Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Én biztosan rohamtempóban fogom megszokni, ha végre ott fogok tartani! :) Ja és ha úgy sikerül, ahogyan szeretném...
Kicsit késő van (vagy korán?), el kellene húznom szundizni, mert ez sem kedvez a szemem alatti drámai helyzetnek.
hogy érted azt, hogy fáradt a tekinteted? így érzed, vagy igy látod?
az én párom is azt mondja, hogy a mostani arcom nem az arc amit ő ismer.
van egy jó könyvem,nem szabad leírni a címét,egy amerikai plasztika sebész nő, leír mindent minden fajta műtétről, és ott olvastam, hogy a 40év alatti emberek könnyen megszokják a vátozást, az 50 év felettiek soha nem is szokják meg az új külsőt, és a40-50 közöttieknél változó , hogy megbarátkoznak-e a változással vagy sem.
én is nehezen barátkozom még most, talán több idő kell, vagy ki tudja. az új cicimmel könnyebben összebarátkoztam.
Sziasztok Lányok!
Nem tüntem el ,de dolgozom és ennyi pihenés után tengernyi a dolgom. Még most is félbe vagyok ,de úgy érzem amíg segítséget kértem addig itt voltam napi szinten Akkor most az a korrekt ha a munka mellett is gondolok mindenkire. Komolyan mindenkire!
Pár szót az állapotomról:
Szép a szemem de állandóan olyan fáradt a tekintetem. Tényleg semmi felesleges bőr nem maradt még magamnak is furcsa. A seb azért még látszik de nem feltünő és kicsit húzódik is. De gondolom ez a természetes mert még gyógyul.Ma aki régóta ismer megjegyezte ,hogy mi történt velem.De aztán nem feszegettem a kérdést, Nagyon elfárad a szemem estére ami betudható a vezetésnek illetve az egész számítógépes használatra.Kicsit még mindig duzzadtak látom de érdekes módon alul
A szerencsém az ,hogy úgy volt ,hogy a jövő héten lesz az értekezletünk ,de úgy néz ki ,hogy tolódik egy héttel. Most örülök neki. A szemöldököm között is duzzadt volt a feltöltés és piros már kezd normalizóládni. Az orvosom nekem is azt mondta ,hogy legalább 1 de inkább másfél hónap kell a végleges eredményhez.Igaz még 1.5 hét sincs a beavatkozásnak. Türelmesnek kell lennem. Igérem ,hogy teszek fel képet de tényleg ki sem létszom a melóból-
Demmi de irigyellek téged:))
Pusza mindenkinek,majd jövök gyakrabban!!
szegeden műtött egy gyulai orvos, dr fierpasz ferenc, és 250 ezer volt, nem a legolcsóbb orvos, de mindent nagyon jól csinál engem már többször operált több dologgal és minden nagyon jól sikerült.
nekem az orrom alatt volt egy anyajegy amit levett és az volt nekem elég sok ideig egy kicsit kemény, de kb fél év alatt az is elmúlt. az ,hogy kinek milyen a seb gyógyulása az alkati kérdés, valakinek minden nehezen gyógyul be vagy keloidos is lehet esteleg. ezen a sebész sajnos nem tud változtatni. 1000mg C vitamin naponta az elősegíti a gyógyulást, és vannak különböző drága krémek is amik segítik a gyógyulást, ha gondolod utánna nézek mi a nevük, mert most fejből nem jut eszembe
Jajj, már tűkön ülök, alig várom a keddet!
Eljön velem a férjem és a barátnőm is, hogy ők is találkozzanak vele és fel tudják tenni azokat a kérdéseket, amiket az eufóriámban én el fogok felejteni :)))
ja és hogy miért csinálattam?
hát nem volt nagyon táskás, csak néha reggel, de volt egy csomó bőr felesleg azt vágta ki. de zsirt nem kellett kiszedni.
Királynő vagy!!! Túl árkon-bokron, megszépülve, felfrissülve. Ügetek utánad nemsokára, hogy én is klassz csajszi lehessek :)
Várjuk a képeidet!
Na sziasztok!
Kiszedték a varratokat. Szerintem nagyon szép lett a szemem,bár azt mondta a doki,hogy 1 hónap mire a teljes végeredmény látszik. Nincs gyulladás és olyan alapozót kaptam rá amit egy német cég fejlesztett ki,teljesen bőrbarát. Még egy kicsit varacskos de smink nélkül mentem dolgozni senki észre nem vette ,hogy történt valami. A varratszedés nem fájt. Jövő Ősszel -télen megcsinálja az alsót is.Nagyon örülök ,hogy megcsináltattam mindenkit csak bíztatok aki előtte van. Majd képet rakok fel kíváncsi leszek a véleményetekre.(csak holnap tudok) Ja és elfelejtem mondani ,hogy feltöltötte a szám melletti apró ráncokat és a szemöldököm közötti mély aknákat is. ' hónap múlva szúr bele egy botoxot is akkor a nyáron nem tudok hunyorogni. Mindezt nagyon baráti áron csinálta ezen a szúperklinikán. Reggel 1/2 8-ra mentem ne tudjátok meg csak úgy jöttek az osztrák páciensek.
Komolyan mondom nekem majdnem lelkiismeretfurdalásosom van ,hogy ennyi pénzt kiadtam ők meg csapatostól jönnek. Mindenféle öreg nyanya papa.nagyon jó helyet választottam kívánom mindenkinek ,hogy ilyen elégedett legyen.
Puszi mindenkinek.
Jajj de jó, köszi! Már alig várom!
Ha a doktornő is azt mondja, hogy külön-külön jobb megcsinálni, akkor én itt örök darab maradok a fórumon. :)))
Köszi a drukkot előre is!
Talán mintha egyszer már megírtad volna a doki számát, de sajnos átgondoltam, nekem Sopron nagyon távol esik minden általam látogatott várostól. Mégsem ez lesz az optimális megoldás, bár lehetne vele spórolni, ez vitathatatlan. Köszi és ha meggondolnám magam, akkor úgy is írok!
Elszorult a torkom attól amit írtál. Remélem minden rendben!!!!?
Csatlakozom, marad a külön-külön! Ez annyira meggyőző magyarázat a végeredményt illetően, hogy teljesen elhiszem.
Na, csajszi, örülök, hogy megszabadultál a kölcsönkapott ufó-fejtől! :) Nagyon szép lettél, és ahhoz képest, hogy még csak most volt pár napja a műtét, teljesen szalonképesek a szemeid. SIKERSZTORI! :))) További képeket kérünk majd a gyógyulás szakaszairól.