Szerintetek jó nő Liptai Claudia? (beszélgetés)
Sziasztok én egy átlagos nőnek tartom Liptai Claudiát valószinűleg ős sem makulátlan neki is vannak hibái. A tv2 MOKKA műsorában szerepel a Kárász Róberttel, meg az Azurák Csabával vezeti a
műsort. Amig a studióban van muszály önmagát fegyelmezni ott felvétel közben csak nem rendez fesztivált. Először humoros műsorban tünt fel a Koltay Róbaerttel utána a Forgács Gáborral szerepelt és a Beleznay Endrével az még igazán
szórakoztató volt. Konkrétan nem magasztalom annyira. Elmesélte őszintén miért ilyen valójában arra hivatkozott, hogy rettenetes családi körülmények között volt az anyukájával és az apjuktól rettegtek. Üdv.Anyuci91.
Én sem erre a címre emlékszem.
De erre is válaszolok: nem, szerintem nem jó nő, egyáltalán nem nőies és nem a hurkácskái miatt hanem mert borzasztóan közönséges.
mivel sokkal jobb humora van, mint az átlag tévés karótnyelt teljesítménymániás (ld jakupcsek, máté k.) tévés droidáknak, illetve van egy kis érezhető kacsintós-szexuális nyitottságot sugalló kisugárzása, sőt, nem is olyan kicsi, euért egyértelműen jócsaj-kategória. még ha itt-ott el is folyik rajta pár kiló.
nekem tetszik a habitusa, és a hangja sem rossz. pasim szerint légypapír típus: az átlagférfi kövérnek tartaná alapból, de mégis vonzza a szemüket, érdeklődésüket, mint lámpa az éjjeli bogarakat :) azt mondta, hogy hajjaj bizony, a legtöbb pasi bevállalná akárhány kilóval, még ha nem is vallják be :)
Ez kérdés vagy megállapítás:))
Igen.
Egyetértek.
Én a Szulákot láttam élőben, ő is ég ás föld a tévés kinézetéhez képest.