Szerintetek ciki ha egy 30éves férfinak nincs semmije? (beszélgetés)
Nem a barátnőm,egy hoxa társam mint mindenki más.Azért mert egyezik a véleményünk bizonyos dolgokban még nem barát.
Neked sem kell messze menni,hogy sértegetősdit kezdjél:)
No,de igaz ami igaz inkább várjuk a Télapó bácsit:)
Miért? Kezdeni lehet?
Folytatni már ovis szint?
Ő viselkedett úgy mint egy ovis, így meg kellett büntetni:)
Igen, én vállalom, hogy sértegettem, de ő még erre sem képes, csak arra, hogy fusson a moderátorhoz, mint az ovisok anyucihoz.:)
Egyébként kérdezd meg barátnédat, hogy mire jó ez. Bár ő lehet nem mondja el...
Legalább elismered,hogy sértegetted őt:)
Amúgy soha nem értettm miért kell fórumozás közben?Ettől miért jobb bárkinek is?És azt ne mondd,hogy ő kezdte,mert az meg végképp ovis szint!:)
Ha lehet ne beszélgessünk, mert biztos vagyok benne, hogy a moderátor azért írt nekem, mert te panaszkodtál rám. Gondolom a te sértegetéseidről nem számoltál be neki.
Na látod? Ez is különbség köztünk. Én face to face, te meg szaladsz árulkodni.
Ez is egy érdekes jellemhiba....
És te beszélsz az én helyesírásomról....
Megoralizáltam, meg hát:)de csak szó szerint:)
Amúgy sose nő be:)Én már így maradok erre a pár évre:)
Nem tudom mikor szültél, de ha ennyi felesleged van, ami nem ment még le, akkor gondok vannak, főleg azért, mert heti 5-6x mozogsz. Ha tényleg mozogsz ennyit és nem fogysz, akkor tuti beteg vagy.
Vagy nem is mozogsz és sokat eszel, de ez esetben is biztos vagyok benne, hogy a pm-eddel gond van. Ez csak egy vérvétel, ahol nézik a TSH-t. Ennyit nem ér meg az egészséged? Na meg egy nőgyógyász, hogy megnézze a PCOS betegséget és ha a helyedben lennék inzulin rezintenciát is nézetnék.
Hugi, nincs betegségem, csak "nagyot" szültem, nyugi. :-)
Heti 5-6x sportolok és alapvetően vega vagyok, de nem akarok havi 4-5 kilónál többet fogyni, ez meg simán összejött az elmúlt időben.
Mééé', miket?
Jóvan, megyek a sarokba kukoricára térgyepelni:))
Nahát, miket írsz te ide :O
:DD
Remélem, te is megcumiztattad. Áááá, nem ciki ez, csak kellemetlen:DDD De egyik huszonéves spiné gyün a másik után, nem igaz?
...és az "ides" nem kérdezi, hogy fiam, mikor nő már be a fejed lágya? :DDD
Csak egészség legyen, meg térerő, tiraria térerő...:))
Te is szereted??? :DDD
Lehetne, hogy legközelebb én forgassalak ki a vagyonodból? Mondjuk úgy tíz év múlva. Addigra csak összeszeded magad ;P
;)
További ajánlott fórumok:
- Mennyi esélye van egy 42 éves férfinak a család alapításra?
- Egy nő kezdeményezhet, vagy hagyja meg a férfinak?
- Milyen szoknyát engednél felvenni egy férfinak nyilvánosan?
- Jobb lenne férfinak lenni
- Egy 35 éves jó megjelenésű, elvált, 2 gyermekes férfinak mekkora esélye van a 20 év körüli nőknél?
- Mivel szerzek örömet egy férfinak?