Szerintetek jó nő Liptai Claudia? (beszélgetés)
Az biztos:). Nekem a Claudia kicsit "csinált" ,rátesz eléggé a kialakult imidzsére. Emlékeztek még a kibeszélő show-jára? Pikáns, pimasz, provokatív...az annyira mű volt.
Az Ördög Nórit pedig sokan nem szeretik, pedig Ő tényleg szép-szerintem:). Mert ugye ez is szubjektív.
persze, Mindenkit retusálnak, de Liptai maga nyilatkozta, hogy Ő bizony nem hagyta, hogy retusálják, mert szeretné megmutatni a nem modellalkatú nőknek, hogy ők is lehetnek szépek...és ezzel szemben a képeken meg szinte egy ránc nincs-nem a fején, hanem mondjuk has-csipő tájékon. na most akkor hogy is van ez?
Egyébként úgy vagyok vele, hogy legalább újdonság, ha húsos is. Inkább ez, mint egy 66.fotósorozat pöszén piszi Bódi Sylvinkről...
Persze ,ez is igaz ,de azért ha valakit felkapnak ,akkor azt általában kedvelik is az emberek.
Nem láttam a képeket,de biztosan szépek lehetnek.
A retusálásról annyit,hogy mindenkit retusálnak,kivétel nélkül.
A vékony lányokat is ,ugyanúgy.
Ja bocs, tegnap éjjel megkérdezték és te reggel már úgy rakod ki a kérdőjeleket, mintha napok óta nem válaszolnánk.
Egyébként teljesen véletlenül kattintottam ide, ha valaki tudni akar valamit a moderálással kapcsolatban, akkor privit írjatok, mert NEM olvasunk minden topikot és hozzászólást!
A kérdésre válaszolva: mivel a topik felkerült a liptaiklaudia.lap.hu oldalra és mivel több hasonló kérdés is felmerült a portálon vele kapcsolatban, ezeket egybevontuk és kicsit finomítottunk/általánosítottunk a címen.
csiribí-csiribá :) ezt sajnos nem tudom, de gondolom a többiek is olvassák lentebb az eredetileg kiírt kérdést. :)
szerintem jó csaj, bírom a stílusát,a képek szépek. Hogy mennyire retusáltak, nem tudom.
Sztem ezt csak a moderátor tudja átírni. De hogy miért írta át, az nekem is magas. Mi volt a baj az eredeti kérdéssel?
A kövér és a jó nő nem ugyanazt a fogalmat takarja, nem értem, miért kellett átírni, és miért nem kapunk erre választ???
Kövér, vagy nem kövér (szerintem arányosan telt), minden esetre tudja magát viselni.
És ez a lényeg.
Szerintem nem ezen múlik, hogy ki szerepel a magazinban. Inkább talán azon, hogy ki az, aki éppen felkapott személyiség, kikről szólnak a bulvársajtó hírei, vagyis az épp aktuális népszerű embereket próbálják megvenni a fotózáshoz. És ez tök független attól, hogy tetszik-e a magyar férfiaknak vagy sem, mert úgysem lehet mindig egységes a vélemény, bárki is szerepel benne. Van akinek tetszik, van akinek nem.
Liptai egy jó fej csaj, én bírom a stílusát meg az egyéniségét, szép az arca, de a teste akkor is kövér. És a képek is szépek, de olyan durván retusáltak, hogy az már pofátlanság...
Te nő vagy,a playboy pasiknak készül ,és hidd el,elég nagy múltú újság ahhoz,hogy tudja mivel lehet eladni a lapokat.
Lehet ,hogy neked fáj az ,ha a pasik buknak az olyan csajokra,akiknek van egyéniségük és kisugárzásuk,noha a testük nem a XXI.század ideáljainak felel meg,de ettől még imádják .
Hogy Liptai gusztustalan lenne?
Nem hinném,szerintem a pasik sem így vélekednek róla,és talán hagyd meg nekik a vélemény nyilvánítást ,már ha nem vagy leszbikus ,persze.
Szerintem a Playboy had döntse el ,hogy kinek van helye benne.
nem kellene duzzognod ,hogy neked nincs!:DDDDD
A másik meg hogy azért annyira nem vagyok husi musi sem,terhesen is fele akkora voltam mint ő nem terhesen!
De neki jól áll playboy ide vagy oda!
Ennél már csak a félszem állna jobban neki is!
:DDDDDDDDDDD
Ki mondta hogy én pártolom???
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD