Szerintetek mikor aratják a tarhonyát? (tudásbázis)
Szuper az induló! Nagyon tetszik! El is kezdem tanulni. Csak nehogy a munkatársaim jelenlétében kezdjem el énekelni...
Milyen az a tarhonyamintázatú anyag?
Az induló folytatásának megírásához segítséget kérek!
Jó éjszakát! Megyek tentuskázni. :)))
Egyedül :(((
Ez remek! De akkor már egyforma kellene mindannyiunknak. Ezzel is jelezhetnénk, hogy egy csapatba tartozunk. Légyszi küld el a szabásmintát!
Meg akkor már egyforma tarhonyamintázatú anyag is kellene. Be tudod szerezni, vagy járjak utána én? Ha gondolod szívesen segítek a megvarrásukban is.
Lányok! Vélemény?
Elmentettem. Elkezdem tanulni. Nem vallhatunk szégyent, hiszen a Hoxa a csúcs.
Készüljetek, gyakoroljatok!!!!!
Én már próbálkozom az indulónk megírásával.
Segítsetek megírni!
A " Mint a mókus fenn a fán" dallamára.
Mint a Hoxás fenn a fán
A termesztő oly vidám
Keze alól ki sem fogy a munka
Hogyha ültet valahol
A kis szája csak dalol
S keze alól peregnek a magok
Tarhonyaszemek mind egyre hullanak
Oly vidám az élet
Boldog így leszek s nem baj ha intenek
bolond ez, bolond ez az ember
Nekem sosincsenek ilyen jó ötleteim! Miért?
Van valami javaslatod, mivel készüljek? A tarhonyalekváromat sajnos odaégettem :(
Megkönnyebbültem...
Akkor ott találkozunk mind, a Hoxa-Tarhonyatermesztők Szövetségének tagjai.
Nem késtél le semmiről. Az időpont: május 32-33 a helyszín pedig Tarhonyamesefalva. :)))
Még bőven van időd neked is a felkészülésre. :)))
Jó reggelt lányok!
Régen jártam erre, de ennek sok oka volt. Ezt most nem részletezem. A tarhonyással is sok dolgom volt. A jó idő hatására lebontottam a sátrat, így legalább nem akarnak bejönni az erre látogatók vásárlás céljából.
Készülök a fesztiválra is. Már javában állítom össze az ételek listáját, amit majd elviszek.
A fiam és a csapata vállalnak egy grátisz bemutatót, ezzel is reklámozva a tarhonyatermesztést, na meg saját magukat is. Azt is elvállalták, hogy felszeletelik a süteményeket, tortákat, meg amit még kell. Én meg elképzeltem, hogy micsoda látvány lesz az, amikor a másfél, meg kétkezes kardokkal darabolják a sok finomságot. Az micsoda látvány lesz!! :))))
Igen, én is vállalom, hogy nem vagyok komplett, de kit érdekel? Ennyi hülyeség a mai világban jár nekünk! Ugye igazam van! :)))
További ajánlott fórumok:
- 160, -Ft=1 CHF Szerintetek lesz ebből valami? És mikor?
- Ettetek már rakott tarhonyát?
- Hogyan készíted a tarhonyát?
- Tudnátok abban segíteni, hogy hogyan kell tarhonyát csinálni? Olyat szeretnék amilyen az éttermekben van, sötét barna.
- Hogy készítsem a - Virslis tarhonyát -?
- Rakott tarhonyát szeretnék csinálni, bele tehetem a tegnapról maradt pörköltet?