebaj 😉
Egy ideig biztos nem:))
De ha szerencséd lesz, és miért ne lenne???? csak pár hónap... 😊
Jól vagyok, köszönöm:)
Mit sütsz főzöl?
Jóreggelt 😊☕🍀
Hogy vagytok?
Jogos!
Az én másfél éves kislányom ugY kezeli az okostelefont, hogy az eszem megáll.
Kis gyerekek, kisproblemak.
Nagyobb gyerekek, nagyobb problemak...
Ahogy a gyerekein nolnek, a szemukben mi egyre butulunk.
Amikor tizen evesek lesznek, mi oslenyekszerint gondolkodunk. szemukben...
Szegényke.. :(
Veletek is tényleg mindig van valami.
Még kb.1 év.. és sokkal stabilabban fog menni, szaladgálni. Bár nálunk ma mindkettő elesett.. olyan kis eszetlenek.
Akkora felelősség a gyerek nevelés..és száz felé kell tudni figyelni,előre gondolkodni..
Szegény kicsikémnek be van dagadva a szája,piros :(
Tavaly télen megégett a kislányom feneke a konvektornál. Annyira rosszul érezrem magam, több okból.
A férjem egymás után zuhanyoztatja őket, én egyszerre.
A nagyobbat kiveszem, beviszem a szobába a konvektor elé és mondom, hogy törölközzön. Addig visszamegyek a kicsiért, őt az ágyra raktam, töröltem/pelenkáztam, öltöztettem.
Minden este! elmondtam a nagyobbnak, hogy ne álljon a konvektorhoz közel, lépjen előrébb. Erre volt, hogy direkt hátrébb lépett.
Azon a bizonyos estén nem szóltam rá. Gondoltam minek, úgyse csinálja amit mondok.
Erre mikor lehajolt, h.a lábát is megtörölje, a hátsója hozzáért a konvektorhoz.. hólyagosra égett..