Szerintetek valós lehet? (beszélgetés)
2hónapja megy ez a 'még nem tudunk semmit'.
Azóta már elhelyezkedtem szerencsére.
Bizony, eléggé :D
Tartom velük a kapcsolatot mindenesetre.
Köszönöm a tanácsokat!:)
Lehet, de, ha ilyet terveznek, hogy lesz ilyen részleg, akkor miért nem szervezik meg előre, mikor hogyan lesz és után interjúztatnak?
Úgy sz@r ez a szervezés, ahogy van...
Bár Szombathelyen már semmiben sem csodálkozom..
Én is ezzel nyugtatgatom magam, szerencsére ebben a munkakörben tapasztalt vagyok, felírta a nevem, adataim, le is fényképezte személyim, taj számom stb.
Csak félek, hogy koppanok.:(
ez nem fura, ha egy uj teruleten nyitnak, es oda akarnak felvenni embereket. biztos ok is varnak jovahagyasokra, fonokokre, utasitasokra, barmire
persze ettol meg nem biztos, hogy tied a munka, vagy hogy lesz, de nem kuldenenek uzemorvoshoz, ha annyira nem lenne mogotte semmi. attol meg keresgelhetsz tovabb, hatha jon jobb ajanlat
Semmi papír nem volt, semmi szerződés.
Azt sem tudják, hova kell mennem üzemorvosira..
szerintem megvalaszolta neked, hogy a heten kiderul. ez azt jelenti, hogy meg ok sem tudjak a pontos kezdest. varjal, mast nem tehetsz, legfeljebb azt, hogy tovabb is keresgelsz
miert akarna atverni vagy hogyan? az miert lenne barki idegen erdeke, hogy munkalehetoseget ajanl?
Nos, május 30.-án voltam egy állásinterjún, ami sikeres volt.
Kaptam papírt az orvoshoz(munkakezdés előtt szükséges, üzemorvos).
Eddig rendben is van, itt jött a bökkenő, már több mint 2 hete keresem, hívom, e-mailezek a csajnak, hogy mikor indul már a meló? Erre mindig az a válasza, hogy a héten kiderül...
Múlt héten pénteken elvileg volt egy értekezlet, akkor még is miért nem tudja még mindig, hogy mikor lehet kezdeni?? (kiközvetítőnél vagyok)
Annyit elmondott interjún, hogy a cégnél most indul egy rész, minőségellenőrzés(ami új, eddig nem volt) és kell 10-15 ember.
Nem tudta volna még megszervezni? Vagy csak átverés?
Véleményeteket szeretném kérni!
További ajánlott fórumok:
- Orvos leszek, avagy hogyan valósítsuk meg lehetetlennek tűnő álmainkat
- Szerintetek valószínű, h terhes a barátnőm? Ezek akkor most előjelek vagy mi lehet?
- Hogy lehet az, hogy nem valósan mutatja a viber, mikor volt utoljára online a barátom?
- Hol lehet ellenőrizni, hogy a TB-s igénybe vett orvosi kezeléseink valósak-e?
- Qupido teszt - legenda vagy valóság?:-) (Lehet valahol kapni?)
- A munkahelyi pletykák mennyire valóságosak általában? Lehet, hogy félrekacsingat a párom?