Szerintetek jó nő Liptai Claudia? (beszélgetés)
Ne hidd, hogy csak azok mondanak rá + véleményt, akik hasonló testalkattal rendelkeznek!!!!Mi tagadás, én nem vagyok vékony, de nem azért tetszik, hanem mert nőies...
Mennyivel szebb, egy lapos hasú, és mellű nő, akit nem mernek átkarolni, mert félő, hogy eltörik valamelyik csontja???
Szerintem jol nez ki,lattam rola mar nagyon rossz es nagyon jo kepet is.Mostanaban mindig Lindsay Lohan jut rola az eszembe,na nem a testalkatuk miatt hanem az arcuk -szerintem-nagyon hasonlo.
De kb hany kilo lehet?
A férjem szerint mind a kettő egy h...s d...ó .
Ő Liptait sem tartja szexisnek, és szerintem a legtöbb férfi így van vele.
Szerintem olyan nők mondanak rá pozitív jelzőt akik hasonló testalkattal rendelkeznek. Én nem szeretnék úgy kinézni. Egyébként helyes arcú.
Szerintem L.C igazi ,valódi,húsvér nő.
Persze ha fogyna véletlenül 10 kilót ,nem mondom ,hogy nem lenne szebb,vagy még inkább elfogadottabb alakja a hülye médiába,de bárki bármit mond ,több férfi álmodozik egy ilyen nőről,(nem az alakjára értem ,hanem a személyiségére)mint egy tökéletes alakú ,ámde "savanyú uborkáról"!:)))))
Na a Tóth Vera az tényleg kövér.
És nem is szexis.
Tényleg:))
Javaslom a következő fórumtémát: Szerintetek kövér -e a Tóth Vera? :))
Jó csaj a Claudia :)
Ha valaki egy kicsit ducibb, attól még lehet szexis szerintem :)
Ha meglátom Liptai Kalóriát, mindig visszatér az önbizalmam. Állandóan kövérnek látom magamat, de ha L.K. feltűnik a képernyőn megnyugszok, hogy a dagiság nem nálam kezdődik és én még vékony is vagyok....
A csajt régen bírtam, mostanra visszataszítónak találom, és itt most nem a külsőségekről van szó.
Nagyon elszaladt vele a ló....
Régebben kövérebb volt, most pont jó. Szexi, és jó humora van, én csípem :)
Láttam róla egy miniszoknyás képet, vékony lábai vannak, csak felül ducibb, de jól áll neki :)
Testalkatához, egyéniségéhez megfelelő sulyu, szerintem.
Szexis és nőies.