Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Szerintetek az igaz, hogy minden családban a nőé a főszerep és nem a férfi hordja a kalapot, hanem mi a NŐK? fórum

Szerintetek az igaz, hogy minden családban a nőé a főszerep és nem a férfi hordja a kalapot, hanem mi a NŐK? (beszélgetés)

1 2 3
8. Bucóka20 (válaszként erre: 6. - Atitkos)
2009. nov. 26. 15:37

Múltkor én fúrtam a szöget,szal ... :D

De nem azért mert ő nem tudta,csak az én kezem kisebb és jobban elfért azon a kis helyen.:D

Ő meg irányított.:o)

De amúgy úgy van ahogy Te írtad.

2009. nov. 26. 15:34

Kb. Atitkossal értek egyet.

Van, amiben jobb, ha a férfi, van, amiben jobb, ha a nő dönt. :-)

2009. nov. 26. 15:29

Vannak dolgok amiben a nő dönt és van amiben a férfiak.Ezért is vagyunk mások ,ezért vagyunk egy pár hogy kiegészitsük egymást.

Pl.autót nem fog vásárolni a nő egyedül ,hacsak nem egy aktakukac palija van és nem ért hozzá semennyire.

De én sem szólok bele a főzésbe ,alapanyag összetételénél,vásárlásnál mivelhogy nem értek hozzá :)

De sorolhatnám, fúrás,faragás nem a nő dolga csak ha balfasz pasija van :) de az meg minek a háznál ha egy szöget nem képes beütni .

Bízni kell a másikban hogy jó döntéseket hoz és akkor nincs gond.

2009. nov. 26. 15:28

Egyenjogúság,és mindent megbeszélni akár többször is,én úgy gondolom akkor működik a dolog.

Ne meg azt mondják,hogy hagyni kell a férfit,higyje csak ő írányít,a háttérből meg persze mi nők írányítunk.:):)És ebben is van valami szerintem,legalább is én így tapasztalatam.Egy ügyes nő,egy jó kapcsolatban ezt el is tudja érni.:):):)

2009. nov. 26. 15:24

Minden kapcsolat más,szóval nem lehet általánosítani.

Valahol a nőnek még annyi joga sincs mint egy kutyának.

Amúgy az én szemszögemből nézve egyik sem jó,az sem ha csak a férfi bólint rá legvégül a dolgokra és az sem ha a nő.

3. 75fcec8bbe (válaszként erre: 2. - Mothertiger)
2009. nov. 26. 15:23
Hat en is egyetertek veled ez jo ha igy mikodik!!
2009. nov. 26. 15:20
Nálunk egyenjogúság van. Viszont fontosabb dolgokban valóban az én véleményem nyom többet a latban, mivel nekem több az élettapasztalatom. Ettől függetlenül az ő szava és döntése is rengeteget számít.
2009. nov. 26. 15:18
Mert en azt tapasztalom hogy a no hozza a vegso donteseket es a ferfi jovahadja es ez igy mukodik,de most ram a ferfiak nagyon megharagusznak.
1 2 3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook