Szerintetek az igaz, hogy minden családban a nőé a főszerep és nem a férfi hordja a kalapot, hanem mi a NŐK? (beszélgetés)
Múltkor én fúrtam a szöget,szal ... :D
De nem azért mert ő nem tudta,csak az én kezem kisebb és jobban elfért azon a kis helyen.:D
Ő meg irányított.:o)
De amúgy úgy van ahogy Te írtad.
Kb. Atitkossal értek egyet.
Van, amiben jobb, ha a férfi, van, amiben jobb, ha a nő dönt. :-)
Vannak dolgok amiben a nő dönt és van amiben a férfiak.Ezért is vagyunk mások ,ezért vagyunk egy pár hogy kiegészitsük egymást.
Pl.autót nem fog vásárolni a nő egyedül ,hacsak nem egy aktakukac palija van és nem ért hozzá semennyire.
De én sem szólok bele a főzésbe ,alapanyag összetételénél,vásárlásnál mivelhogy nem értek hozzá :)
De sorolhatnám, fúrás,faragás nem a nő dolga csak ha balfasz pasija van :) de az meg minek a háznál ha egy szöget nem képes beütni .
Bízni kell a másikban hogy jó döntéseket hoz és akkor nincs gond.
Egyenjogúság,és mindent megbeszélni akár többször is,én úgy gondolom akkor működik a dolog.
Ne meg azt mondják,hogy hagyni kell a férfit,higyje csak ő írányít,a háttérből meg persze mi nők írányítunk.:):)És ebben is van valami szerintem,legalább is én így tapasztalatam.Egy ügyes nő,egy jó kapcsolatban ezt el is tudja érni.:):):)
Minden kapcsolat más,szóval nem lehet általánosítani.
Valahol a nőnek még annyi joga sincs mint egy kutyának.
Amúgy az én szemszögemből nézve egyik sem jó,az sem ha csak a férfi bólint rá legvégül a dolgokra és az sem ha a nő.
További ajánlott fórumok:
- Jó-e a 3 gyerek egy családban a mai világban?
- Idősen, betegen családban vagy otthonban képzeled a jövődet?
- Minimálbérből családban egyre nehezebben jövök ki, vagy talán már ki sem jövök.Ti hogyan csináljátok?
- Indigó gyerek a családban
- Miért ér többet egy gyermek egy több gyermekes családban?
- Miért veszekszik velem mindenki a családban, mert egyszerűen kijelentettem, hogy nem vagyok képes mással vásárolni menni!