Szex(i) vagy nem szex(i)? Téma: Bármi csak merészen és érzéssel :) (beszélgetés)
2 évesen a tej.
Aztán a tojás.
A glutén meg a szója még folyamatban van. 6 hó gluténmentes étketés után most terheljük. Jan.8-án kell mennünk a gasztróshoz. Kíváncsi vagyok mit mond..
Ki mikor díszíti a fát?
Egyre többen feldíszítik dec.elején.
Miért?
Úgy néz ki, h.idén 2 fánk lesz.
4 éve vettünk egy szép műfát, hogy a gyerek nehogy megegye a tűlevelet, beledugja bárhova, megszúrja magát, felborítsa, stb.
Idén úgy döntöttünk, elég nagyok mindketten, legyen megint élő fa. Meg is vettük.
Aztán kitaláltam, hogy a mű legyen feldíszítve a csajoknál, az élő meg nálunk.
Nem tudok tv mellett aludni, de karácsonykor szeretem a fényeket, éjjel is, nem szeretném magam megfosztani tőle.
Á, én nem az uramnak főzök.. 😃
A gyereknek. Úgy viszem neki a mindenmentes menüt az oviba, reggelit, ebédet, uzsonnát.
Mondjuk azért arra figyelek, hogy többnyire olyan legyen, amit a férjem is szeret..
Ma este levesre nem volt energiám, uh.holnap hajnalban főzök egy gyors karfiolkrémlevest.
A kávé engem is érdekel 💖:))) bár ilyen későn már csak koffeinmenteset.
Amúgy meg tejjel és cukor nélkül ^^
Ma reggel is benyomtam 2 csészével :D
Sül a hús meg a krumpli baconnel meg kolbásszal. Férj szemei kopognak már 😁
Igen, ő tipikusan olyan, aki nem veszi észre ha hülyének nézik.
Uram is mennyit röhögött rajta.
Forró csokizz, koffeinmentesezz,vagy cappuccinozz. A melóhelyeken sztem a kávé is rituálé..egy idő után elkerülhetetlen lesz. :/
Sejtettem h csini a nő,de attól miért hiszi h neki mindent lehet? Csak nevetni tudok az ilyeneken. Szerencsére az efféle emberkék legtöbbször észre se veszik ha szemtől-szembe poénra veszed őket 😁
Augusztusban volt 10 éve hogy leszoktam a cigiről. Akkor szoktam le a kávéról is, mert cigi nélkül elképzelni se tudtam a kávét.
Tavaly mikor itt dolgoztam, visszaszoktam a kávéra, majd 10 hónapig otthon voltam gyesen, eszembe se jutott a kávé. Nem kávézunk otthon, kávéfőzőnk sincs.
6 napja dolgozok újra és már bennem van, hogy úgy meginnék egy kávét.
Mindenki napi 2-3-at megiszik itt körülöttem.
De még tartom magam :) így is rosszul alszom, mi lenne ha kávéznék is?
Igen, ő az :)
Volt hogy behívta 13-ra az apukát (mikor a gyerekek alszanak) beszélgetni a lányukról. Aztán meg mutogatta a tetkóját..
Az anyuka meg beolvasott neki, hogy ő viszi minden reggel a lányt, ha mondanivalója van, azt vele közölje reggel.
Amúgy hozzáteszem, jól néz ki, az apukák poénkodnak is vele meg egymás között..
Így van.
Eddig el is hittem meg nem is a pletykákat.
Most már simán elhiszem. A bölcsisnéni volt a szeretője. Ő meg a tipikus miniszoknyás cicababa, aki minden apukával flörtöl az ajtóban.
Bezzeg ha anyuka vitte a gyereket, nem jött ki illegetve mesélni..
Pedig milyen szep a magyar nyelv...lehet elfogult vagyok, sot biztos.
De nagyon valtozatos es kifejezo nyelv a mienk 😉
Biztos nem nezte! :)
De hihetetlen amugy. Alig beszelt meg magyarul de jobban hasznalta a szavakat mint sok magyar ferfi!
Anchor karkotot valasztottam neki arab nyelvu gravirt kertem ra...hat nem volt ket perc mig kimatekoltak nekem
Es egy bőr penztarcat kap melle. Na meg a kedvenc parfumjet csoki helyett!
😂😂😂😂😂
Mar akkor nevettem mikor az anyos szot elolvastam! 😂😂😂
Jajj hat szoveguk az van.
Az en uram is mikor megismertem egy hangot nem beszelt magyarul kivetel: szeretlek...csillagom es hogy mikor leszel a napom?
Mondjuk ezek meg ma is megvannak nala
Hat bizom benne hogy igy is marad!
5 eve vagyunk hazasok...7 eve egyutt. Eddig minden rendben...nem mondom hogy nincsenek kulonbsegek es vitak de ezekhez nem kell ket kulon kultura...masoknal is vannak veszekedesek
De az a pasi siman kinyitotta volna a bicskat a zsebemben!
Semmit nem utalok jobban mint amikor azt kepzelik hogy azert mert ferfiak akkor az valami kivaltsag!
Az enyem meg foz es mosogat is...segit takaritani
Egyedul a pelenkazast nem vallalja, de azt elore megmondta...😂😂😂