Szerintetek jó nő Liptai Claudia? (beszélgetés)
Alacsony és teltkarcsú, de nem kövér:)HA, az is, jól rejti:)
Tényleg elvarázsolhatta,ha az a gyönyörű brümm-brümm fel se tűnt neki!:DDDD
Kinek tettszik kinek nem lényeg hogy ö jól érezze magát.
Hároméves kisfiammal ma este néztük a tévét fürdetés közben.
Meglátta azt a bejátszást, amikor a Liptai vezeti az autót és nekitolat a TV2 logónak.
Első pillanatban annyit mondott, hogy: "de szép színű...!" Kiderült, hogy Claudia hajának a színe tetszik neki.
Aztán mikor ez a bejátszás véget ért, azt mondta: "anya! Ez egy szuper nő!"
:)
Az igaz hogy élöben még nem láttam,lehet hogy még soványabb is mint a TV-ben.
teltkarcsú, kövér, túlsúlyos...lehetne ragozni, de sztem ez senkit sem zavar...tök jól néz ki (habár mostanában ezek a vastag övek :( nekem nem tetszenek ) Jól érzi magát, ápolt, rendben van a csaj, és még humora is van...nem a ma divatos anorexiás fajta, de sztem sokkal több pasinak "bejön", mint a sok "műnőcike"
nem ugy mondják h filigrán?
Még a végén kiderül, hogy anorexiás.:)
Én nagyon szeretem Claudiát.Kb. 3 hete a Hungária krt.-i ŐMW kutnál egy időben tankoltunk.Életben teljesen más kimondottan vékony kis filigram nő
Hát az átlag nem csontos de nincs kifejezett hasuk se!nem alultáplált és nem túlsulyos tehát normál testsúlyú az az átlag!Sári Évi meg szerintem az de valami oldalon biztos rábukkanhatsz a paramétereire és kiszámolhatod a BMI indexet!
Ha az átlag húsos, akkor tényleg átlagos:).
Ő átlagos!!!!
Se nem egyik se nem másik!Szerintem!
Szerintem Ő nem a kövér kategória!
Mostanában sokat fogyott, nézzétek meg a derekát!
Ha én pasi lennék, számomra a tuti gusztusos kategória lenne.Más kérdés az, hogy hiába fogyasztották le, az arca továbbra is jócskán kerek.
Szerintem nem sovány, de azt látom rajta, hogy semmi problémája magával, fantasztikusan jól érzi magát a bőrében, és ez jól áll neki. Lehet hogy 5 kilóval soványabban, gyűrött arccal, sokkal rosszabbul nézne ki.
Sztem ő pont igy szép,ahogy van!
Neked is köszönjük:)! Aranyosak vagytok!
Meg néztelek benneteket igazán szép pár vagytok.
:) Köszönjük szépen. Mi igazán egymásra találtunk:).
De pl visszatérve picit a fórum témájához, a Liptai és a Gesztesi is nagyon passzolnak és komolyan azt gondolom, hogy ez a "válás" dolog, csak egy kis ingyen promoció Claudia új müsorához...
Hááát, tényleg nincs....passzoltok egymáshoz nagyon.
Köszi, igyekszik az ember:D, igazán szerencsém van Vele-na de azért,Neki is Velem:P.
(Pedig nincs is Liptai-alakom:D)
Ezt meg is értem, annyira férfias mind a kettő.
Neked viszont nagyon jó pasid van!!
De Rubint Réka sem, Béres Alexandra meg még inkább nem...:D
Nekem-ha lehet-akkor inkább egyik sem:D.
Hát, talán igaz- De ezerszer inkább Clau -alak, mint Ábel Anita. legalábis nekem.
...ez az egy biztos!
Azt a műnőt nagyon nem bírom...
További ajánlott fórumok: