Szerinted mi az élet értelme? (beszélgetés)
Véletlenül idetévedtél hoxás 3-ik hsz-re és azóta is itt ragadtál :) Na persze. Én hiszek a véletlenekben.
Csak tudod nekem nem kicsit szánalmasak az ilyen bátor figurák :)
Ha ennyire tetszik a téma, akkor mi lenne, ha kicsit villantanál valami értelmes gondolatot is, mintsem csak azt keresnéd, hogy mibe lehet belekötni? Mesélj, szerinted mi az élet értelme?
Íme a hoxás hszesid időrendben:
"De irigy vagy."
"Savanyu a szolo, mi?"
"Zavaros maszlag."
Ahogy mondtam, érdemes lenne egy kicsit magadba nézni. Persze tudom, hogy kényelmesebb másokba keresni a keserűséged oldódását :)))
Elköszönök drága. További szép estét neked. Szia :)
Egy titka van: kellően antiszociálisnak kell lenni :)
Irigyellek :) Adnál ebből egy kicsit nekem is? :)
Nálam nem annyira, alapból nem érdekel, mit gondolnak rólam idegenek. Voltam én már itt zsidó és jobbikos is mások szerint, de ez miért zavarna engem?
Nálam a hangulatom befolyásolja a szélességet...:)))
Persze, emberfüggő, ami nekem vélemény másnak ítélet és fordítva. Mondjuk nálam elég széles sáv a vélemény :)
A véleményt az ítélkezéstől csak egy hajszál választja el. Ha innen nézed vélemény, ha onnan ítélet, vagy fordítva.
A vélemény miért ítélkezés? Amúgy itt bármit csak a másik hozzászólásai alapján mondhatunk szerintem, azok alakítják a véleményünket.
Vagy így próbál csajozni :D
Miért ítélkezel? Nem ismered. Persze én is poénkodtam veled a neved miatt, de az elég nyomós ok, nem? :))))
Ez igaz. Veletlenul idetevedtem, beleolvastam, eleg is volt. Szereptevesztett figura szellemi vezetonek kepzeli magat, itt megtalalta a terepet es a kozonseget is.
Sokféle tudomány van... A hoxa eszmecserélő, beszélgető hely inkább, ahová kikapcsolódni jövünk. Vannak tudományos oldalak, de ott ilyen nick névvel kitiltanák...:DDD
Ma nagyon gonosz vagyok, bocsi :))))
Nem tudom, mit várt itt, ha tudományos vitára vagyok kíváncsi nem ide jövök :)
:D Ez a szépfiú jól elhúzott innen. Lehet krumpli földet keres. :)
Azt gondoltam, beszélgetni akar, de úgy tűnik mégsem...
Buta kérdés nincs, csak buta válasz :)
:)) A kérdések előbbre visznek. Tudod mi a legnehezebb? Okos kérdést föltenni :)
Erre valók a kérdések szerintem, jobban megismerni a másik véleményét. Amúgy piszokul unatkoznék ha mindenki úgy gondolkodna mint én :)
:) Mindenkinek van elképzelése, véleménye, de ez nem zárja ki, hogy elgondolkozzunk a másik véleményén, nézetén, látásmódján.
Általában csak kérdezek, érvelek, nem személyeskedek :)
:DDD Csaba doki békés természet :) Nagyon kedvesen fog elküldeni a sunyiba...:)))
Megvárom, nem szeretek senki háta mögött beszélni róla :) Pedig én most akarok kötekedni :D
Türelem drága :) Szerintem nincs a gépnél. A való világ nagyon parancsoló tud lenni :))
De miért nem felel a kérdésemre? :D
Hát akkor ez a rizsa fórum. Van aki a rizst kedveli, van, aki a krumplit.... senki nem nyomja le a torkodon.
:DDDD Amúgy a témához visszatérve, a fórum gazda jóindulatú, segítőkész. A véleményét, nézetét senkire nem tukmálja rá. Nem erőszakos "hittérítő". Nyitott egy fórumot, ahol szívesen lát minden érdeklődőt. Akinek nem tetszik az ő nézete, véleménye, annak nem kell itt lennie. Ilyen egyszerű. Persze az embernek vannak piszkálódós napjai és olyan is, amikor ezt rosszul viseljük a másiktól. El kell viselnünk egymást itt is és az életben is, ez egy tanulási folyamat. A neten nehezebb, sok a félreértés.
Úgy tűnik szépfiú nem tud szabadulni a tükrétől...:)))
Ilyenkor szokott csalódni az ember........
Szerintem meg mindegy mi a nevem. A lenyeg a hozzaszolas mondanivaloja. Erdemi bejegyzest nem olvastam, csak rizsat.
Lehet, nem járnánk vele túl jól :D
További ajánlott fórumok: