Szerintetek egy alma alkatú nőn melyik színű ruha állna a legjobban ezek közül? Kép az adatlapomon van. (tudásbázis)
Miért?
Ha az alma alkat nem dundi, akkor simán felvehet ő is szűk ruhákat, mert csinos benne. Mit is jelent az alma alkat? Persze ne azt nézzük, amikor elhízik az ilyen alkatú. Alapból azt jelenti, hogy a váll olyan széles mint a csípő, nincs nagy különbség a csípő és a derék kerülete között. Tehát a mi alkatunk régen ideális volt. Pl. 90-70-90. Ez egy tökéletes alaknak számított még nem rég és szerintem sok pasinak még mindig az ilyenek tetszenek. Ha az arányok megmaradnak, akkor az sem gond, ha hízik egy kicsit az ilyen alkat. A gond akkor kezdődik, ha sokat hízik, mert ekkor a hasra felszedett pluszok miatt elvesznek az arányok és túl teltnek néz ki.
Esetleg még annyit kell figyelni, hogy egy szűk ruhánál nem szerencsés nekünk a ceruza fazonú szoknya, azaz ami alulra leszűkül, hanem inkább A vonalú legyen a szoknya.
Szerintem ha fiatal vagy, nincs nagy pocakod, azaz normál súlyban vagy, akkor bármelyiket felveheted. Én alma alkat vagyok, azaz a csípőm és a derekam között kb. 20 cm a különbség, de akkor is ha gebe vagyok. Fiatal koromban simán felvettem volna bármelyike. Akkor még feszesek vagyunk, így formásabbak is.
A szín annyiból fontos csak, hogy a te bőrszínedhez és hajszínedhez melyik illik jobban. Ez nem alkat kérdése. Nekem pl a rikító színek állnak legjobban, de maradok inkább a hollószíneknél.:D
További ajánlott fórumok:
- Mi bántja most a lelked a legjobban és miért?
- Melyik az a házimunka, amit a legjobban utálsz? Amit szívesen kihagynál az életedből? Melyiket szereted a legjobban?
- Nem tudom felrakni a látogató számlálót az adatlapomra! Le tudná írni nekem valaki, hogy kell?
- A megadott tárgyból színe vagy mintázata neked vagy a családodnak milyen színű? - Amikor több is van, ami legjobban tetszik vagy akár mind.
- Fürdőszoba színösszeállítási segítséget kérek lila berendezéshez ( adatlapomon kép van róla ) milyen színű járólap és csempe illik hozzá.
- Szerintetek fekete aljú egyberuhához milyen színű felsőrész illik legjobban? Nyári ruhák