Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Szerintetek nyilvános WC-ben illetlenség "nagydolgot" végezni? fórum

Szerintetek nyilvános WC-ben illetlenség "nagydolgot" végezni? (beszélgetés)

1 2 3
41. 80736b271e (válaszként erre: 1. - Calpurgia1914.)
2019. márc. 14. 11:38

Biztos rossz napja volt, szégyellje magát mert máson vezeti le a baját.

Mi a búbánatnak van az a rohadt budi, ha nem azért, hogy elvégezze az ember a dolgát? És, ugye, nem mindig csak pisilni kell.

40. Winifredd (válaszként erre: 37. - PöttyösPanka)
2019. márc. 14. 11:31
Szamlat, nem nyugtat, ugye? ;)
39. Winifredd (válaszként erre: 36. - Lávli)
2019. márc. 14. 11:30

Nagyszaju vagy, es sok mindenben nem ertunk egyet, de szerintem normalisan szocializalodtal, ugyanabban a kulturaban.

Ezen a kefe nelkuliek az angoloknal vannak, es ez naluk sem normalis. Ez valami kutya okosnak az elmebaja, amire nyilvan van valami szipi-szupi magyarazata, es ugy kell csinalni, mert csak.

Csak mondjuk az illeto a budos eletben nem dolgozott az adott teruleten vagy anyaggal.

Nalunk elvileg 15 percenkent kell csekkolni a klotyot. Csakhogy ebedidoben, soha nem fogsz bejutni a WC-be. Arra meg nincs ido, hogy ott acsorogj, mert elfogynak a cseszek meg a talcak, es kozben ha nagy a sor, 3/4 orara siman bent maradsz a pultban. A turelmetlen vevonek, aki 15-20 perce all, nem mondhatod, hogy megyek vizcseppeket torolgetni a budiba.

De az is szep volt, mikir a parolt brokkolit foliaba csomagoltuk xd Ez a standard, igy csinaljuk. Igaz, hogy a leve szanaszet folyik, de nem dobozba tesszuk, mert valami rohadt okos, aki konyhat se latott eleteben, nemhogy a sajat termekeiket ismerne, megaszondta.

38. unom (válaszként erre: 35. - Winifredd)
2019. márc. 14. 11:22
Itt, a hoxán olvastam pár éve valakitől, hogy ő a használt wc papírt újrahasznosítja. Lehet, a törökök is.
37. PöttyösPanka (válaszként erre: 30. - Winifredd)
2019. márc. 14. 11:19
Na persze, adott blokkot... XD
36. Lávli (válaszként erre: 35. - Winifredd)
2019. márc. 14. 11:16
Gondolod én nem kefésen nőttem fel? 😌 Pont ezért szeretek megbizonyosodni, hogy tisztán tudom e magam után hagyni a csészét, vagy nem. Ha nem tesznek oda kefét, akkor inkább bélelek, minthogy csíkot hagyjak magam után.
35. Winifredd (válaszként erre: 33. - Lávli)
2019. márc. 14. 11:05

Hat, basszus, biztos bennem van a hiba, nyilvan a gyakorlat hianya, mert en kefesen nottem fel, de annyira nem tudom elore higy fog tekeredni a fagyi. Oszinten szolva en a mennyiseget sem tudom a nyomas alapjan precizen kalkulalni.

Meg mivel ahhoz vagyok szokva, hogy van WC kefe, ezt elore nem csekkolom megszokasbol. Igazabol a szaros WC-kbe benyitva konstataltam eloszor, hogy itt nincs kefe egyik fulkeben sem.

Tudom, higy valaki szeret feszket rakni, de az meg prima kis dugulast tud okozni. Lehet, hogy te egyszer otthagyod, es kesz, de masnak szepen keresztbe tehetsz.

En a torokoknel voltam mindjart hanyok az osszes budiban. A papirt kukaban gyujtik, bides budi mindenutt. Otthon talan kenyelmes, de nyilvanos helyen szerinten hulla undorito. De ha nem tartod, se perc alatt eldugul, mert az atlag lefolyo atmero olyan.

Meg egy csomo helyen a nyilvanosokban olyan pottyantos is van, ami nekem csak nagyon kicsi gyerekkorombol dereng a nemet autopalyarol. Femkaszli, es lent egy lyuk.

34. Winifredd (válaszként erre: 28. - Bless the child)
2019. márc. 14. 10:53
Ne piszkald mar, es ertelmet meg ne keress! Bazsikat igy szeretjuk, es kesz. Olyan jol megmagyaraz mindent, mert csak, es ugy XD
33. Lávli (válaszként erre: 23. - Winifredd)
2019. márc. 14. 10:53
Ha nincs kefe, beleterítesz papírt vagy pzs-t a csészébe, és úgy.
32. f8db0709b8 (válaszként erre: 31. - F8db0709b8)
2019. márc. 14. 10:51
..azt se tudod mit ettél...hasmars....már rugod az etikát😂
2019. márc. 14. 10:51

Ez a nap kérdése....

A muszáj nagyúr....teszem azt kinaiban voltál előtte,azt se td

30. Winifredd (válaszként erre: 27. - PöttyösPanka)
2019. márc. 14. 10:50

Pedig mekkorat szakithattal volna!

Kulonben meg a pcs magyar szabalyozas mellett, meg o bukhatott volna, mert eloszor blokk, aztan penz. Maskent par szazezres birsag.

29. Banános Zselé (válaszként erre: 28. - Bless the child)
2019. márc. 14. 10:45
? szerinted a 22. hsz. mire szólt, ha nincs ott előzmény
28. Bless the child (válaszként erre: 22. - Banános Zselé)
2019. márc. 14. 10:43
A wc-s nèni van azért? Miert?
2019. márc. 14. 10:43
Egyszer engem pusztán azért ordított le a wc-s nő, mert bementem. Pontosabban szerinte orvul belopóztam, hogy ne kelljen kifizetnem a mosdó használati díjat, és hogy képzelem ezt. Igazából pedig csak az történt, hogy akkor értem oda, amikor ő pont nem volt a posztján. Fel sem merült bennem, hogy ilyen esetben illik addig láb összeszorítva táncikálni az ajtó előtt, amíg a nagyságos asszony be nem invitál, és az áldását nem adja. Természetesen távozóban kifizettem a használati díjat, mert, a vádakkal ellentétben, nem az illegális mosdóhasználat volt a célom. Nehéz kenyér ez, nem csoda hát, ha gyengék az idegeik.
26. Bless the child (válaszként erre: 24. - Banános Zselé)
2019. márc. 14. 10:41
Tampon-betétcsere tovàbb tart, az időre nem lehet fogni
25. Winifredd (válaszként erre: 24. - Banános Zselé)
2019. márc. 14. 10:38

Mint mar annyiszor mondtam, ha nem lennel, ki kellene talalni XD

Oszinten szolva soha nem stoppereltem, de par masodpercnel nem tobb segget torolni, mint a nunettat. En otthon sem ucsorgok a WC-n, de egy nyilvanos budiban szerintrm nem sok ember teszi.

Ambar, ha jol elasta a noi taskaban az ember lanya a tamponjat, kez fezfertotlenit, csomagolja a nem kellot, azok idoigenyesebbek.

Meg ha sikerult tuloltozni, es meg tudom, hogy orakig shoppingolok, akkor a budiban veszek le nemi alsoruhat, egyeninget, amit nem hordhatok.

Amugy meg mi a francnak figyeli a klotyosneni ki mennyit van bent? Ha egy 80 eves neni lassu, akkor bottal kikergeti?

24. Banános Zselé (válaszként erre: 11. - Leoborta)
2019. márc. 14. 10:31
az idő miatt
2019. márc. 14. 10:30
Meg egy magvas gondolat a temaban: mi a logikaja annak, hogy vannak plazak vagy pl. a helyi meki is, ahol nincs WC-kefe. Eselyt se adnak, hogy a delikvens eltakaritson maga utan.
2019. márc. 14. 10:29
azért van
2019. márc. 14. 10:22

En soha nem voltam arrol hires, hogy ne tudnnek csipobol es csiposen visszaszolni, de egyszer egy MAV-os budis neni ugy leteremtett, hogy hirtelenjeben kopni-nyelni nem tudtam.

Badacsonyban szalltam a komprol a vonatra, a jegyem megvettem bankkartyaval, egy tizezrest felvettem, amugy 10 vsgy 20 forint aprom volt. Kb. 14-15 eves lehettem, nem emlekszem akkor volt-e huszezres, de a budi arfolyama az aprom folott volt. Adtam volna a tizezrest a neninek, es az ugy leuvoltotte a fejem, mit kepzelek magamrol. "Persze kislanyom, miert nem szazezrest hozol, ha WC-re akarsz menni?!"

Nyilvan reggel a deli parton azon tunodtem egy vidam vakacio vegen, hogy is torhetnek borsot valaki orra ala. Es akkor bevillant! Hat, elmegyek koran reggel a 60 tonnas zsakommal, halozsakommal megpakolva a szemkozti partra pilisni egy nagy cimlettel.

20. Winifredd (válaszként erre: 1. - Calpurgia1914.)
2019. márc. 14. 10:05

Egy valahai munkahelyemen az egyik kollegano paraszkidott, hogy egyesek milyen parasztok, hogy a munkahelyu WC-be kepesek beleszarni. Hozzateszem mindenki 12 oras munkarendben dolgozott, es neha befigyelt egy kis tulora is, o meg konkretan bejaros volt, es napi ket orat utazott meg.

En a probanapomon olyan cifra fosast kaptam az elozo napi kinaitol, higy ihaj! (Tok szerettem azt az ettermet a 30%-os etelmergezesi esely ellenere.) Szoval ugy errztem, jobb ha lapitok a parasztssgomrol, cssk csendben lattamoztam, higy most mar tudom, mitol lehet okyan feszult folyton ez a csaj.

Meg mikor alsosok voltunk, es egy osztalytarsunk elmagyarazta, higy o nem fingik, mert o bofog, az vicces volt, de 30 koruli felnotteknel mar roppant szanalmas, ha ugy tesznek, mintha nem emesztenenek.

2019. márc. 14. 09:42

Nyilvános wc mellett, a fűben guggolva igen, de bent?

Nem mondtad, mi is volt konkrétan a nő baja, de az biztos, hogy kiosztottam volna.

Nyilvánosban én még pisilni is csak ha már nagyon muszáj, akkor is lábujjhegyen, hogy még véletlenül se érjek hozzá semmihez.

De a szükség nagy úr, éppen erre találták ki a nyilvánost.

2019. márc. 14. 09:18
Az az illetlenség, ha nem lehúzod a végterméket, hanem megdobálod vele a nénit. Szerintem.
17. viva70
2019. márc. 14. 08:42
Ez most komoly?:D
2019. márc. 14. 08:35
Nem csak illetlenség, óriási böszmeség. 200-ért maxim ibolyaillatút illik pisikélni :DDDDD
15. Pasionella (válaszként erre: 12. - Calpurgia1914.)
2019. márc. 14. 08:21
Az egy dolog, hogy én erről nem indítanék fórumot de hogy komolyra is vegyük a szót! Simán pofán vágtam volna :-D
14. Pasionella (válaszként erre: 1. - Calpurgia1914.)
2019. márc. 14. 08:20
De azért nem túloznék, hogy illatnak nevezzem, legalább " "-be raktam volna :-D
13. Pasionella (válaszként erre: 1. - Calpurgia1914.)
2019. márc. 14. 08:19
Nem, az az illetlenség erről fórumot nyitni...
12. Calpurgia1914. (válaszként erre: 11. - Leoborta)
2019. márc. 14. 08:18

tOvább voltam bent, amikor végeztem,, rögtön berohant el kezdett szaglászni- különben olyan erős WC illatósitó szag volt már eleve a WC-be, hogy nekem nem kellett pl sprayt használni

Teljesen rendben hagytam magam után, ja és WC papir sem volt, saját pzst használtam

Csak kiváncsi voltam, hogy járt-e már így valaki.

1 2 3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook