Szent Imre kórház szülészete (beszélgetés)
várom én is, h mikor ad hírt.
bár úgyis csak innét fogok értesülni. remélem, h hamarosan jó híreket olvasunk itt! :)
Ezért voltam én is a kórházban, de nekem megmozgatták a pocakom és utána beindult Anna, így engem hazaengedtek...
Elvileg nem gáz, ha szívhanggal minden rendben van. Van olyan baba, aki szülés előtt már nem mocorog, van, aki szülés előtt is dübörög...
De baj ilyenkor még nincs, ugye?
Jó... túlaggódom... Nekem nem volt nst-m még soha...
Rossz nst?
Az mit jelent?
Sziasztok! Bocsi, hogy hozzászólok én is, de nagyon átérzem, hogy milyen napokig, hetekig várakozni (a dokim már a 36. héten rám ijesztett, hogy készüljek, bármi lehet).
Én több mint egy héttel hordtam túl a kicsit. A dokim szó szerint utasította a férjemet, hogy hajrá szex, ami kifér... Csak néztem... :)
De emellett már korábban lemostam az ablakokat, lépcsőztem (összesen 3 fok lépcsőnk van), semmi sem segített. Szóval maradt a szex. Mit mondjak, elég érdekes volt... :)Vagy inkább nevezzük nem mindennapinak.
Filduuus!
Óvást nyújtok be! Egy bizonyos Fildus Anna Dóra nevű lánya nem szerepel a táblázatban... Tessék jelentkezni Fildusnál, és feltetetni vele a gyermeket! :DDD
Én ma már azt hittem, csináltál egy dolgos éjszakát a dokinak! :)))
Amikor bekapcsoltam, láttam, hogy tegnap este voltál utoljára... Hát igen... lassan Te jössz! :))
És akkor végre lesz neve Olíviának! :)))
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatod van a Szent István Kórház szülészetéről?
- Mi a véleményetek a Szentesi kórház szülészetéről, nőgyógyászatáról?
- Mik a legfrissebb tapasztalatok a bp-i Szent János kórház szülészetéről?
- Szent István Kórház szülészete, orvosok árak, tapasztalatok
- Szent János vagy Kútvölgyi (magán) kórház szülészete?
- Szent Imre Kórház szülészete.Kinek milyen tapasztalatai vannak?