Szex(i) vagy nem szex(i)? Téma: Bármi csak merészen és érzéssel :) (beszélgetés)
Huhú! Én is meg akarom nézni, bár sokat nem várok el, az első részt biztos nem múlja felül, de egy "üdítő" hétvégi horror :D én már azt hittem, csak én vagyok ilyen gáz, hogy inkább ezt nézem mint a rossz anyák karácsonyát :D
Múltkor a hóembert néztük meg, nekem bejött, hétvégi limonádé :)
Szerintem ez is csak egy tipikus romantikus könyv. Mint minden más.
Nem a műfaj megismertetése és tényszerű leírása/elmesélése/közlése volt a cél, mint pl. a... (na, most nem jut eszembe a címe.. egy magyar luxusprostituált mesélte el az életszakaszát egy újságírónak, aki könyvet írt belőle).
Szóval az néhol megdöbbentett, sokkolt, megfogott.. mert tudtam, hogy valóság.
Az 50 szürke árnyalata meg akármilyen szexuális beállítottságú, mégiscsak egy tipikus romantikus regény.
Amúgy semmi bajom a romantikus regényekkel, szeretem őket olvasni, legyen az akár Puskin- Anyegin (3szor is elolvastam) vagy Nora Roberts.
Én már egy nővérrel is beérném, de mit kezdenék héttel?
Vagy hét nővér mit csinálna velem? 😂😂
Én ki nem állhatom Will Ferrelt. Feláll a hátamon a szőr tőle.. nem tudom megnézni a filmjeit..
John wick 3.részt várom már :)
A szürke 50 árnyalatát olvastam. Minden részét. Nem ez a kedvenc könyvem, de nem volt rossz.
A filmet én is elkezdtem, de nem tudtam megnézni. Teljesen más történet és karakter élt a fejemben, mint ami a filmben volt.
Nem volt rossz a film, voltak részek, amikor kicsit vontatottnak éreztem, de jó volt. Na meg a pasi teste.. hasa.. hűű :)))
Szeretem Hannibal Lecter karaktert én is :)
Amúgy sose felejtem el, államvizsgára készültem, mikor öcsém kitalálta du.hogy nézzük meg a fűrészt. Minden nap megnéztünk egy részt, mondván ne tanuljak annyit, kell a szünet :)
Amúgy akkor a tesóm azt mondta: sose láttalak ennyit tanulni. Bár ha belegondolok, tanulni se láttalak soha.. 😃😃😃
Vizsgaidőszakokban folyton ezt "néztem"-szólt. Voltak bejáratott filmeim. Néztem de nem vonták el a figyelmem a tanulásról 😉
Sztem is nagyon jó film. Könyvben nem találkoztam vele,pedig esélyem bőven lett volna.
A szürke 50 árnyalatát ki látta/olvasta? Én olvastam. A filmbe többször belekezdtem,de egyszerűen nem megy..a képzeletemben jobb volt a történet,a színészcsaj mujasága meg egyenesen felbosszant 😀
Azt is szeretem. A legújabb részt láttad?
A bárányok hallgatnak se rossz sztem 😉
Pff.. oké, hogy orgazmus és orgazmus között is van különbsèg, de nem ennyire 😃
Inkább kínzással..
Bár van akinél az együtt jár az orgazmussal.. 😃😃😃
Azért nézte meg a többit, mert az 1,2,3 rész készült később és a 4, 5, 6 rész, ami tetszett Neki az korábban.
Ha láttad volna a filmet, nem kérdeznél ilyent! :))))
Na, a másik.. utálom az olyan filmeket, aminél utólag adják le az előzmény előzményét..
Na megyek, sikerült sorba kerülni.
A hét nővért nézzük.
Sziasztok.. :)
Kit látok a mozi előtt?
Zámbó Krisztiánt.. a kiscsajok meg mennek oda hozzá fotózkodni.. :o