Szex(i) vagy nem szex(i)? Téma: Bármi csak merészen és érzéssel :) (beszélgetés)
Hová tűntetek csajszik?
Mindenki készül a holnapra?😁
Szia! Igen tegnap jottunk haza 😊
Örülök h jól telt a pihi!!!
Jó utat haza felé!
Újult erővel irány a következő év:)🎉🎈
Jó reggelt!
Mi is megyünk haza, de nem szeretünk Balatonszentgyörgy felé menni, mert több a lakott terület. Elég volt pár éve ott, és a környékén dolgozni. 😀
Jó reggelt mindenkinek!
Ma megyünk haza, nagyon gyorsan eltelt ez az 5 nap. Csajok, a tó csodálatos, kint úszkáltunk, én eléggé paràztam a mélysége miatt, de az uram mellettem volt mindig. Most tényleg kipihentük magunkat, ránk fért. Hazafelé beugrunk Balatonszentgyörgyre menüt enni, van egy étterem, akkora adagot adnak, hogy kb. a felét tudod megenni, automatikusan becsomagolják neked, amit meghagysz. Ti hogy vagytok? Veronka talán már haza is mehetett a kis hercegnővel😍😍😍
Sziasztok.
Megvagyok.. nem tervezünk semmit szokás szerint szilveszterkor.
Illetve azt, hogy a gyerekek időben elalszanak, nem kelnek fel a tüzijátékra.. mi meg beülünk a tv elé pezsgővel, sajtos tallérral és nézzük a stand up-os srácokat :)
Nem tudom mit csinálunk szilveszterkor.
Itt ahol lakunk az ablakból lehet látni az éjféli tűzijátékot...:)
De szuper biztos szép helyen vagytok..
Ennek örülök :) a kis energiabombád erőre kapott.
Mi sokat eszünk, sétálunk és élvezzük a jó időt.
Szilveszterre már megvan a vacsora foglalás, utána felmegyünk a hotel felső teraszára, remélem látunk egy kis tűzijátékot :)
Ti terveztek valamit szilveszterre?
Én amúgy az előző évben egyedül voltam otthon, annál nincs rosszabb :o
Szia:)
Már sokkal jobban vagyunk,szinte már jól:) A kicsikén egy energia bomba..hát én sajnos az elenkezője...
Már mondja azt ha kér valamit ke.ke..ez a kell.
olyan jól evett az ünnepek alatt. Húslevest, rántott húst,krumpli pürét, nokedlit paprikás csirkével,meg sütiket...
Tegnap voltunk csavarogni,ettünk..shakeztünk..
Ti hogy vagytok utazók?
Sziasztok! Ki hogy van?
Sikerült mindenkinek meggyógyulnia, masszíroztatnia stb..?:)
De jó :) Nem baj ha büdi a víz,az a jó tele van minden jóval:)
A masszázs biztos jó,én még nem voltam. Jó pihit:)
A gyerekkori barátnőmék lehet elválnak.. :( 17 év és 2 gyerek után.
Nem is jutok szóhoz..
Irigykedem lányok :)
Én holnap már dolgozom.
Mi öregek svédmasszázsra megyünk, a gyerekek aromaterápiásra. A gyógyvizes medence is nagyon büdi a szállodában:)
Repülést hogy bírtad?
Waoo, családi masszázs? Milyen jól hangzik!!! ☺
Te milyet valasztasz?
A kinti víz büdi, de olyan kellemesen meleg ^^
Érezzétek jól magatokat!😘
Mi tegnap miután megérkeztünk, kipakoltunk és én még 9 előtt bealudtam... Ma meg reggeli után is aludtam 2 órát. 😮 Kicsit lefarasztott az utazás :D
Elveszett bárányka! :DDD
Utólag én nem tudok boldog semmit kívánni, mert az milyenmár ... :D
De boldog új évet tudok, legyen olyan, amilyennek szeretnéd, mindenféle szempontból! :)