Szerintetek jó nő Liptai Claudia? (beszélgetés)
Ez ,hogy jön ide?
Sajna a mai kor nőideálja a csontsovány nő.
Claudia nem tartozik bele,ebbe a kategóriába,ez tény:))
Ennyi erővel felhozhatnánk az 1910 évek tankaranka ideáljait is...
Mona Lisa bizonyos régi források szerint állítólag férfi volt..
egyébként minden korban megvannak a szépségideálok.
Szeretném azért tudni hogy mivel fogyott igy le, mert szuperul néz most ki
Szerintem jól néz ki. Most ugyan fogyott és ez észrevehető a bőrén, pláne a dekoltázsnál.
Nem kövér szerintem. Nőies.
nem sovány,de így is szexi
Nem sovány,inkább molett és ízig-vérig nő!
Egy igazi nöies nö.Milyen is volt Monalisa?
*mármint: ne ártson vele másoknak...
Szerintem a Liptai még nem tartozik a kövér kategóriába. Inkább mondanám molettnak, dundinak, gömbölydednek.
Éééés? Ez miért téma?
Ha ő jól érzi magát a bőrében, akkor ez bárki más számára miért jelent problémát?
Világ életemben 40kg voltam vasággyal együtt. Annyit ettem mint egy ló, a legerősebb fogamzásgátlót szedtem, csak hogy hízzak 3-4kg-t.
Aztán benőtt a fejemlágya, és hagytam az egészet a francba! Most már teljesen jól érzem magam a bőrömben, úgy ahogy vagyok.
Ez az egész testsúly-problémázás csak egy gerjesztett kamu-téma.
Ami arra megy ki, hogy ne legyegyünk megelégedve azzal, ami van. És azok, akik ebből profitálnak röhögnek a markukba.
Mindenki éljen úgy, ahogy jól érzi magát, és nem árt vele másoknak.
szerintem nem, ő az egyik legszebb híresség,szerintem. Hát az a barátok közt-ös edina vagy mi a franc a neve igazából. úristen kész gebe ..fúj
...egy tök fasza csaj, van humora, jófej, nem deszka...és...kit érdekel...ápolt, jó megjelenésű...
Egyébként meg ő Shrek felesége. Nem lehet ötven kilós:D
Szerintem nem kövér. Van rajta némi súlyfelesleg, de emellett jól néz ki.
Persze, ha az egészségről van szó, akkor már máshogy áll a dolog. Azért Liptainak nem kell aggódnia az egészsége miatt a túlsúlya miatt, de jó lesz rá odafigyelnie.
Hali, szerintem nagyon dögös nő, igenis egy nő dundibban is lehet sexy, és csinos, csak sokkal nehezebb öltözködni. (szerintem sokkal jobban néz ki Klau mint Rubint Réka )
Szerintem nem, teljesen jól néz ki, és szép. Sugárzik róla, hogy nem sanyargatja magát, egészséges, és jól érzi magát a bőrében, becsülöm érte.
Ugyan már!Nem lehet mindent a kövérségre fogni!Öreganyáink emlékezzünk csak vissza milyen gömbölydedek voltak és Ők is megélték a maguk 70-80-90 évét is,és úgy szaladtak a kerti budira,mint egy 20 éves,a virágos kertjük gyönyörű volt gaz nélkül,annak ellenére ,hogy a kamrába mindig lógott pár sonka,meg jó füstölt szalonna ,kolbász.
Öreg embernek itt fáj,ott fáj amott fáj,ez természetes.A szív is egyre gyengébb ,de ez az élet rendje, a test elhasználódik és egyszer csak megáll.
A kövérség ,amiről te beszélsz ,az nem a Liptai Claudiánál kezdődik,hanem mondjuk a Jusztnál,abban a kategóriában egyetértek az általad írottakkal.
kicsit el vagyunk tévelyedve úgy érzem a "kövér"-ség fogalmában,amikor a mai világban egy 60 kilós embernek XXL-es ruhát kell vennie,mert a amúgy M-es méret a fél hátára lenne elég.
L.C olyan messze van a kövérségtől ,mint ide Kenya.
Egyszerűen csak (élettel-)TELT.
:))
Szerintem Liptai Klaudia jelenleg nem esek a testömegindex szerint a túlsulyos kategóriába!Normál sulyú ember viszont mostanában nagyon kevés van,mert aki tulsulyos és elkezd leadni azzal elszalad a ló és átszalad alultápláltba ami szintén veszélyes,vagy a másik véglet hogy a nők is kezdenek hasonlítani Sylvester Stallonéra ami pedig szerintem legalábbis borzasztó ronda!egyik sem jobb meg kellene találni az arany középutat, de az a legnehezebb,sajnos a rendszeres mozgás mindenképp kellene,és a felesleges étkezések kiiktatása,viszont a létfontosságú élelmiszerek bevitele fontos lenne!Nehéz téma ez,hiába vannak akik átlátják ezt,ha az nem látja át akinek szüksége lenne erre!
S azt elfelejtettem h olyan darázsdereka van s nőies formája ami ellenálhatatlan!:)
a kövérség mára népbetegség lett szinte.itt nem az a kérdés,hogy ki milyen jólk néz ki,meg érzi magát jól a bőrében,hanem az egészsége a tét..késöbb nem biztos,hogy jól érzi majd magát,ha alig tud mozogni,az ízületei elkezdenek fájni a többletsúlytól,a szívnek is többletmunka,aztán a vérnyomásgondok majd....nem hiába van a testtömegindex..és ezzel nem a túlsúlyosokat akarom bántani,de az egészségük a tét!
és ez pedig a legnagyobb kincse az embernek!
Nem kövér (az túlzás), bár van rajta egy kis felesleg, de neki még az is jól áll. Szerintem különösen szép nő, akár ducibban, akár karcsún. :-) (legalábbis női szemmel, szerintem)
Nekem csinos, s szimpi is...
Sosem volt nádszál,de tud hozzá öltözni s nagyon jól áll neki!
Most egész jol áll neki a plasztikai sebész szerep
Nem tetytszik,hanem tettszik,bocsi
Én szeretem Liptait és tetytszik ahogy kinéz,és biztam benne hogy sok dicsérö vélemény fog érkezni,nem volt szándékomban megbántani senkit söt... Különben én sem vagyok éppen pehely sulyu.
További ajánlott fórumok: