Szent Imre kórház szülészete (beszélgetés)
:)) elvileg még nem szülsz meg addig, nem? :)
dejólenne ha eljönnétek! :)
Zsolti picit húzódozik, merthog yBálinttal sem mentünk, de mondtam neki, h most éppen ezért kell elmenni, meg elvileg, a kislányunk jól fekszik, és akkor ha rendes szülés lesz...szóval h tudjuk :)
és Bálinttal is voltunk, de akkor a bábával mentünk konzultációra. az is jó volt, de eg yilyen össznépi lehet,h még jobb:) lehet,h zsolti pont ettől tart :) h össznépi.
de úgyis eljön velem! (remélem)
én másfél éve szültem az első babámat, ügyeletes dokinál, Dr. Balogh Tibornál, és elintézte vagy nem tudom, de 1 ágyasba kerültem, és nem fizettem a szobáért, és nem is kértem senkitől hogy oda tegyenek, és fogadott orvosom sem volt. Szerintem ha van szabad 1 ágyas kérheted magadat oda.
Látogatás elvileg volt, de gyakorlatban ettől mindenki eltért, az osztályra és a szobába nem lehetett bemenni a hozzátartozóknak, még így sem hogy egyedül voltam. A váróban elég sokan vannak és az ablakhoz 2-3 babánál többen nem férnek el, vagy ha többen vannak, már messzebb van és nem látszik annyira, és a kismamák orvosok egyfolytában jönnek-mennek ki-be az ajtón, így a babák huzatban vannak.
Jujj az akkor nagyon szupi, van ideje erősödni :)))
Igen szegénykének szokni kell a helyzetet , de hát majd beletörődik , gondolom azért töltesz "csak" vele is időt ,hogy azért érezze a törődésed :)))
Picike remekül: eszik, alszik, pelust tölt. Álom jó gyerek, éjjel is csak eszik és már alszik is :-)
A nagyobbikkal vannak gondjaim, de ez most teljesen normális. Szoknia kell neki is az új helyzetet, hogy anya nem csak az övé...
Mindkét lányom születésénél két ágyas szobában voltam. Az egy ágyasról nincs infóm.
Látogatás szerintem nincs megszabva, csak ne vizit alatt...
És a nap bármilyik szakaszában lehet mutatni az üvegajtón keresztül vagy meg van adva, hogy mettől meddig van a "látogatás"? Mennyire zsúfolt a kórház-váróterem?
Egyágyas szobáról tudsz valamit, mennyire kellendő? Előer kell jelentkezni, vagy a szülés napján?
Sziasztok. Tapasztalatokat szeretnék kérni a Szent Imre kórházról, ha van közülletek olyan, aki mostanában szült ott. Pl. ami a legjobban érdekel, hogy hogyan működik a látogatás. A látogató nem láthatja a babaát, tényleg csak valami kamerán keresztül vagy van valami üvegfal, amin keresztül meg lehet nézni az újszülöttet?
A másik téma ami érdekelne, az az egyágyas szoba előnyei és hátrányai. Mennyire zsúfoltak ezek a szobák, nagy szerencse kell hozzá, hogy legyen szabad egyágyas szoba? Előre lehet jelezni, hogy abba szeretnél lenni, vagy csak a szülés napján derül ki, hogy van-e szabad?
Próbálok visszaolvasni, de megköszönném, ha leírnátok nekem a tapasztalatokat.
Anyám, én csak lesek, honnan van ennyi energiád... 3 nappal a szülés után már otthon nagytakarítasz? Én 2 hét után jöttem haza... de nagyon nem tudtam ilyenekkel foglalkozni... bár, mondjuk, leginkább főzni nem tudtam valamiért... néhány hétig küldték a kaját...
Ja... és neked már két gyereked van. Miből vagy összerakva? :))
Amúgy Nyuszi mama hogy bírja nálatok... meddig marad? Ezt a naplódban mégsem kérdezem meg... ki tudja, ki kémkedik ott.... :)))
És Annácska nagyon cuki! És annyira örülök, hogy most nem volt semmi baj, és tudsz szoptatni! :))
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatod van a Szent István Kórház szülészetéről?
- Mi a véleményetek a Szentesi kórház szülészetéről, nőgyógyászatáról?
- Mik a legfrissebb tapasztalatok a bp-i Szent János kórház szülészetéről?
- Szent István Kórház szülészete, orvosok árak, tapasztalatok
- Szent János vagy Kútvölgyi (magán) kórház szülészete?
- Szent Imre Kórház szülészete.Kinek milyen tapasztalatai vannak?