Szex(i) vagy nem szex(i)? Téma: Bármi csak merészen és érzéssel :) (beszélgetés)
Igen,elnézést üdv a pasiknak is!!!
Nem kellett császár,kituszkoltam 😉 2450g és 52cm. Előtte nagyobbnak saccolták. Bár így se volt egyszerű.
Köszi mindenkinek!!!!
Én tudtam, mondtam, hogy karácsonyi baba lesz!!! :)
Nagyon sok boldogságot, egészséget kívánok Nektek!!! :)
<3
Mi??????
Úristen! Gratulálok, azta mindenit! Ezt hogy csináltad???
Veronka drága azt se tudom, hogy mit mondjak hirtelen, jönnek a könnyeim. Jól vagytok, császár lett?
Egy költői kérdés: nincs tele a hócipőtök a massengeren kapott cuki karácsonyi macis, nyuszis, éneklő kislányos stb.üzenetektől??
Meg az ugrálós szatyros öregasszonytól? Mondjuk az legalább vicces, mikor először láttam mosolyogtam.. :)
Újdonság: egy körülmetélt néger.. így karácsonyra
🤣🤣🤣
Bár nem hiányolom, hogy lemaradtam a látványról.. 🤣🤣🤣
Haha.. volt a Sissy a Dunán :)
Én gyerekkorom óta azt nézem és nem a reszkessetek betörőket..
A Szexiskola már sok-sok hónapja megy a Life tévén.
Alapvetően brit diákokat készítenek fel a szexuális életre.
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok Mindenkinek!
Nálunk a fa kész,sütik nagyja kész. Ma ebéd anyuéknál,vacsora anyósnál. Holnap ebéd és segédkezés sógoréknál,kedden pedig nálunk vacsi.
Szia!
Részemről majdnem minden készen van. Ma állítjuk és díszítjük fel a fát. A gyomrom előkészítve a sok kajára.
A tévében csak akkor van valami értelmes, ha beteszel egy dvd-t, vagy vhs kazettát az arra alkalmas készülékbe, és azt nézed! 😂
Sziasztok!
Nem tudom mi az a szexiskola :)
Ki hogy áll a főzéssel, fával?
Anyu annyi kaját küldött, hogy ma nem kell főznöm. Holnap meg anyósékhoz megyünk ebédre.
A lányoknál este feldíszítettük a fát. Most raktuk alá az ajándékot. Szerintem lesz nagy sikítás ha felébrednek :)
Ma még gyors felsöprök, felmosok.. a nappaliba is állítunk egy fát, a saját gyönyörűségemre. Azon csak fehér meg ezüst díszek lesznek.
Aztán pihi.
Lesz vmi értelmes a tv-ben?
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok Mindenkinek! 🌲🌲🌲
Most találtam egy csatornát..A szexiskola c műsor megy! :-O
Pár percet rászánok bár ez nem vmi ünnepi. 😊
Jobbulást nektek!
Minden mára tervezettet elintéztünk s még du.pihiztem is kicsit. Meg még egy kicsit kirándultunk is.
Sziasztok!
Igen a konyhában...
szerencsére a férjem 17 re megy dolgozni,így tudok haladni.
A kicsikém megint beteg köhög,folyik az orra,alig aludtunk. Én is el kaptam. :(
Szép napot nektek!!!
Kellemes kikapcsolódást Nektek is!!!
Nálunk már áll a fa! Díszek csak később kerülnek rá,most még csak a helyére tettük.
Férjem folyton azt hajtja h jó mert így még aláférnek az ajándékok...nem tudom milyen ajándékokra gondol. Idén ugye nem ajándékozunk..s én ezt most be is tartom. Azért a fa alá ültettem férjem s lefotóztam. Mondván nekem ő az ajándék..utána alá tettem egy táska szaloncukrot 😀
Én ma se nem sütök, se nem főzök ;)
5-6 körül elmegyünk anyósékhoz ünnepelni, vacsorázni. Esetleg összedobok egy majonezes krumplisalátát, de az sem biztos, mert lesz ott bőven kaja. Sütit sem sütök, a múltkori mezecskalacsbol még van, előző héten legyartottam 1 kg kekszből kókuszgolyókat. Max veszünk két bejglit a Szamosban (2014 óta van Bécsben is egy üzletük).
Hétfőn mi is utazunk, úgyhogy inkább próbáljuk felélni a hűtőt :D